PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا ایرادات سایت ما را بفرمایید

mishair
07-08-2008, 05:43 PM
سلام
ببخشید وقت دوستان را میگیرم . به تازگی سایت خودمان را راه اندازی کردیم .میخواستم دوستان گوشه چشمی بیاندازند و ایرادات و پیشنهادات خودشان را بفرمایند تا موجب بهبود سایت شود. از همگی ممنونم.
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
07-08-2008, 05:49 PM
از نظر ظاهری طرح سایت زیبا بود به نظر من

خسته نباشید بقیه موارد رو متاسفانه وقت نکردم چک کنم .

یاعلی

pamchal
07-08-2008, 10:04 PM
سلام

طرح ساده و زیبایی داره (به نظر من)، تبریک می گم،خسته نباشید :)
اگه روی پوشه administrator پسورد بذارید ، امن تره ::)

راستی ، شاید بهتر می شد که لطف می کردید و سایت رو توی بخش &quot;سایت های استفاده کننده از مامبو &quot; معرفی می کردید ;)

موفق باشید

ghohestan
07-09-2008, 06:19 AM
سلام
سایت شما رو دیدم
خیلی خوب و با سلیقه کار شده بود
از ترکیب رنگ متوسطی برخوردار بود
فکر کنم اگه لینک ها رو برای موتورهای جستجو قابل فهم کنی (تو قسمت تنظیمات و یادت نره تبدیل htaccess.txt به htaccess.)
من همیشه این کار رو انجام می دم و تو گوگل جواب گرفتم (کاش قبل از شروع به کار سایت این کار رو می کردی شاید الان جواب نده و یا مشکل پیش بیاد)
از منوها، زیادی در راست و بالا استفاده کرده بودی که خیلی صفحات رو شلوغ می کنه و باعث می شه سرعت لود بیاد پایین
کلا تبریک می گم عالی بود ;) :)

مهدی.
07-09-2008, 07:02 AM
سلام دوست عزيز - اميدوارم كه هميشه موفق باشيد
چندتا پيشنهاد بهت ميكنم كه خيلي بهتر ميشه اگر روي سايت اجرا كني - البته اگر دوست داشتي
اولاً بهتره كه زمينه شما ثابت باشه و جداول نمايش دهنده سايت روي اون رو ميزي بلغزند(منظور فايل BG.JPG) :)
موضوع دوم اينكه از اينكه از پسوند JPG براي فيلهاي تصويري خودتان استفاده كرديد مشخص است كه تازه‌كار هستيد و نميدانيد كه اين پسوند مات هست و ريزوليشن محدود دارد و بهترين پسوند براي اين نوع تصاوير كه سبكتر و بهتر است استفاده شود GIF و PNG هستش كه من به شما Gif رو پيشنهاد ميكنم چون PNG يكسري مشكلاتي ممكنه براتون ايجاد كنه ::)
اگر سورس كار را داريد هرچه زودتر از سورس كار تمامي خروجيها را تغيير بديد :)
نكته سوم اينكه بهتره بجاي اسم مدير سايت از يك نام ديگر مثلاً ميثاق 1 استفاده شود (نظر شخصي) 8)
نكته چهارم هم بگم كه خيلي از رنگ سبز يكنوا استفاده كردي - اينكار باعث خستگي روح بيننده هست :-\
نكته پنجم و خيلي مهم اينكه شما حق كپي برداري سايت رو در پايان سايت با عكس يادآوري كرديد - وقتي اينكارو كرديد بايد تو سورس كار اين موضوع رو هم بنويسين كه از نظر حقوقي مشكلدار نشين چون اگه يكنفر بياد الان استفاده كنه ميتونه بگه از تو جستجوي گوگل پيدا كردم اما اگه تو سورس كد باشه نميتونه اينو بگه چون گوگل يادآور ميشه :o
ديگه بيشتر صحبت نميكنم كه خسته نشي
موفق و پيروز باشي

mhadaily
07-09-2008, 07:09 AM
به بخش سایت های استفاده کننده از مامبو انتقال داده شد

par82
07-09-2008, 09:55 AM
سلام. سايت خيلي قشنگي رو طراحي كرديد. موفق باشيد
فقط چند تا سوال دارم. در اين قالب چطور submenu تعريف كرده ايد؟
مكان ماژول منوي بالا رو چي گذاشتيد؟ ايا يك مكان جديد تعريف كرديد يا به طور پيش فرض در قالب وجود داشت؟
ممنون از راهنماييتون مي شم. :) :)

dj_ahmad
07-09-2008, 11:18 AM
&quot;شما در حال بازدید از می باشی&quot;
این رو درست کنید قشنگتر میشه
بشه شما در حال بازدید از صفحه اصلی میباشید

mishair
07-10-2008, 03:55 AM
سلام
ابتدائا از تمام دوستان و سرورانی که وقت گذاشتند و از سایت ما بازدید کردند سپاسگزارم و از راهنمایی های خوبتان استفاده کردم:

سلام

طرح ساده و زیبایی داره (به نظر من)، تبریک می گم،خسته نباشید&#160; :)
اگه روی پوشه administrator&#160; پسورد بذارید ، امن تره&#160;&#160; ::)

راستی ، شاید بهتر می شد که لطف می کردید و سایت رو توی بخش &quot;سایت های استفاده کننده از مامبو &quot; معرفی می کردید ;)

موفق باشید

پسورد انجام شد.
انتقال توسط آقا مجید صورت پذیرفت.ممنونم

سلام
سایت شما رو دیدم
خیلی خوب و با سلیقه کار شده بود
از ترکیب رنگ متوسطی برخوردار بود
فکر کنم اگه لینک ها رو برای موتورهای جستجو قابل فهم کنی (تو قسمت تنظیمات و یادت نره تبدیل htaccess.txt به htaccess.)
من همیشه این کار رو انجام می دم و تو گوگل جواب گرفتم (کاش قبل از شروع به کار سایت این کار رو می کردی شاید الان جواب نده و یا مشکل پیش بیاد)
از منوها، زیادی در راست و بالا استفاده کرده بودی که خیلی صفحات رو شلوغ می کنه و باعث می شه سرعت لود بیاد پایین
کلا تبریک می گم عالی بود ;) :)

لینک ها بهینه شد.
در مورد منوها هم انشاالله راهی پیدا میکنم تا بهتر بشود.

سلام دوست عزيز - اميدوارم كه هميشه موفق باشيد
چندتا پيشنهاد بهت ميكنم كه خيلي بهتر ميشه اگر روي سايت اجرا كني - البته اگر دوست داشتي
اولاً بهتره كه زمينه شما ثابت باشه و جداول نمايش دهنده سايت روي اون رو ميزي بلغزند(منظور فايل BG.JPG)&#160; :)
موضوع دوم اينكه از اينكه از پسوند JPG براي فيلهاي تصويري خودتان استفاده كرديد مشخص است كه تازه‌كار هستيد و نميدانيد كه اين پسوند مات هست و ريزوليشن محدود دارد و بهترين پسوند براي اين نوع تصاوير كه سبكتر و بهتر است استفاده شود GIF و PNG هستش كه من به شما Gif رو پيشنهاد ميكنم چون PNG يكسري مشكلاتي ممكنه براتون ايجاد كنه&#160; ::)
اگر سورس كار را داريد هرچه زودتر از سورس كار تمامي خروجيها را تغيير بديد&#160; :)
نكته سوم اينكه بهتره بجاي اسم مدير سايت از يك نام ديگر مثلاً ميثاق 1 استفاده شود (نظر شخصي)&#160; 8)
نكته چهارم هم بگم كه خيلي از رنگ سبز يكنوا استفاده كردي - اينكار باعث خستگي روح بيننده هست&#160; :-\
نكته پنجم و خيلي مهم اينكه شما حق كپي برداري سايت رو در پايان سايت با عكس يادآوري كرديد - وقتي اينكارو كرديد بايد تو سورس كار اين موضوع رو هم بنويسين كه از نظر حقوقي مشكلدار نشين چون اگه يكنفر بياد الان استفاده كنه ميتونه بگه از تو جستجوي گوگل پيدا كردم اما اگه تو سورس كد باشه نميتونه اينو بگه چون گوگل يادآور ميشه&#160; :o
ديگه بيشتر صحبت نميكنم كه خسته نشي
موفق و پيروز باشي

در مورد تصاویر بزودی اصلاح را انجام میدهم.
اسم مدیر سایت تغییر یافت.
عبارت حق کپی برداری اصلاح شد.

سلام. سايت خيلي قشنگي رو طراحي كرديد. موفق باشيد
فقط چند تا سوال دارم. در اين قالب چطور submenu تعريف كرده ايد؟
مكان ماژول منوي بالا رو چي گذاشتيد؟ ايا يك مكان جديد تعريف كرديد يا به طور پيش فرض در قالب وجود داشت؟
ممنون از راهنماييتون مي شم. :) :)

در منو بالا مثلا اینجوری درست کردم : علوم قرآنی &#187; قرآن شناسی&#187; فضایل قرآن
ولی نکته ای که داره اینکه &quot;قرآن شناسی&quot; بخش است و &quot;فضایل قرآن مجموعه&quot; و &quot;علوم قرآنی&quot; یک بخش غیر فعال و فقط جهت ایجاد منو والد استفاده می شود.( یعنی من اینجوری به ذهنم رسید و شاید غلط باشد ولی کار من را راه انداخت)
من از قالب 2007 که در دانلودهای مامبولرن قرار داشت استفاده کردم و مقداری index و css را دستکاری کردم . در قالب بطور پیش فرض منو بالا وجود داشت ولی یه کم تغییرات اندازه و مکان دادم و newsflash را اضافه کردم. برای منو top یک ردیف درست کردم و در آن قرار دادم. و در نهایت محل پیش فرض top به newsflash تغییر یافت و محل جدیدی زیر mosPathWay برای منوبالا درست شد.

&quot;شما در حال بازدید از&#160; می باشی&quot;
این رو درست کنید قشنگتر میشه
بشه شما در حال بازدید از صفحه اصلی میباشید

اصلاح شد ولی وقتی روی منو &quot;صفحه اصلی&quot; کلیک میکنم تبعا دوبار &quot;صفحه اصلی&quot; نوشته میشود. برای این موضوع باید در css تغییر بدم یا در قالب؟

مجددا از همه دوستان تشکر میکنم.

majd66
07-10-2008, 05:44 AM
برای برداشتن کلمه صفحه اصلی باید از مدیریت منو اقدام کنید

مدیریت منو---&gt; منوی اصلی --&gt;صفحه اصلی&#160; --&gt; سمت راست قسمت &quot;عنوان صفحه&quot;&#160; را کلمه دلخواه بنویسید

یا حق

به نظر من اگر یک ماژول اوقات شرعی هم قرار بدید سایتون تکمیل تر میشه

** دو پست شما یکی شد

mishair
07-10-2008, 06:21 AM
جناب majid66 ممنون

برای برداشتن کلمه صفحه اصلی باید از مدیریت منو اقدام کنید
مدیریت منو---&gt; منوی اصلی --&gt;صفحه اصلی&#160;&#160; --&gt; سمت راست قسمت &quot;عنوان صفحه&quot;&#160; را کلمه دلخواه بنویسید
یا حق

راهی که فرمودید را انجام دادم ولی فقط نام صفحه در عنوان مرورگر ( تب فایرفاکس) تغییر کرد و اگر مثلا روی &quot;اخبار&quot; کلیک کنم عبارتpathway مثل این میاد: &quot;شما در حال بازدید از صفحه اصلی صفحه اصلی -&#187; اخبار می باشید&quot;.

به نظر من اگر یک ماژول اوقات شرعی هم قرار بدید سایتون تکمیل تر میشه

اتفاقا خیلی گشتم ولی اسکریپت خوب و جمع و جوری پیدا نکردم. آیا شما میتونید آدرسی و ... بدید؟
از همیاری شما متشکرم

اسکریپت اوقات شرعی رو پیدا کردم و در سایت گذاشتم

** دو پست شما یکی شد

مهدی.
07-10-2008, 02:01 PM
دوست عزيز يك موضوعي هم بهت يادآور ميشوم - نميدونم اطلاع داري يا نه
ولي بگم بهت كه اگر مثلاً متن معارف قرآني را در منوي بالاي سايت طولاني كنيد و بنويسيد {معارف قرآني (از نگاه دكتر مهدي الهي قمشه‌اي) } چه اتفاقي مي افته - امتحان كنيد ببينيد چه ميشود !
اگر مشكلي پيش اومد يعني حدس من درست بوده و ميتونيد رو من براي حل اين مشكل حساب كنيد.
موفق و پيروز باشيد

راستي يك موضوع هم يادآور بشم كه منظور من از عبارت &#039;وقتي اينكارو كرديد بايد تو سورس كار اين موضوع رو هم بنويسين&#039; در پست اولم منظور من از سورس كار Source Page هست كه در دل صفحه بنويسين و همين - منظورم اين نبود كه حتماً عكس رو متن كنيد.
راهنمايي : اگه در اينترنت اكسپلورر مايكروسافت سايت رو باز كنيد و در داخل صفحه مورد نظر كليك راست كنيد گزينه View Source ديده ميشه كه اگه اونو باز كنيد مي بينيد.
موفق و پيروز باشيد

** دو پست شما یکی شد

majd66
07-10-2008, 02:52 PM
احتمالا توی تنظیم آتم های منو درست عمل نکردید
مثلا امکان داره شما یک مجموعه و یک بخش به اسم اخبار داردی یا مشابه این ، چون این من قبلا هم دیدم(توی سایت های دیگه)
که مشکل توی نحوه ایجاد آیتم های منو وتعریف بخش ومجموعه بوده

یا حق

ALMASSI
09-04-2008, 07:57 PM
سلام

سایت خوشگلی شده ایراد خاصی به ذهنم نمی رسه بجز این که ساب منو های می رن زیر فایل فلشی که حلول ماه رمضان را تبریک می گه
اگر الاین قرار گرفتن فلش سنتر شه احتمالا مشکلی وجود نخواهد داشت راستی من سایت رو با فایر فاکس دیدم شاید آی یی این مشکل را نداشته باشه

شاد باشید
:)

DesignX
09-05-2008, 03:14 AM
سلام

1- آرم (لوگوی سایت) با آیکن یکی نیست(یکیش سفیده یکیش سبز)
2- منوی بالا ایراد داره
3- منوی اصلی
4- فونت مخصوصاً تو IE
5- آخرین اخبار
6- ذکر روز
7- کپی رایت پایین صفحه رو دو خط کنی به نظر من بهتره

فعلاً اینا رو درست کن تا بریم سراغ بقیش

یا علی

amir.d
09-06-2008, 01:14 PM
سلام

وقت نکردم کل سایت رو بررسی کنم ولی به فرم تماس با ما نگاه کن .... textarea یه بگراند بی ربط و خسته کننده داره .

کلاس inputbox رو باید به نظر من تغییر بدی . البته اگه می خوای همی استایل رو داشته باشه باید از روش های استاندارد تر استفاده کنی .

سبز باشید
امیر