توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بفرمائي براي پاسخ دادن به كاربران online چه كنم ؟
tabibzadeh
07-13-2008, 07:17 PM
قصد دارم در صفحه اول سايت خودم يك آيكون ايجاد كنم تا با كليك بر روي آن و در مواقعي كه از طريق Yahoo mesenger بصورت Omline هستم كاربران بتوانند با مان تماس بگيرند تا به سئوالات تشان پاسخ دهم ، بفرمائيد چه كنم ؟
طبيب زاده
atoofy
07-13-2008, 07:41 PM
سلام.یه راه سادش این هست:
به این سایت برید : Check Your State In Yahoo Messenger (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
خوب حالا باید آی دی یاهوی خودتون را در قسمت راست صفحه و روبروی :ID بنویسید.زیر همون قسمت هم می تونید عکسی که وضعیت آفلاین یا آنلاین بودنتون را نشون می ده، انتخاب کنید. همچنین می تونید اگه خودتون عکسی دارید از عکس های خودتون استفاده کنید.
پس از انجام این مراحل دکمه ی submit که روبروی همون کادر ID هست را بزنید. حالا سایت یه کد html در قسمت سمت چپ صفحه به شما می ده.
این کد را کپی کنید و وارد بخش مدیریت مامبو بشید و به ماژول ها --> ماژول های بخش کاربری برید و در اونجا دکمه ی "جدید" را بزنید.در صفحه ای که باز شده در قسمت خروجی دلخواه، در ادیتور دکمه ی HTML را بزنید و کدی را که از سایت مذکور کپی کرده بودید، اینجا قرار بدید.
حالا ماژول را در موقعیت مورد نظر و با نام مورد نظر (مثلا وضعیت در یاهو یا ...) انتشار بدید و ذخیره کنید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــاعــــــــــــــــ ــــــــــــلی
سلام
شما که از کاربران قدیمی انجمن هستید. لا اقل از شما انتظار هست که جستجو کنید. ولی به هر حال :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
tabibzadeh
07-13-2008, 09:06 PM
سلام.یه راه سادش این هست:
به این سایت برید : Check Your State In Yahoo Messenger (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
خوب حالا باید آی دی یاهوی خودتون را در قسمت راست صفحه و روبروی :ID بنویسید.زیر همون قسمت هم می تونید عکسی که وضعیت آفلاین یا آنلاین بودنتون را نشون می ده، انتخاب کنید. همچنین می تونید اگه خودتون عکسی دارید از عکس های خودتون استفاده کنید.
پس از انجام این مراحل دکمه ی submit که روبروی همون کادر ID هست را بزنید. حالا سایت یه کد html در قسمت سمت چپ صفحه به شما می ده.
این کد را کپی کنید و وارد بخش مدیریت مامبو بشید و به ماژول ها --> ماژول های بخش کاربری برید و در اونجا دکمه ی "جدید" را بزنید.در صفحه ای که باز شده در قسمت خروجی دلخواه، در ادیتور دکمه ی HTML را بزنید و کدی را که از سایت مذکور کپی کرده بودید، اینجا قرار بدید.
حالا ماژول را در موقعیت مورد نظر و با نام مورد نظر (مثلا وضعیت در یاهو یا ...) انتشار بدید و ذخیره کنید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــاعــــــــــــــــ ــــــــــــلی
جناب كاظم زاده گل
شايد اغراق نباشد ، اين يكي از نادر ترين رهنمد هاي گام بگام ، ساده ، زيبا و لذت بخش بود كه با استادي جنابعالي انجام دادم و حاصلش را كه خيلي زود و بي كش و قوس ديدم مسرور شدم .
آفرين
دست شما درد نكند
ان شا الله بمقام والاي پيري برسي و حاصل تجربيات و آموزش دان هاتيت سبب شكوفائي هر چه بيشتر دانش IT شود .
روز هاي ديگر در انتظار كسب رهنمد و دانش از تو عزيز بزگوار هستم .
تبريك به تيم بزرگ مامبو بداشتن اين گونه همياران و همكاران نيك انديش و فرا انديشه
شب بخير
tabibzadeh
07-13-2008, 09:09 PM
سلام
شما که از کاربران قدیمی انجمن هستید. لا اقل از شما انتظار هست که جستجو کنید. ولی به هر حال :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ترابخدا قسم از دادن نصيحت ها و رهنمو د ها گله اميز كه حاصلش سرافكندگي مخاطبين است خوداري كنيد وصد البته كه حق استادي نيز دادن تذكر است ولي آيا ميشود با نشان ددادن مثلا شكلكي كه لبش را گاز مي گيرد بجاي اين گونه تذكرات و نصايح استفاده كرد .
با پوزش از تذكر خودم به استاد گرامي
طبيب زاده
iransbs
07-13-2008, 09:38 PM
با درود و سپاس،
البته سعید که از کاربران گل ما هست، و همچنین همه کاربران ما از بهترین کاربران ایران زمین هستن (گل چین ;))
اما همان طور که در قوانین تذکر به دیگران است، نوشتن احترام آمیز هم هست.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
tabibzadeh
07-14-2008, 11:02 AM
جناب استاد كاظم زاده
سلام عليكم .
انجام وظيفه كردم و از راهنمائي ساده و با كرامتتان تقدير نمودم و باز هم ممنونم و لذا اگر جسارت و مزاحمتي نباشد ، اين نوع روش و دستورالعمل را براي گوگل و يا تاگ ورك هم بتويسيد ممنون خواهم شد ، ( اصلاح كننم ، ممنون هستم ) .
طبيب زاده
tabibzadeh
07-14-2008, 11:05 AM
با درود و سپاس،
البته سعید که از کاربران گل ما هست، و همچنین همه کاربران ما از بهترین کاربران ایران زمین هستن (گل چین ;))
اما همان طور که در قوانین تذکر به دیگران است، نوشتن احترام آمیز هم هست.
من جداگانه پاسخ دادم و از اين نورچشمي عزيز نيز قدرداني كردم
گويا پيشنهاد من كه در راستاي رعايت اصول بهتري بود باعث كدورت شده است . رويشان را ميبوسم و از ايشان دلجوئي ميكنم ولي بهرصورت پيشنهادم را مورد توجه قرار دهند شايد التفاتي نيز شده باشد .
لذا با جنابعالي همعقيده هستم كه جناب سعيد از كاربران گل هستند و ان شالله هميشه گل باشند .
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
atoofy
07-14-2008, 01:52 PM
سلام جناب آقای طبیب زاده. شما خیلی خیلی لطف دارید. در واقع بنده بیشتر با این حرف های شما شرمسار و خجل می شم. :-[
در مورد گوگل تاک هم شما اول وارد اکانت گوگل تان بشید و بعد به این لینک برید : Create a Google Talk chatback badge (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حالا در صفحه ای که باز شد می تونید کد پایین صفحه را کپی کنید و مثل کدی که برای یاهو عرض کردم و به همان ترتیب در یک ماژول قرار بدید و ماژول را ذخیره کنید.همچنین برای تغییر ظاهر و ویژگی های تصویری که وضعیت شما (آنلاین یا آفلاین) را نشان می دهد ، می توانید در همان صفحه گزینه ی Edit را بزنید و تغییرات خودتان را اعمال کنید و هر بار با زدن دکمه ی Update badge تغییرات را ببینید و همچنین کد جدید را دریافت نمایید.
در ضمن من در سایت شما دیدم تصویر وضعیت یاهو در سمت راست ماژول قرار داشت. در صورت تمایل می توانید این تصویر را به وسط ماژول بیاورید. برای این کار آن کدی را که در ماژول قرار داه اید ، بین دو کد <center></center> قرار بدید. در واقع به این صورت میشه: <center/>کد ی که در ماژول قرار داده اید<center> و بعد دوباره ماژول را ذخیره کنید.
در مورد گوگل تاک هم به همین ترتیب هست.
موفق باشید.
یــــــــــــــــــــــــ ـــــاعــــــــــــــــــ ـــــــــلی
tabibzadeh
07-15-2008, 11:26 AM
قصد دارم در صفحه اول سايت خودم يك آيكون ايجاد كنم تا با كليك بر روي آن و در مواقعي كه از طريق Yahoo mesenger بصورت Omline هستم كاربران بتوانند با مان تماس بگيرند تا به سئوالات تشان پاسخ دهم ، بفرمائيد چه كنم ؟
طبيب زاده
سلام جناب آقای طبیب زاده. شما خیلی خیلی لطف دارید. در واقع بنده بیشتر با این حرف های شما شرمسار و خجل می شم. :-[
در مورد گوگل تاک هم شما اول وارد اکانت گوگل تان بشید و بعد به این لینک برید : Create a Google Talk chatback badge (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حالا در صفحه ای که باز شد می تونید کد پایین صفحه را کپی کنید و مثل کدی که برای یاهو عرض کردم و به همان ترتیب در یک ماژول قرار بدید و ماژول را ذخیره کنید.همچنین برای تغییر ظاهر و ویژگی های تصویری که وضعیت شما (آنلاین یا آفلاین) را نشان می دهد ، می توانید در همان صفحه گزینه ی Edit را بزنید و تغییرات خودتان را اعمال کنید و هر بار با زدن دکمه ی Update badge تغییرات را ببینید و همچنین کد جدید را دریافت نمایید.
در ضمن من در سایت شما دیدم تصویر وضعیت یاهو در سمت راست ماژول قرار داشت. در صورت تمایل می توانید این تصویر را به وسط ماژول بیاورید. برای این کار آن کدی را که در ماژول قرار داه اید ، بین دو کد <center></center> قرار بدید. در واقع به این صورت میشه: <center/>کد ی که در ماژول قرار داده اید<center> و بعد دوباره ماژول را ذخیره کنید.
در مورد گوگل تاک هم به همین ترتیب هست.
موفق باشید.
یــــــــــــــــــــــــ ـــــاعــــــــــــــــــ ـــــــــلی
سلام علي آقاي كاظم زاده
قبل از هر چيز روز پدر و تولد با سعادت اخير تابناك ولايت حضرت علي عليه السلام را بشما و همه شيعيان جهان و علي الخصوص به كاربران و تيم معزز مامبو لرن تبريك و تهنيت ميگويم و آرزومندم ذيل حضرت همنامت موفق و شادمان باشي و كردار و رفتارت الگو گرفته از اين بزرگوار باشد و بشتابي براي رستگاري و بشتابي براي انجام اعمال خير ( ان شا الله )
با ستحضار ميرساند ، دستورالعمل هايتان اجرا گرديد و در سايت قرار گرفت
متشكر طبيب زاده
atoofy
07-15-2008, 09:37 PM
سلام. من هم این عید بزرگ و خسجسته را خدمت شما آقای طبیب زاده و مامبولرن هایی گل و گلاب تبریک و تنهیت عرض می کنم.
با ستحضار ميرساند ، دستورالعمل هايتان اجرا گرديد و در سايت قرار گرفت
متشكر طبيب زاده
دستوری نبود. بنده عرض کردم خدمتتون. از اینکه به عرایضم توجه کردید سپاسگزارم.
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.