توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای http 500 internal server error
roya_2003
07-09-2008, 05:13 AM
با سلام.
من 2 روزه که وقتی به سایتم رجوع میکنم با پیغام "Http 500 Internal server error" مواجه میشم. علت این خطا چی میتونه باشه؟
من کاری که باید در پنجره Internet Options به برگه Advanced برم. در لیست Settings آیتم Show friendly HTTP error messages را پیدا کرده آن را از حالت انتخاب خارج کردم. انجام دادم. اما چیزی مشاهده نمی کنم. (خطا یا علت خطای فوق)
امکانش هست ماله سرعت پایین سرور و با هر مشکل دیگر در سرور باشه؟
این اتفاق بعد از نصب مامبو هم افتاد که روز بعدش خودکار درست شد. اما این دفعه 2 روزه هنوز درست نشده، شرکت هم میگه پیگیری میکنیم.
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
majd66
07-09-2008, 05:57 AM
سلام
معمولا این طور مشکلات از سرور شماست
شاید تنظیمات سرور با مامبو سازگار نیست (CGI ,....(
یا حق
DesignX
07-09-2008, 04:33 PM
سلام
معمولا این طور مشکلات از سرور شماست
شاید تنظیمات سرور با مامبو سازگار نیست (CGI ,....(
یا حق
تنظیمات سایت(مربوط به htaccess.txt) رو دستکاری کردین؟
roya_2003
07-10-2008, 01:45 AM
من مشکلم حل شد.
اما رفع مشکل به این صورت بود که من اومدم فایل Configuration.php را باز کردم و محتوای mosConfig_MetaDesc و mosConfig_MetaKeys را پاک کردم و مشکل حل شد. (قبل از اینکه این مشکل بوجود بیاد من در تنظیمات کلی ، قسمت اطلاعات خاص موارد خواسته شده رو به فارسی وارد کردم)
اما ؟ چطور میشه کلمات کلیدی برای موتورهای جستجو تعریف کرد؟ حتما مطالب باید انگلیسی باشه؟
majd66
07-10-2008, 05:16 AM
نه دوست عزیزم همه ما برای کلمات کلیلدی از فارسی و هم از انگلیسی استفاده می کنیم
احتمالا مشکل از جای دیگه ای بوده
یا حق
firoozmandan
07-14-2008, 05:49 AM
سلام
حق با ایشون هست ( رویا .. ) اگر در قسمت کلمات کلیدی و توضیح سایت بجای نوشتن توضیح کوتاه و کلمات کلیدی مختصر ، داســـــــتان بنویسید این مشکل پیش میاد
یا علی
سلام دوستان
من هم ارور 500 رو روي ساب دمين مشاهده كردم و لي در public_html هيچ خبري از ارور 500 نبود.
اگه يه نگاهي بندازيد و اشكال كار رو بهم بگين سپاسگزارتون ميشم.
M2b.Ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Hoto.M2b.Ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
باسپاس فراوان از مديران و كاربران فعال سايت به خاطر پاسخگويي كامل به مشكلات كاربران
majd66
08-09-2008, 08:38 AM
از فایل htaccess می تونه باشه چطور تنظیم شده
emad.h
08-09-2008, 07:22 PM
یه وقت از پرمیشن نیست ؟
چون بعضی وقتها از پرمیشن هم میشه ها ///
من هم دچار مشکل شده ام!
من دیروز ارتقا دادم و مشکل آنچنانی هم نداشتم. ولی از صبح این ارور را میدهد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
08-18-2008, 09:39 AM
سلام
سایت شما اروری نمیده بلکه صفحه سفید باز میشه !
موضوع این تاپیک در مورد ارور 500 هست !
یا علی
سایت من هم ارور 500 میداد.
بعد به مسئول سرور گفتم ، اون گفت آپاچی رو ریست میکنه ببینه درست می شه یا نه ؟ که اینجوری شد و فقط صفحه سفید باز میشه
چرا؟
firoozmandan
08-18-2008, 10:25 AM
سلام
محتویات configuration.php رو مجدد چک کنید
از Overwrite شدن تمام فایلها اطمینان حاصل کنید
در فولدر دیگری مامبو نصب کنید ببینید مامبو مشکل داره یا خیر ؟
یا علی
ببخشید ، من باید چه چیز configuration.php را چک کنم؟
همه فولدر ها اور رایت شده چون کار میکرد. حتی وارد ادمین شدم و توانستم مطلب جدید بگذارم
نصب مامبو جدید هم که خیلی دردسر دارد و حقیقتش می ترسم که بانک را خراب کند.
نظرتان در مورد نصب مجدد پچ چیه؟
مسئول سایت الان از سر خودش باز کرد و میگه سرور هیچ مشکلی نداره
آیا منظورتان اینه که mosConfig_MetaDesc و mosConfig_MetaKeys را پاک کنم. (حذف کردم - نشد).
جالبه چرا صفحه اول سفیده؟ حداقل باید ارور بدهد؟
majd66
08-18-2008, 12:17 PM
اگر sef را فعال کردید غیر فعال کنید ببیند حل میشه
من کلیه فایلهای ادمین و اینکلود را دستی آپلود کردم الان به نظر درست شده فقط صفحه ایندکس صفحه اصلی نیست و مستقیم صفحه ریموستری را باز میکند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب مثل اینکه باید بقیه قضیه را در لینک زر دنبال کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.