PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دیتابیس مامبو

msonlineteam
07-15-2008, 09:23 AM
سلام
خسته نباشید
من چند وقته که با مشکلی رو برو شدم. وقتی سایتم رو باز می کنم با این خطا مواجه میشم:

Warning: require_once(/home2/ms/public_html/Fa/includes/version.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 41

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required &#039;/home2/ms/public_html/Fa/includes/version.php&#039; (include_path=&#039;.:&#039;) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 41

سیستم مدیریت هاست من Plesk هست.
اگه ممکنه کمک کنید که چطور می تونم این مشکل رو حل کنم. ممنون

firoozmandan
07-15-2008, 02:55 PM
سلام

لینک ساییتون رو میشه لطف کنید ؟

فایل configuration.php رو باز کنید . به نظر میاد مسیر ها درست ست نشده . لطفا چک کنید

یا علی

msonlineteam
07-16-2008, 06:30 AM
لینک سایت من:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
07-16-2008, 07:40 AM
فایل configuration.php رو باز کنید . به نظر میاد مسیر ها درست ست نشده . لطفا چک کنید

piroozman
07-16-2008, 09:29 AM
شما هاستتون رو انتقال داديد؟