توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار ویرایش قالب مامبو کجاست ؟
mgorg
07-09-2008, 09:10 PM
ســــــــــلـــــــــــــ ـــــا مـــــــــــ
کسی میدونه نرم افزار ویرایش قالب مامبو چیه ؟
من با دریم ویوور کار کردم ولی نمیشه راه دیگه ای نداره ؟
درضمن صفحه اول یاهو چی میگه !! ( Yahoo News )
ممنون
pctaz
07-10-2008, 04:52 AM
محسن جان سلام قبل از هر چیز ورودتون رو به انجمن خیر مقدم میگم
راستش مامبو برای ویرایش قالب نرم افزار خاصی نمیخواد ( شما میتونید با Notepad ویندوز هم قالب رو ویرایش کنید ) نیاز اصلی قالب های مامبو داشتن اطلاعات کافی در زمینه PHP . CSS , HTML , XML هست که بتونید به راحتی قالب و یا اکتنشن ها رو ویرایش کنید.
Dreamweaver نرم افزاری بسیار خوبی هست برای ویرایش قالب همونطور که خدمتتون عرض کردم باید اطلاعات کافی در مینه PHP . CSS , HTML , XML داشته باشید
لطفاً قوانین رو هم یه مطالعه بفرمائید
با تشکر
jbasoft
07-10-2008, 10:29 AM
دوست عزیز :
همون طور که دوستان اشاره کردن اگر نرم افزار های ویرایشگر کد که بتونه فایل های PHP رو شناسایی کنه باشه بهتره. مثل Dreamweaver
ولی اگر می خواهید قالب های رو فارسی کنید و یا بدونید چطور می شه قالب فارسی برای مامبوی خودتون طراحی کنید می تونید به بخش آموزش های انجمن و یا خود سایت مامبو لرن برید و ببینید که چطور می شه این کارو کرد.
این آموزش نحوه فارسی سازی قالب جوملا و مامبو
نویسنده: یاسر رجبی
لینک دانلود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
07-10-2008, 01:08 PM
سلام
به انجمن خوش آمدي
اما يك برنامه اي هم است كه تو سايت آدوب ميتوني پيدا كني و رايگان هم هست
و بهش ميگن Dreamweaver template builder extension كه براي نسخه MX 2004 اين برنامه ساخته شده و تو ساخت قالب براي مامبو و جوملا كمكت ميكنه ؟ شايد به دردت بخوره
اگه اونجا نتونستي پيدا كني تو همين انجمن رو خوب بگرد حتماً پيدا ميكني
mgorg
07-11-2008, 07:29 PM
ممنون از همه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.