PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحات داخلی سایت در جستجوی گوگل پیدا نمی شود.

ynazem
07-09-2006, 07:14 AM
با سلام.
می خواستم بدانم همه سایت های مامبویی فقط صفحه اولشان در گوگل به نمایش در می آید یا می توان صفحات داخلی را هم در دامنه جستجوی گوگل قرار داد.

jojo74
07-09-2006, 07:19 AM
به هر پستی که مینویسید meta tag هم بدید

ynazem
07-13-2006, 11:25 AM
با سلام
من خیلی پست دارم فکر کنم نشه این کار رو کرد. در ضمن منظور شما اینه که تو همون متنی که به عنوان مطلب هست متا تگ رو وارد کنم. اگه راه دیگری هست ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.

iransbs
07-13-2006, 11:44 AM
درسته گوگل صفحاتی که به صورت زیر باشه رو قبول نمی کنه
index.php?option=com_content
index.php?action=logout
index.php?option=... ( ... = هر چیزی )
چرا ؟
مثل این می باشد که گوگل بخواد حتی پیغام خطا را هم ذخیره کند که هیچ وقت نخواهد کرد !
پس چاره کار چیست ؟

در صورتی که سرور شما لینوکس باشد
شما می توانید با ورود به قسمت تنظیمات کلی تب "لینک بهینه" را انتخاب کرده و "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" را بر رویه بله ببرید
توجه داشته باشید که فایل htaccess.txt در هاست خود را .htaccess تغییر نام دهید ( dot اول فایل می باشد به علت Right to left بودن این فاروم بر عکس افتاده )
در حال حاضر لینک ها <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خوب در این حالت گوگل به راحتی صفحات شما را ایندکس خواهد کرد

موفق و پیروز باشید
یا علی

ebrahim1110
07-13-2006, 12:09 PM
سلام
اصولا اين كار خوب هست يا نه؟
اگر خوب بود خود مامبو لرن هم انجام ميداد درست ميگم؟

firoozmandan
07-13-2006, 12:16 PM
سلام

کدوم کار !

یا علی

Siamak
07-13-2006, 12:33 PM
سلام
اصولا اين كار خوب هست يا نه؟
اگر خوب بود خود مامبو لرن هم انجام ميداد درست ميگم؟

متاسفانه فاروم SMF این قابلیت رو نداره ولی در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که با سیستم اختصاصی مامبو لرن هست این قابلیت به صورت پیشرفته و با لینکهای مجازی فعال هست.

javid
07-14-2006, 03:31 PM
متاسفانه فاروم SMF این قابلیت رو نداره .

نداره ؟!؟!؟!؟!
کی گفته !! یه کم باهاش ور برید پیداش میکنید !

firoozmandan
07-16-2006, 06:16 AM
سلام

SMF هم این قابلیت رو داره .

مهم سرور هست که از Mod Rewrite پشتیبانی کنه ...

الان اگر توجه کنید در همین انجمن هم این گزینه فعال هست و ما از اون استفاده میکنیم .

یا علی

ynazem
08-17-2006, 12:20 PM
با سلام
البته من تقریبا از بقیه بحث ها چیزی سر در نیاوردم. ولی من «قابل فهم کردن لینک ها» رو انجام دادم.htaccess.txt رو هم به .htaccess تبدیل کردم. ولی نشد!
در سایتهای مامبویی دیگه از جمله مامبولرن آخر آدرس ها یک فایل html وجود دارد مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما در سایت من فقط مثلا دیده می شه category/37/27 یعنی در نهایت با یک / قضیه ختم می شه. آیا قابل فهم کردن لینک ها باعث این تغییر می شه و من این کار رو درست انجام ندادم. یا نه وجود فایل های html در سایت های مامبویی دلیلی دیگه ای داره

یاعلی

sorry4uboth
08-17-2006, 08:53 PM
دوست عزیز
لطفا برای سوال خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید.

1- ابتدا در انجمن جستجو کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و به اونها عمل کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ahmadzadeh
08-18-2006, 03:44 AM
سلام
این سایت از سیستم اختصاصی مامبو لرن استفاده کرده که با تغییراتی که در هسته داشته شده لینک ها به این صورت در آمده
2- بله با قابل فهم کردن لینک ها در مامبو لینک ها به صورت /category/37/27 در می آیند
در ضمن

دوست عزیز
لطفا برای سوال خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید.

1- ابتدا در انجمن جستجو کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و به اونها عمل کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینها هم یادتون نره
یا علی/خداحافظ