توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با باز گردانی دیتا بیس در sobi2
majd66
07-14-2008, 01:17 PM
سلام
من sobi 2  نصب کردم و شاخه ها را تعریف کردم بعد به کمک کامپوننت بانک اطلاعاتی از sobi یک پشتیبان گرفتم و پشتیبان تو یک مامبو دیگه با همون تنظیمات و .... بازگردانی کردم ولی فقط تعداد زیر شاخه ها باز شد وخبری از نام اونها نیست
کمک کنید :'(
یا حق
فکر کنم مشکلم با این پلاگین حل میشه SOBI2 Import and Backup Plugin CSV Import/Export
کسی اینو برای فروش داره
توی سایت خودش لینک خرید باز نمی شد
هیچ کس نیست کمک کنه
برای مامبو دیگ هم با sobi2 ایجاد شده برای پشتیبان گیری مامبولرن چه کار کرده؟
من الان می خوام سایت از روی لوکال ببرم روی هاست ولی sobi2 الان یک مشکل بزرگ شده
** سه پست شما یکی شد
ghohestan
07-15-2008, 04:02 AM
دوست عزیز
اگه درست متوجه شده باشم شما می خوای بانک رو از لوکال ببری تو سرور اصلی
اگه حجم بانک زیاد باشه می تونه از BigDump استفاده کنی
خیلی سریع و راحت هستش
majd66
07-15-2008, 05:08 AM
مشکل حجم نیست مشکل با عنوان ها شاخه های Sobi که بعد از بازگردانی دیتابیس خبری از اونها نیست
ولی این هم چیزی خوبی مخصوصا برای دیتابیس های حجیم ممنون
یا حق
مهدی.
07-15-2008, 08:05 AM
سلام آقا
ببينم نميتوني از خود sql خروجي بگيري و بعد تو phpmyadmin سايتت واردش كني - من اين كارو يه بار كردم جواب داد - البته سايت رو نصب كردم و بعد از phpmyadmin لوكال كه ورژنش پايينتر بود به سرور انتقال دادم - امتحال كن
موفق و پيروز باشيد.
majd66
07-15-2008, 08:11 AM
سلام آقا
ببينم نميتوني از خود sql خروجي بگيري و بعد تو phpmyadmin سايتت واردش كني - من اين كارو يه بار كردم جواب داد - البته سايت رو نصب كردم و بعد از phpmyadmin لوكال كه ورژنش پايينتر بود به سرور انتقال دادم - امتحال كن
موفق و پيروز باشيد.
من این راه هم قبلا امتحان کردم ولی فایده نداشت
firoozmandan
07-15-2008, 09:07 AM
سلام
مجید جان اگر تمام فایلها و دیتابیس مامبو رو از لوکال ببری روی سرور نباید مشکلی داشته باشه ... کاری که ما کردیم دقیقا همین بوده .. اگر نمیشه مشکل باید جای دیگه ای باشه مثلا درست ایمپورت یا اکسپورت نشدن دیتابیس
یا علی
majd66
07-15-2008, 02:26 PM
سلام آقا محسن
البته یک نکته می مونه اون هم این که من کامپوننت تا حدودی فارسی کردم (بخش مدیریت و کاربری )البته نام شاخه ها را انگلیسی تعریف کردم
این میتونه مشکل ساز باشه؟
majd66
07-15-2008, 03:19 PM
با نسخه انگلیسی هم حل نشد
من از مامبو 4.6.5 استفاده می کنم
phpMyAdmin 2.5.7-pl1
sobi 2 RC 2.8.6
این هم یک تصویر که نشون میده جای شاخه ها بدون نامه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
07-16-2008, 04:57 AM
سلام
اول باید بگم نسخه جدید SOBI منتشر شد که یکسری فیوچر های جدید اضافه شده ... بعضی از مشکلات حل شده و ... :
SOBI2 RC 2.8.7 has been released
+ Add: New config keys - redirects for unpublished entries after add/edit
+ Add: ID's for links in the SOBI2 top menu
+ Add: Span with class for the checkbox group in add entry form
+ Add: Possibility to switch the search form off
+ Add: Renewal message in Details View for already expired entries
+ Add: New config key - Possibility to define the search parameters cookie lifetime
+ Add: Possibility to force a permission change of resized icon/logo (default for CGI interface; GD-Library problems with CGI)
+ Add: String replace function for Details View/V-Card to replace specific field content
+ Add: Support for resizing of transparent images (by Claudio F.)
+ Add: Apply button in field, category and entry edit functions in admin panel
+ Add: Possibility to define number of entries in RSS feeds (config.ini)
! Change: Striping tags in textarea in add entry form if not using WYSIWYG editor in frontend
! Change: If an entry is already expired, it will be renewed from the actual day for number of days
! Change: German language packages not longer included
! Change: New method for clean buffer in SigsiuTree
! Change: Automatical recount of categories after an entry has been added/edited
! Change: MooTools method for addEvent changed from domready to load. Can also be adjusted in config.ini (mootools_event_method) due to problems with Joomla! 1.5 and IE
! Change: Adding new entry embedded within MySQL transaction
! Change: Old search function removed completely
! Change: New method to investigate the live site address to prevent problems w/o www prefix
! Change: Work around for bugs in 3rd party extensions for Joomla 1.0 defining _JEXEC constant
! Change: Several changes for MiaCMS
! Change: Some CSS styles for the search function
! Change: More informations in system check file
# Bugfix: Custom published field (config.ini -> published_field) works now
# Bugfix: Caching of output in custom listing function, even if it is not forced
# Bugfix: SigsiuTree: config live site in category address removed because Joomla! 1.5 adds also config live site to all URL's passing sefreltoabs
# Bugfix: Ajax search: skipping plugin call if there were no previous results
# Bugfix: mosCommonHTML::loadOverlib() removed from admin files - caused problems with SigsiuTree
# Bugfix: Missing category fees in renew function
# Bugfix: Issue with cache and Internet Explorer 6
# Bugfix: New lines are not replaced to <br > if not using WYSIWYG editor in frontend
# Bugfix: Language switch does not work for options in the checkbox group/select list
# Bugfix: Cache will be cleared after renew entry
# Bugfix: Renew function does not clear the reminder emails flag
# Bugfix: No search results if there are no fields for the search function (only title). Error: array_merge() Argument #1 is not an array in file: axsearch.class.php
# Bugfix: Added Itemid to the userHref function
# Bugfix: Wrong mode while creating new path (directories with chmod 0) fixed
# Bugfix: Handling for <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> url links added
# Bugfix: Searching for words (search field) which are also labels of checkbox groups works now
# Bugfix: Removing HTML code from input text data
# Bugfix: Wrong ordering of options of checkbox group in details and category view
# Bugfix: Added Itemid to search function
# Bugfix: State filter in admin panel showed entries with no expiration date if looking for expired entries
# Bugfix: End tag for "img" in SigsiuTree
# Bugfix: Several HTML errors in the admin panel fixed
# Bugfix: Default language was shown twice in general configuration
# Bugfix: Used category objects as entries in custom listings
# Bugfix: Old custom fields data in emails
در مورد مشکل شما من هنوز اعتقاد دارم مشکل در گرفتن بکاپ از دیتابیس ها و بازگردانی اونهاست ( و یا فایلها )
یا علی
majd66
07-16-2008, 11:43 AM
آقا محسن این نسخه جدید نصب کردم نشد
من اینجا دقیقا توضیح میدم
1-داخل phpmyadmin یک بانک اطلاعاتی به نام mambo ایجاد می کنم و اطلاعات از داخل پوشه installation فایل mambo.sql داخل بانک بارگزاری می کنم
2- مامبو 4.6.5 روی لوکال نصب می کنم بعد کامپوننت SOBI2 RC 2.8.7 نصب می کنم چند تا شاخه تعریف می کنم
3- کامپوننت بانک اطلاعای باز می کنم واز تمام جداول یک پشتیبان می گیرم
4- (محض احتیاط) مامبو را حذف می کنم بانک اطلاعاتی را هم از داخل phpmyadmin حذف می کنم
6- دوباره مرحله 1و 2 را انجام میدم(نصب مامبو و بانک اطلاعاتی و sobi2)
7- کامپوننت بانک اطلاعاتی باز می کنم و فایل پشتیبان فرخوانی می کنم
در آخر بعد از باز کردم کامپوونت sobi 2 فقط جای شاخه هست ولی خبری از اسمشون نیشت
mhadaily
07-16-2008, 01:42 PM
این طوری که من از بالا خوندم تا پایین متوجه شدم که می خواهید از لوکال ببرید روی سرور اما مشکل دارید
این کار با انتقال های دیگر فرقی نداره هر جی می خواهی درست کن و سپس همه ی اطلاعات رو از همون phpmyadmin پشتبان بگیر و سپس روی سرور منتقل کن این دیتابیس پشتیبان گرفته شده رو و بعد فایل ها رو انتقال بده و سپس فقط فایل کانفیگ رو تنظیم کن به مشخصات سرور
یعنی اصلا نیاز به نصب روی سرور نیست و یا هر کار اضافه دیگه !
majd66
07-16-2008, 01:47 PM
آقا مجید من همه این کار ها را کردم مشکل فقط با Sobi2 هستش باقی چیزها مشکلی ندارند
mhadaily
07-16-2008, 04:12 PM
جالبه این چیزی که میگی میشه برام دیتابیس بک آپ گرفته شده ات رو بفرستی
سعی کن مستقیم با phpmyadmin بگیری البته بهتره که توی سوبی هم هر چیزی که می خواهی درست کنی و بعد بگ اپ بفرستی !
قبلش یک پیشنهاد دیگه هم دارم
یکبار مامبو و سوبی رو به طور کامل نصب کن و بعد فقط جداول سوبی رو حذف کن و سپس جداولی از سوبی لوکالت پک آپ بگیر و سپس جایگزین کن و امپورت کن
یاعلی
majd66
07-18-2008, 03:06 PM
مجید جون ممنون دست درد نکنه :D :-*
آقا محسن ممنون
روی لوکال که جواب داد
با phpmyadmin از جداول sobi2 بانک اطلاعاتی اول پشتیبان گرفتم بعد داخل بانک اطلاعاتی دوم تمام جداول sobi2 حذف کردم و جداول sobi2 که پشتیبان گرفته بودم را import کردم
جواب داد
ممنون
یا حق
majd66
08-05-2008, 07:06 AM
من امروز سعی کردم همین کارو روی هاست انجام بدم ولی شاخه ها مثل لوکال درست بودند ولی تمام مطالب فارسی به شکل علامت سوال نمایش داده میشن
این لینک ببینید behmard.net
کاری کردم دقیقا مثل پست بالا بود مثل پست بالا مشکل شاخه ها حل شده ولی ...
چه کار کنم؟
کمک
mhadaily
08-05-2008, 10:37 AM
با چی امپورت کردی ؟
به چه حالتی ؟ mysql که ازش خروجی گرفتی نسخه چند بوده ؟ این نسخه که الان داری روش امپورت می کنی چنده؟
دقیق همه چیز رو بگو !
majd66
08-05-2008, 10:43 AM
سلام آقا مجید
با phpmy admin
خروجی با:
phpMyAdmin 2.5.7-pl1 وMySQL 5.0.16-nt
ایمپرت
phpMyAdmin - 2.11.6 وMySQL client version: 4.1.22
به فایل gzip , sql
mhadaily
08-05-2008, 02:58 PM
خب پس مشکل حالا مشخص شد
این تغییر ورژن ها ست که مشکل ساز شده برای شما
وقتی می خواهی امپورت کنی یک سازگاری داره compatibility اون با ورژنی که داری ست کن و بعد امپورت کن
یاعلی
majd66
08-05-2008, 03:31 PM
الان مشکل اینه که ورژن خروجی5 بالاتر از ایمپورته4 رو این حساب موقعه ایمپورت قسمت compatibitity گزینه 5 رو نمیده
mhadaily
08-05-2008, 07:31 PM
وقتی خروجی میگیری بزار روی 4 کاری نداره
majd66
08-06-2008, 05:43 AM
چنین چیزی ندیدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
majd66
08-06-2008, 05:47 AM
firoozmandan
08-06-2008, 10:19 AM
سلام
به نظر میاد ورژن mysql لوکال شما با سرور همخونی نداره
وقتی دارید export میگیرید خروجی رو روی mysql 4 ست کنید و در سرور ایمپورت بگیرید ببینید مشکل حل میشه ؟
یا علی
majd66
08-06-2008, 10:21 AM
آقا محسن این تصویر بالا هنگام خروجی گرفتن ولی گزینه ای برای ست کردن ورژن من ندیدم
firoozmandan
08-06-2008, 10:23 AM
ورژن phpmyadmin & MySQL مگه چنده !؟!
ارتقا بده و دوباره تست کن
majd66
08-06-2008, 10:25 AM
خروجی با:
phpMyAdmin 2.5.7-pl1 وMySQL 5.0.16-nt
ایمپرت
phpMyAdmin - 2.11.6 وMySQL client version: 4.1.22
mhadaily
08-06-2008, 11:32 AM
hpMyAdmin 2.5.7-pl1 اینو ارتقا بده و آخرین نسخه
majd66
08-06-2008, 11:42 AM
hpMyAdmin 2.5.7-pl1 اینو ارتقا بده و آخرین نسخه
مجید جان اون روی سرور ارتقاء که دست من نیست
mhadaily
08-06-2008, 11:43 AM
من اشتباه گرفتم
خب کاملا مشخص شد لوکالت رو ارتقا بده ورژن ها رو !!! تا یکی بشن !
majd66
08-06-2008, 11:50 AM
وای وای من چه سوتی بزرگی دادم 2.11 بزرگتر از 2.5 هستش
ببخشید شما و آقا محسن اذیت کردم اگر هواسم جمع می کردم دیگه انقدر سوال نمی کردم
واقعا ببخشید من دیگه روم نمیشه سرم بلند کنم :-[
majd66
08-06-2008, 12:19 PM
ممنون آقا مجید و آقا محسن
ارتقا دادم مشکل حل شد خیلی ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.