توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندتا اشکال تو فارسی سازی
jafar_tavakolian
01-20-2006, 10:05 AM
من مامبوی مامبو لرن رو نگاه کردم به چندتا اشکال برخوردم که اگه جواب بدید مرسی
چرا بعضی قسمت ها iso-8859-1 رو به UTF-8 تغییر ندادید؟
مثلا فایل های XML
نمیشه یه نسخه کد نشده در کدهاتون قرار بدید که ماهایی که زیاد برنامه نویسی بلد نیستیم ولی دوست داریم در کنار تیم شما همکاری کنیم بتونیم پیشرفت کنیم و ما هم درکنار شما به پیشرفت مامبو فارسی کمک کنیم.
من بلد نیستم چطوری خیلی کارها بکنم و هر جایی هم که رفتم کد 64 شده بود! که کم کمش ببینم چیکار کرده ولی !!!!!!!!!!!
چرا وقتی من در dreamweaver می خوام مثلا اسم جاهای مختلف رو تغییر بدم ارور می ده که صفحه ات UTF-8 نیست و وقتی می رم توی Pageproperties و بد Encoding و اون رو UTF-8 می کن بازم دفعه بعدی که می یام تغییر نکرده و کلمات من ؟؟؟؟؟؟ تو صفحه نمایش داده می شن.
بعدش اینکه فایل های installation/sql چه کاربردی داره اگه فارسی نشه؟ اصلا باید فارسی بشه؟ ایناک ه فقط sample data هستن
چه جوری میشه به صورت پیش فرض زبان فارسی رو برای مامبو تعریف کرد که در صفحه نشون بده نه انگلیسی رو؟ یعنی موقع نصب
مرسی
firoozmandan
01-20-2006, 10:44 AM
سلام دوست عزیز
1- اگر شما فلسفه Charset رو بدونین متوجه میشین که نیازی به تغییر به iso-8859-1 نیست
2-اگر دوست دارین به تیم مامبولرن بپیوندید همانطور که در تاپیک قبلی گفتم CV خودتون رو ارسال کنید تا در موردش صحبت کنیم .
3- راهی که شما رفتین کاملا درست هست . پیشنهاد میکنم از Notepad استفاده کنید.
4- این فایلها اطلاعات نمونه هستند و میتونید فارسیش نکنید .
5- منظروتون اینه که صفحات نصب فارسی بشه ؟
یا علی
jafar_tavakolian
01-20-2006, 01:38 PM
1. شما درست گفتید من فلسفه اش رو نمی دونم. می شه بفهم بگید کجا باید برم اطلاعاتی در این مورد بدست بیارم؟
2. حتما براتون ارسال خواهم کرد.
3. از Notepad هم استفاده کردم ولی این دفعه اصلا صفحات Load نشد و بالا نیومد!!!!! من وقتی در dreamweaver می رم page properties رو می زنم و بعدش می رم encoding رو می زنم می کنم UTF-8 همون موقع می تونم هر تغییری بدم و فارسی نشون بده در صفحه ولی دفعه بعدی که می رم تو صفحه دیگه نشون نمی ده! یعنی می رم تو page properties دیگه UTF-8 نشون نمی ده و بر میگرده همون شکل قبلی مثلا همین ISO نشون می ده کدش اینجوریه! !!!! حالا میشه فرق بین include unicode signature رو با بدون این توضیح بیسش!!!! این رو وقتی تیک می زنم UTF سیو می شه. وقتی نمی زنم دفعه بعدی می یام می بینم همون کد قبلی یعنی مثلا ISP بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. هم پس فعلا فارسی نمی کنم
منظورم اینه ببین برادرم شما داری مامبو رو نصب می کنی. بعدش نصب می شه تموم می شه! اونجا از کجا می فهمه که باید فونت فارسی رو تو صفحه نشون بده و defualtesh اون انگلیسی نیستش
خیلی ممنون آقایفیروزمند
firoozmandan
01-20-2006, 01:47 PM
1- HTML رو کار کنید و با تگ های مختلفش آشنا بشید .
2- در اولین فرصت جوابتون رو میدم
3- وقتی با Notepade باز کردی تغییرات رو که دادی Save As رو بزن . پایین قسمت Encoding رو روی UTF-8 بذار و ذخیره کن . مشکل حل میشه .
4- ...
5- با تنظیماتی که در Mambo.php & فایلهای SQL میکنید .
یا علی
jafar_tavakolian
01-20-2006, 01:54 PM
1. یه کتاب در مورد این خوندم
2. منتظرتونم مرسی که به منم بها داید قول می دم ناامیدتتون نکنم
3. من همین کار رو کردم ! همون رو گفتم که صفحه باز نشد این کاری که گفتم از دوستتون گفتم کردم دیگه نشده صفحه باز نشد
5. خوب چه تنظیماتی می دید میشه یه جایی معرفی کنید لا اقل برم بخونم چه تغییراتی.
فایل های installation/SQL رو اگه منظورتونه مگه نگفتید نمی خواد فارسی کنمش؟
خوب بعد کجاشو عوض کنم؟ کجای کدا برم یه راهنمایی کنید خودم پیدا می کنمش
firoozmandan
01-20-2006, 02:03 PM
دوست عزیز
اگر هدف شما از طرح این سوال ها یاد گیری است ، فکر میکنم راه خوبی برای این مورد نیست . شما ابتدا باید PHP و HTML رو کاملا یاد بگیرید بعد از اون به بقیه موارد برسید .
1- در انتخاب کتاب دقت بیشتری کنید . به منابع زیادی که در اینترنت هست سر بزنید و ..
2- ...
3- ...
4- ...
5- منبع خاصی موجود نیست . فایل sample_data.sql رو گفتم نیازی به ویرایش نداره ... اما در مورد بقیه .....
یا علی
jafar_tavakolian
01-20-2006, 02:11 PM
دوست عزیز همه می گن دقت کن در انتخاب کتاب آخه چه جوری من از کجا بدونم چی باید بگیرم؟
من به نظر خودم اونقدر بلد شدم
بعدش شما گفتی که منبع خاصی وجود نداره اون کتاب مامبو چی؟ یه کتاب چاپ شده اون رو ندارید؟
و بقیه کدوم اونایی که توی SQL هستشش یعنی تو فولدر اون رو باید باقیش رو فارسی کنم؟ اگه دست به فولدر نزنم نمی شه؟
Siamak
01-21-2006, 07:57 PM
دوست گرامي
1-اگر زبان انگليسي رو در حد متوسط بلد هستيد از مراجع انگليسي براي آموزش PHP استفاده کنيد.
2-فارسي سازي يک برنامه کار چندان مشکلي نيست و شما از اين کار چيز زيادي ياد نميگيريد. ابتدا سعي کنيد طراحي صفحات استاتيک رو ياد بگيريد. بعد صفحات استاتيک پيشرفته و سپس برنامه نويسي وب ( php perl phyton .... ).
3-پيشنهاد ميکنم براي HTML از کتاب HTML For the World Wide Web انتشارات ناقوس استفاده کنيد. سپس براي تکميل HTML از کتاب راهنماي جامع طراحي و ساخت صفحات وب انتشارات کانون نشر علوم استفاده کنيد.
4-بعد از يادگيري کامل HTML احتمالا آنقدر زبان ياد گرفته ايد که کتاب PHP how to program رو بخونيد و ياد بگيريد.
5-به نظر ميرسد مطلبي که معلم شما عنوان کرده اند بيشتر براي رفع تکليف بوده. اگر مي خواهيد حرفه اي باشيد بايد اول اصول گرا باشيد و با تکنولژي برنامه سازي آشنا شويد.
6-هميشه سعي کنيد تا جاي ممکن تلاش کنيد و اگر به نتيجه نرسيديت حتما سوال کنيد. مهمترين بخش برنامه نويسي رفع ايراد و اشکال است. اگر عيب يابي بلد نباشيد در واقع اصلا برنامه نويس نيستيد.
7-اگر به مشکلي در رابطه با مطالب ذکر شده برخورديت سوال بپرسيد.
ارادتمند
سيامک.
لینک اصلی پاسخ: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ali_moslehi
01-29-2006, 10:54 AM
اول اینکه در مورد Dreamweaver کارتون درست بود ولی چرا جواب نگرفتید نمی دونم خود من از این راه دارم عمل می کنم.
دوم در مورد معلمتون که حرفش تا حدودی درسته ! اما نه برای شما! و حرف دوستان هم اینجا در مورد شما درسته!
عزیز من علم مهندسی معکوس علم خوبی هست و باعث یاد گیری می شه ولی نه برای شمایی که هنوز برنامه ای با PHP ننوشته ای یا اطلاعاتی کافی در مورد LAMP نداری و فقط چند کتاب خوندی.
پیشنهاد می کنم این راه رو پیش بری.
1. خوندن کتاب های HTML ای که دوست خوبم سیامک بهشون اشاره کرد. من هر دو کتاب رو خوندم. کتاب اول آشنات می کنه و کتاب دوم رات می اندازه. کتاب دوم واقعا کتاب خوب و عالی هستش.
2. بعدش کتاب PHP یه دونه تو بازار هستکه انتشارات ناقوس هست اگه اشتباه نکنم چاپ کرده یه کتاب 250 - 300 صفحه ای هستش که اول اون رو بخون تا با PHP آشنا بشی.
3. بعد کتابی که انتشارات نص چاپ کرده و حدود 1000 خورده ای صفحه هست اون رو بگیر و بخون.
بعدش که اینک ار ها رو کردی حالا آماده ای که شروع به کار کنی. کمی خودت برنامه بنویس. تا دستت بیاد چه جوری با PHP برنامه می نویسند.
و بعد از اون شروع به مهندسی معکوس در مورد کد های مامبو کن.
آدمی به سن تو آینده درخشانی در انتظارش هست به شرط اینکه این رو بدونه که به اندازه سنش بخواد پیش بره! نه اینکه در این سن بخواد کارهای بزرگ بکنه!
قول می دم اگه این مسیر رو پیش بگیری حداکثر دو سال دیگه واسه خودت کسی شدی. ;)
jojo74
03-22-2006, 12:03 AM
انقدر برنامه نویسیرو سخت نشون ندید.
به اندازه سنش بخواد پیش بره یعنی چی >:(
شما چی کار به سن دارید.مامبو برای استفاده کسانی هست که برنامه نویسی بلد نیستند.
Siamak
03-22-2006, 12:19 PM
گرچه من هم با مطرح کردن سن موافق نیستم...
ولی مسپله اینجا بر سر مامبو نیست. بر سر برنامه نویسی هست(که البته برنامه نویسی فقط دید مناسبی میخاد وگرنه کار دشواری نیست.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.