توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپونت ها و ماژول های دیفالت مامبو ی مامبولرن
reza_pa48
07-10-2006, 09:10 AM
سلام
همونطور که می دونید من از جملا به مامبو سوئیچ کردم و تقریبا هیچ یک از کامپونت ها و ماژول های دیفالت جملا روی مامبو کار نمی کنند یا درست کار نمی کنند.
من چطور می تونم کامپونت های لینکستان نظرسنجی تماسها تبلیغات خبر خوان خبرنامه و ایمیلهای گروهی خروجی rss
ماژول های ......
خلاصه همه ماژول های دیفالت و چطور بدست بیارم و روی سایت نصب کنم. چون الان روی حالت سوئیچ شده صب نیست.
iransbs
07-10-2006, 03:21 PM
دوست عزیز وقتی شما تمامی فایل ها را overwrite کنید ، تمامی کامپوننت ها به مامبو سویج خواهند کرد
موفق و پیروز باشید
یا علی
Siamak
07-10-2006, 04:41 PM
دوست گرامي
شما در هنگام تغيير سيستم ميبايست پرميشن تمام فايلهايي رو كه ميبايست جايگزين شوند قابل ويرايش كنيد. ولي اين كار رو نكرديد و بخشي از فايلها درست جايگزين نشدن. لطفا يك بك آپ از سايتتون بگيريد و دوباره بعد از قابل نوشتن كردن فايلها جايگزيني رو انجام بديد تا مشكل حل بشه.
reza_pa48
07-10-2006, 05:00 PM
سلام
ببینید من مامبو رو در اینجا نصب کردم. از صفر.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فقط پوشه image و فایل کانفیگ رو جایگزین کردم. ولی قسمت مدیریت مثل جملاست.(البته ماژول ها و کامپونت ها) اصلا با عقل جور در نمیاد.
radmehr
07-10-2006, 05:04 PM
برای اینکه همچنان داری از دیتابیس جوملا استفاده می کنی !
Siamak
07-10-2006, 05:24 PM
در واقع شما اصلا تغييري توي سيستم نداديد!
reza_pa48
07-10-2006, 07:18 PM
خوب من برای اینکه از شر ..... خلاص بشم چی کار باید بکنم؟ باید سایتو فعلی و دیتا بیسو بیخیال بشم؟
reza_pa48
07-10-2006, 07:44 PM
سلام
با توجه به سیاست مامبو لرن و اینکه احتمالا من نمی تونم به اون ماژول ها و کامپونت ها دسترسی پیدا کنم که خودم اونا رو نصب کنم. اگه من یوزر و پسوردمو بدم خودتون نصب می کنین؟ یا هر پیشنهاد دیگری که دارین بفرمایین
خلاصه من می خوام از شر این کامپونت ها و ماژول هایی که کار نمی کنند خلاص شم و از دیفالت مامبو استفاده کنم.
Siamak
07-10-2006, 09:03 PM
خوب جانم بهترین کار این هست که مامبو رو از اول نصب کنی و بعد دیتا بیس فعلی رو بهش اد کنی! فقط باید پری فیکس اطلاعات رو عوض نکنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.