PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بزرگترین سایت وارز ایران

pctaz
07-15-2008, 05:29 PM
سلام بالاخره سایت 4li.ir رو راه اندازی کردم .
لطف کنید مشکلات و نقطه ظعف های این سیستم رو بگید با تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Clubnet
07-15-2008, 05:32 PM
پسر محشره :D

این لودینگش اژاکسه؟ ::)

راستی چطور موضوعات ر درختی کردی؟ من نتونستم با مامبو این کا ر کنم :o

pctaz
07-15-2008, 06:33 PM
بله لودینگ آجاکسه
برای منوی درختی هم کافیه در انجمن جستجوکنید

nice
07-15-2008, 07:14 PM
سلام بهتون تبریک میگم سایت خوبی از آب در آمده

یا علی

abtin
07-15-2008, 07:54 PM
سلام
بسیار عالی . فقط یک مورد :
پیشنهاد می کنم یک بار با دیال آپ وارد سایتتون بشید . اونوقته که می خواین لودینگ آژاکس رو خفه کنید :D

البته کار قشنگیه ولی من توصیه نمی کنم.

pctaz
07-15-2008, 08:07 PM
لودینگ رو بردارم ؟
یالودینک باشه اما آجاکسی نباشه

atoofy
07-15-2008, 10:23 PM
سلام.
من هم با دیال آپ سایتتون را دیدم. فکر نکنم زیاد مشکلی باشه.کمتر از 10 ثانیه طول می کشه تا اسکرول صفحه فعال بشه. اونوقت دیگه کاربر می تونه بره بقیه ی مطالب قسمت پایین تر سایت را بخونه . فقط تا آخر لود آژاکس به منوی اصلی و ... دسترسی نداره که در هر حال فکر نکنم کشنده باشه. با مطالب دیگه سرگرم هست ;)
یعنی شکل سایتتون پس از چند ثانیه این طوری میشه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا اگه این طوری برای خودتون مشکلی نداره، فکر نکنم برای کاربر مشکل حادی پیش بیاره.

یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ــــــــــــــــــــلی

jbasoft
07-15-2008, 10:40 PM
من با مطالب دوستموندر باره لودینگ و آجاکسی بودنش موافقم که یک خورده مشکل داره.... ولی باید یک چیزو اضافه کنم که اسکرول مطالب شما خیلی زیاده .... آیا بهتر نیست که مطالب خلاصه تر و یا از تعدادکمتری در صفحه اول استفاده بشه . در ضمن به نظر من (به محتوا کاری ندارم) قالب سایت خیلی ساده و آروم بود ....ببخشید که اینو گفتم.ولی نظر من اینه...

اگر سعی کنید مشکل آجاکسی شو برطرف کنید می تونه سایت خوبی باشه.... البته از امکانات خوبی در سایتتون استفاده کردید... مثلا آخرین اخبار + خلاصه مطالب آن در پایین صفحه سایت : می شه بگید چی کار کردید ؟ (منظورم آخرین اخبار کامیوتره)از لیست باکس های اماده استفاده کردید ؟

در ضمن یک مشکل دیگه در منوی سمت چپ بوکمارک مطالب چیزی وجود نداشت و اندازه اون خیلی کشیده بود

راستی کاربران حاضر در سایت هم خطا می داد.