توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبوی بخش دانلود همراه با آخرین پچ
siavashmusic
07-09-2006, 04:05 AM
سلام
میخواستم بدونم آیا نسخه مامبویی که در بخش دانلود سایت موجود هست آیا با آخرین پچ امنیتی جهت دانلود قرار داده شده و یا باید این پچ آخری رو روش نصب کنیم؟
Parham
07-09-2006, 05:15 AM
باید پچ را به صورت جداگانه آپلود کنید... تا نسخه از نسخه 453hp به 454p به روز بشه...
siavashmusic
07-13-2006, 01:25 PM
پس نسخه موجود برای دانلود بروز نیست؟
iransbs
07-13-2006, 01:44 PM
البته فراموش نکنید با کار <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را هم انجام دهید
siavashmusic
07-14-2006, 12:33 AM
چرا با ریلیز پچ جدید نسخه قابل دانلود بروز نمیشه؟!!! این جای سوال داره!!!
برادر فیروزمندان بداد ما برس!! احتمالا دوستان اشتباه میکنند !!! مگه ممکنه بخش دانلود بروز نشه؟!!! و نیاز به نصب پچ های گذشته داشته باشه؟
من یه سوال شانسی پرسیدم !! چیزی که احتمال رو صفر میدادم مثبت باشه بدون هیچ مسله ای کاملا درست از آب دراومد!!!
پس دوستانی که در جریان ریلیز پچ های نیستند چیکار باید کنند ؟!
ahmadzadeh
07-14-2006, 03:46 AM
سلام
ان شا الله نسخه کامل برای دانلود قرار خواهد گرفت اما ذکر یک نکته خالی از لطف نمی باشد که حالا که نسخه کامل وجود ندارد و باید اول نسخه قبلی نصی شود و بعد پچ بر روی آن اعمال شود و کمی زمان بر و خسته کننده است حداقل برخی دوستان ارزش کار را بدانند که اصلا مامبو چیست و مامبولرن در مقایسه با سایر گروه ها چه کار انجام می دهد تا در برخی مسائل دیگر از مامبولرن طلب کار نشوند براستی برخی دوستان انصاف ندارند و در برخی مسائل همه مشکلات را بر سر مامبولرن می اندازند و انتظار بیجا دارند غافل از آنکه مامبولرن یک گروه غیرانتفاعی است و اعضای تیم هر یک شغل دیگری دارند و مامبولرن شغل آنها نمی باشد.
اما چشم ان شا الله بزودی بخش دانلود مامبو بروز می شود.
ممنون
یا علی/خداحافظ
siavashmusic
07-15-2006, 02:40 AM
نمیدونم پاسخ شما رو چی بدم ولی جهت اطلاع شما باید بگم من منظورم بروز بدون سایت بود و موفقیت روز افزون نه از شما و نه از کسی دیگه ای طلبی ندارم و بارها و بارها بابت زحمات اعضای گروه و محسن فیروزمندان تشکر و قدر دانی کردم
نمیدونم چند سال توی این کار هستید ولی میدونم که توی چند صباحی که من دارم کار میکنم اولین بار بود که از یک همکار این قدر توهین شنیدم البته میزارم به حساب.....
محسن جان لطفا یه پاسخ به من بده شاید من دارم اشتباه میکنم شاید سوال اشتباه پرسیدم
ahmadzadeh
07-15-2006, 08:45 AM
سلام
دوست عزيز كجاي متن من به شما توهين شده بود اصلا من كي باشم كه به كسي توهين كنم و ما اينجا جمع نشده ايم كه به هم ديگر خداي نكرده توهين كنيم و همه اعضاي انجمن در جهت تبادل معلومات و رفع مشكل همديگر اينجا جمع شده اند و اصلا در مورد شما من منظوري نداشه ام اما حداقل انجمن را جستجو كنيد مي بينيد كه برخي دوستان در برخي مسائل واقعا كم لطفي مي كنند و انتظارات بيش از حد دارند
و عدم وجود آخرين نسخه مامبو در بخش دانلود به دليل كمبود وقت و مشغله كاري بچه هاي مامبولرن مي باشد و شايد در اين مدت برخي دوستان ارزش كار را بدانند و با انجام برخي كار جوانان ايراني از انجام كارهاي متن باز دلسرد نكنند.
در اين مطالب قصد توهين به كسي نبوده و فقط جنبه درد و دل داشت اگر كسي از درد و دل ما ناراحت شد ديگر نمي نويسيم .
در آخر اگر در نظر شما از طرف من توهيني به هركسي شد من همينجا از آنها عذر خواهي مي كنم.
يا علي/خداحافظ
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.