PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كتابخانه

sosole
07-08-2008, 06:45 PM
سلام خسته نباشيد

می خواستم ببینم با مامبو میشه به کتابخانه راه بندازم . ولی چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید .

1. مثلا یه مجموعه به نام کامپیوتر درست می کنم و داخل اون چند تا کتاب رو میزارم . ولی اگه من بخوام دوباره فهرست کتاب رو بزارم و هر کی روی اونا کلیک کرد به بخش مورد نظر بره ؟؟؟ کتاب > فهرست کتاب > صفحات کتاب (چطور میشه این کار رو کرد یعنی لینک تو لینک بشه؟) .

2. من اگه بخوام 300 تا کتاب که هر کدومش 200 صفحه است رو تو مامبو بزارم دیتابیسش سنگین نمیشه ؟؟ ( منظور که همش یجا نپره) .

راهنمایم کنید ممنون می شم .

mhadaily
07-08-2008, 06:48 PM
تمامی چیز هایی که میگید امکان پذیر هست

ولی هیچ کدوم رایگان نیست متاسفانه و البته در یک مورد هم نیاز به کد نویسی هست

در مورد سنگین شدن هم خب طبیعی هست به هر حال نمی پره ولی خیالتون راحت !

sosole
07-10-2008, 07:16 AM
سلام خسته نباشید .

چیزه زیادی نمی خواستم .

یه بخش به نام کتابخانه >>

1. کتابهای علمی
2. کتابهای کامپیوتری
3. کتابهای دینی
4. کتابهای خارجی

حالا میخوام هر کدومشون به چند بخش تبدیل بشن .

1. کتابهای علمی

1. x
2. y
3. z

این کتابهای هم طبق فهرست دسته بندی می شن(شاید 4 شاخه لینک بشه).

یعنی خود مامبو پیشفرض خودش این امکان رو نداره ؟؟؟

mhadaily
07-10-2008, 07:48 AM
خب با خود مامبو میشه یک کارهایی کرد

اما چیزی که شما می خواهید بیشتر شبیه یک دایرکتوری میشه که نسحه رایگان اونsobi2 می باشد که در انجمن بگردید لینکش و اطلاعاتش رو هم پیدا می کنید

sosole
07-10-2008, 08:00 AM
سلام آقا مجید خسته نباشی

نه منظور این نیست که با منو اینا رو بسازم می خوام تو تمامی محتوا پست بزارم خودشون ذخیره بشه .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=5&amp;id=35&amp;Itemid=76

مثل این سایت ولی وقتی روی هر کدوم از این لینک های کلیک کردید دوباره یه مجوموعه لینک دیگه باز بشه .