PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کامپوننت فروشگاهی

afshin_mo20000
07-12-2008, 04:40 AM
سلام دوستان گلم.
من شدیدا نیاز به یک کاپوننت و سایر ابزار فروشگاه انلاین با قابلیت اتصال به شبکه شتاب و انجام امور تبلیغات درختی ( کلیک با زیر مجموعه ) با امنیت بالا دارم .
لطفا کمک کنید . :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(
afshin.mo@gmail.com
قربون همه شما دوستان مهربون و دست و دلباز برم :D :D

vb
07-12-2008, 04:59 AM
سلام

تا جایی که یادم هست تیم مامبولرن این کارو کرده ، کامپوننت فروشگاه + متصل به سیستم شتاب
به sales at mambolearn dot com میل بزن بیشتر برات توضیح میدن

reza_mrs
07-13-2008, 12:45 AM
اینی که برات گزاشتم کامپوننت نیست ولی به شتابو سامان وصل میشه مصله مدیریت محتواست:

*****************ر

کارتو راه میندازه

سلام دوستان گلم.
من شدیدا نیاز به یک کاپوننت و سایر ابزار فروشگاه انلاین با قابلیت اتصال به شبکه شتاب و انجام امور تبلیغات درختی ( کلیک با زیر مجموعه ) با امنیت بالا دارم .
لطفا کمک کنید . :-\  :-\  :-\  :'(  :'(  :'(
afshin.mo@gmail.com
قربون همه شما دوستان مهربون و دست و دلباز برم  :D :D

**لینک ویرایش شد

afshin_mo20000
07-13-2008, 03:59 AM
دوستان گلم . ممنون که قابل دونستید و پاسخ دادید .
در مورد virtu هر کار میکنم خطا میده.

** صبحت های شما در مورد کرک شدن حذف شد

mhadaily
07-13-2008, 08:01 AM
دوست عزیز

پیشنهاد من به شما این هست که یکبار دیگه قوانبن سایت رو مطالعه کنید

اینجا انجمن تخصصی مامبو هست و در مورد آن نیز بحث می شود همچنین در مورد اسکریپت های دیگر و روش های نال نیز اصلا صحبتی به میان نمی آید

ممنون میشم که در این مورد درخواستی و یا لینکی که کامرشیال ( پولی ) هست رو در قرار ندید

یاعلی

reza_mrs
07-13-2008, 08:43 AM
ولی این مدیریت محتوا پولی نبود

دوست عزیز

پیشنهاد من به شما این هست که یکبار دیگه قوانبن سایت رو مطالعه کنید

اینجا انجمن تخصصی مامبو هست و در مورد آن نیز بحث می شود همچنین در مورد اسکریپت های دیگر و روش های نال نیز اصلا صحبتی به میان نمی آید

ممنون میشم که در این مورد درخواستی و یا لینکی که کامرشیال ( پولی ) هست رو در قرار ندید

یاعلی

piroozman
07-13-2008, 10:13 AM
خيلي چيز جالبي بود
مرسي