PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای امنیت بیشتر ، باید پرمیشن چه پوشه هایی رو تغییر بد

jbasoft
07-09-2008, 11:32 PM
با عرض سلام

دوستان در این انجمن همش می گن باید پرمیشن ها رو تغییر داد و یکسره از پوشه administrator حرف می زنند . آیا تغییر پرمیشن برای امنیت بیشتر فقط مختص این پوشه است؟ (که مطمئن نیست )

و اگر نیست دقیقا باید چه پوشه هایی را با چه پرمیشنی در سایت انتشار داد ؟

من برای روشن شدن بهتر موضوع این تاپیک و سوال را داشتم.... شاید سوال خیلی ها باشه ؟ ممنون می شم توضیح بدید...

با تشکر

emad_67
07-10-2008, 04:39 AM
این مورد تا الان 500 باری فکر کنم پرسیده شده باشه.
باید تمام فولدر ها 755 و تمام فایل ها 644 باشن.

جستجو بفرمایید.

jbasoft
07-10-2008, 09:55 AM
آیا این پرمیشن اشکالی در وارد کردن محتوای جدید و افزودن کامپوننت ها ایجاد نمی کنه ...
یعنی بعد از نصب و تمامی مراحل باید این پرمیشن رو تعیین کرد یا از همون اول و یا هیچ فرقی نمی کنه ؟

amir.d
07-10-2008, 12:18 PM
آیا این پرمیشن اشکالی در وارد کردن محتوای جدید و افزودن کامپوننت ها ایجاد نمی کنه ...
یعنی بعد از نصب و تمامی مراحل باید این پرمیشن رو تعیین کرد یا از همون اول و یا هیچ فرقی نمی کنه ؟

برای نصب کامپوننت و ماژول و مامبوت باید پرمیشن های فولدرهای مربوطه به 777 تغییر کنه و بعد از نصب به حالت اول بازگردد.

این پرمیشن ها هیچ ربطی به محتوا ندارد .

موفق باشید
امیر

mohsennowruzi
07-16-2008, 01:29 PM
بعضی از چیزها هستند که در صورت برگردوندن پرمیژن فولدر به 755 درست کار نمی‌کنند، مثلا بخش مدیریت رسانه، یا این‌که آپلود تو هیچ قسمتی درست کار نمی‌کنه و پیغامی با این مضمون که دسترسی لازم رو نداره می‌ده، بعضی از کاربرها هم هستند که نمی‌شه بهشون توضیح داد که برن خودشون از طریق سی پنل فایل رو آپلود کنند، حالا این‌جا تکلیف چیه؟ آیا فولدرهایی هستند که موندن پرمیژن اون‌ها روی 777 مشکلی ایجاد نکنه؟

mhadaily
07-16-2008, 01:37 PM
فقط فولدر هایی که دائما برای آپلود در گیر هستن رو 77 7بکنید مثل Images/stories و همچنین cache و ...

به هر حال هر فولدری رو هم بر حسب نیاز 777 کردید باید اگر نیاز نباشه دوباره 755 کنید

یاعلی

mohsennowruzi
07-16-2008, 01:47 PM
ببخشید دوباره سوال می‌کنم!
این‌طوری که فرمودین همون Images/stories کافی هست،‌دیگه cache برای چی؟
یه سوال دیگه یه اسکریپت یا نرم‌افزار یا راه‌حل یا حالا هر چی! وجود داره که لیست فولدرهایی که پرمیژنشون 777 هست رو بده؟

mhadaily
07-16-2008, 04:13 PM
پوشه ی کش به دلیل اینکه اگر شما این قابلیت رو فعال کنید باید قابل خواندن باشه تا فایل های کش بتونن در این فولدر ایجاد بشن

مهدی.
07-16-2008, 04:15 PM
cache همونطور كه اسمش معلومه چون نياز به رفت و برگشت داره نياز داره - البته اگه روشن باشه!
در ضمن بهتره كه فولدر administrator رو از ftp رمز بدي تا از مرورگر رمز بخواد كه شايد بهتر باشه.

atoofy
07-16-2008, 05:29 PM
یه سوال دیگه یه اسکریپت یا نرم‌افزار یا راه‌حل یا حالا هر چی! وجود داره که لیست فولدرهایی که پرمیژنشون 777 هست رو بده؟
سلام.خوب برای این کار می شه هم از فایل منیجر سی پنل استفاده کرد و هم از کامپوننتهایی مثل مامبو اکسپلورر یا جوملا اکسپلورر یا حتی FTP که در همه ی اینها لیست تمام فولدرها را نشان می ده و پرمیشنش را هم جلوش نوشته. ولی من تا حالا چیزی ندیدم که فقط فولدرهای 777 را لیست کنه.

یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــلی