PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بسیار عجیب با مامبو

pctaz
07-15-2008, 07:55 AM
سلام من وقتی مامبو رو نصب میکنم در قسمتی که نوشته اطلاعات بانک اطلاعاتی رو وارد میکنم تیک نصب اطلاعات نمونه رو بر مبدارم بعد که مامبو نصب میشه بخش رو ایجاد میکنم و بعد مجموعه ها و بعد منو رو میسازم وقتی روی منو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته تا مشکلم رو در انجمن نوشتم و فهمیدم که از .htaccess  هست ضمناً من Sef رو هم فعال کردم و فایل.htaccess.txt رو به .htaccess تغییر میدم . نمیدونم چرا این مشکل پیش میاد  تا حالا 2 -3 مرتبه مامبو رو نصب کردم  و تیک این گزینه رو برمیدارم این مشکل پیش میاد آیا این مشکلی در مامبو هست ؟

ضمناً من الان بخش و مجموعه و منو رو درست کردم میخوام بک آپ از این سه تا بگیرم و مامبو رو حذف کنم و از اول نصبش کنم البته این بار تیک گزینه نصب اطلاعات نمونه رو میزارم و بعد که مامبو رو نصب کردم منو . بخش و مجموعه هایی رو که ساختم خواهم دوباره بساز چکار باید کنم

** دو پست شما یکی شد

majd66
07-15-2008, 08:18 AM
شما موقع نصب مامبو اگر همون دیتابیس قبلی انتخاب کنید اطلاعات قبلی بلرگزاری میشه بعد از پاک کردن ونصب مجدد نیاز به تعریف دوباره نیست

فایل را هم دقیقا به htaccess. تغییر نام بدید نقطه پشت کلمه باشه

یا حق

pctaz
07-15-2008, 08:40 AM
مجید

فایل را هم دقیقا به htaccess. تغییر نام بدید نقطه پشت کلمه باشه

یا حق

این رو اعمال کردم درست شد