PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن فرم ارسال مطلب برای نویسنده ها در سایت

hezbollah
07-10-2008, 05:25 PM
با سلام
من میخواستم در سایت وقتی که نویسندگان login میکنند بتوانند از همان جا مطلب بفرستند و دیگر وارد قسمت administrator نشوند ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

mhadaily
07-10-2008, 07:18 PM
به صورت پیش فرض لینکی هست که می تونید این کار رو بکنید اما باید نویسنده رو Publisher بکنید

پیشنهاد من استفاده از یک کامپوننت هست که این کار رو بکنه به اسم ja submit که البته نسخه آماده شده ی مامبویی اون رو تیم داره

اگر با مورد اول به صورت رایگان هم حل میشه کارتون بگید براتون لینک بزارم که استفاده کنید

یاعلی

hezbollah
07-11-2008, 07:01 AM
با سلام
میخواستم فرق بین athore را با publisher ,... بدونم(جستجو کردم تو سایت نبود)
اگر لطف کنید و لینک مورد اول را بگذارید ممنون میشم
با تشکر

hezbollah
07-11-2008, 07:08 AM
ببخشید اگر لطف کنید و دریاره گروه های کاربران author , editor , publisher ,.... توضیح مختصری بدید خیلی ممنون میشم.

سعید
07-11-2008, 07:17 AM
آموزش های سایت رو بخونید حتما پیدا می کنید.

اینجا هم هست شاید به دردتون بخوره :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
07-11-2008, 07:29 AM
میخواستم فرق بین athore را با publisher ,... بدونم(جستجو کردم تو سایت نبود)

اینها رو هم پیدا کردم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اصلا اینجا رو خودتون بیینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sher+manager&amp;btnG=Search

hezbollah
07-11-2008, 07:41 AM
آقا سعید خیلی ممنون
خدا خیرت بده ;) ;) ;)