PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در افزودن مدیا در مامبو 4.6.5

jbasoft
07-12-2008, 06:57 PM
سلام
من هرچي سعي کردن که در محتواي خودم در مامبو 4.6.5 مديا جديدي با استفاده از ويرايگر پيش فرض مامبو در محتوا قرار دهم نتوانستم.چند بار نسخه مامبو رو دانلود کردم ولی همشون همین مشکل رو دارند.

وقتي گزينه add embeded media رو انتخاب و از پنجره باز شده گزينه Browse رو انتخاب مي کنم ... متاسفانه صفحه خالي باز مي شه که هرچي رفرش مي کنم چيزي نمي ياره(منظورم همون پنجره اي که بايد از توي پوشه ها آبجکت مورد نظر رو انتخاب کني)

ممنون مي شم کمک کنيد...در ضمن :

من در مامبو 4.6.5 کامپوننت تغيير زبان به همراه مامبوت ها و ماژولش که به تازگي در انجمن قرار داده شده بود دانلود و نصب کردم ، ولي ...

بعد از حذف کامپوننت و ماژول و ديگر چيز ها يکسري مشکلاتي به وجودامد از جمله : تغيير معني بعضي کلمات از فارسي به انگليسي رو ديدم... مثل (hit به جاي بازديد)

مي گم آيا ممکنه به خاطر اين مسئله باشه يا ربطي نداره ... اگر نداره مشکل معني از کجاست ...

آيا دوستان ديگري هم با مشکلاتي که در بالا گفته شد روبه رو شده اند ؟

mhadaily
07-12-2008, 10:10 PM
من متوجه نشدم شما اصلا از کجا دانلود کردید ؟

چه نسخه ای ؟ آپگرید کردید ؟ من این طور برداشت کردم که انگار شما اپگرید کردید به نسخه 4.6.5 !؟؟؟

ببخشید شاید من خوب متوجه نشدم اما اینطوری برداشتم کردم

یکبار دیگه دقیق تر بگید تا براتون توضیح بدیم راه حل ها رو ؟

jbasoft
07-13-2008, 11:37 AM
من متوجه نشدم شما اصلا از کجا دانلود کردید ؟

چه نسخه ای ؟ آپگرید کردید ؟ من این طور برداشت کردم که انگار شما اپگرید کردید به نسخه 4.6.5 !؟؟؟

ببخشید شاید من خوب متوجه نشدم اما اینطوری برداشتم کردم

یکبار دیگه دقیق تر بگید تا براتون توضیح بدیم راه حل ها رو ؟

همون طور که گفتم من از مامبو 4.6.5 استفاده می کنم.
و مامبو رو از خود سایت اصلیش دانلود کردم.توسط مامبولرن(mambo-digg.com)
آپگرد هم نکردم...مستقیم از مامبو 4.6.5 استفاده کردم و مشکلاتی که در پست قبلیم گفته شد به وجو آمده و نمی تونم مدیا به محتوام اضافه کنم.

minaei
07-13-2008, 03:10 PM
باید فولدر UserFiles که حاوی چهار فایل هست و همه اینها در مامبوت Mostlyce بصورت زیپ شده وجود داره در روت یا یک شاخه بالاتر از محل نصب مامبو قرار بگیره و پرمیژن هم 777 باشه.
در ضمن درست نیست با این لحن در یک تاپیک عمومی صحبت بشه ، همه دوستان باید سعی کنن با آرامش و خونسردی به تاپیکها جواب بدن تا این سوء تفاهمها پیش نیاد. ???
(البته با اجازه مدیران سایت)