توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كامل نبودن آموزشها و يك سئوال در صفحه اصلي
pedram1387
07-15-2008, 08:49 PM
متاسفانه من يك هفته اي هست كه دنبال يك آموزش كامل و نحوه مديريت صفحه admin هستم
كه همه گزينه ها را يكي يكي با شكل توضيح داده باشه ولي نه توي انجمن و نه توي خود
سايت مامبولرن يك مطلب جامعي كه بصورت يكجا از اين صفحه آموزش داده باشه پيدا نكردم به جز يك
آموزش كه فقط تنظيمات صفحه اول را توضيح داده و بعد بصورت پراكنده در ارتباط با كامنتها و ماژولها صحبت شده.
الان يك سئوال برام پيش اومده، من مطلبي را كه ميفرستم توي صفحه اصلي سايت بصورت
يك لينك نيست كه وقتي روي موضوع كليك ميكني يك صفحه جداگانه باز بشود.چون بعضي
اوقات لازمه كه شما آدرس يك مطلب را در يك سايت ديگه بگذاري نه ادر همه سايتو ولي الان
اينطور نيست چه تنظيمي بايد انجام بشود كل سايت را هم گشتم چيزي در اين ارتباط هم پيدا نكردم
jbasoft
07-15-2008, 10:27 PM
سلام دوست عزیز
شاید یکی از دلایل مرتبط با سوال شما این باشه که که چون این مدیریت محتوا توسط تیم فارسی شده و توسط همین تیم پشتیبلنی می شه تا حدودی کاربران با فارسی بودن اون کارشون راه می افته ....ام می مونه نکات مهم و کلیدی که در انجمن بحث می شه و سوالات مطرح می شه ...
اگر همه چیز قرار نگرفته شاید به علت مشغله زیاد و پروژه های دیگه و یا به علت اینکه دلیلی نداره تا همه مطالب آموزش داده بشه ....
حالا در مورد سوال شما باید بگم که شما می توانید از ماژول های ارائه شده توسط مامبو استفاده کنید ولی مشخص نکرده اید که می خواهید که چه تعداد و چه موضوعاتی رو لینکشون رو داشته باشید....
اگر آخرین مطالب رو بخواهین می تونید در ماژول ها با استفاده از ماژول آخرین اخبار از لینک اونها استفاده کنید. ولی اگر می خواهید که هر مطلبی که انتشار پیدا می کنه لینکشم وجود داشته باشه می تونید در تنظیمات کلی گزینه لینک بودن مطالب روفعال کنید و پس از ذخیره مطالب از اون استفاده کنید.
piroozman
07-16-2008, 09:33 AM
فكر كنم شما از مامبوي فارسي استفاده نمي كنيد وگرنه چندان نيازي به آموزش نيست
pedram1387
07-17-2008, 06:58 PM
ممنون از پاسختون
فكر ميكنم با اينكه يك هفته و شايد هم دوهفته هست كه تمام ذهنم راه اندازي سايت شده
ولي هنوز نتوانستم مامبو را درك كنم ،همين جوري دارم دور خودم ميگردم، اصلا از ماژول و
اينطور چيزها سر در نميارم ،ميتونم خواهش كنم مطلبي ،رفرنسي ،مقاله اي اگر سراغ داري
آدرس بدبد تا كمي از اينطور اصطلاحت سر در بيارم .
در ضمن سايت من خيلي ساده است فقط ميخواهم مطالبي را روزانه بنويسم ،فقط شايد
يك لينك خبر و يك بنر داشته باشم.
iransbs
07-17-2008, 07:21 PM
با درود و سپاس
خب در اندیشه من نمی گنجه که شما آموزش های مامبولرن را خوانده باشید به هر روی، در مامبو سه بخش مدیریت اصلی وجود دارد :
1. کامپوننت
2. مارژول
3. مامبوت
کامپوننت ها امکانات ارزش افزوده یک تارنما می باشند، برای نمونه مامبو یک سری از امکانات برای شما قرار داده است، شما می خواهید برای تارنمای خود یک گالری تصویر نیز راه اندازی کنید، چه باید کرد؟ تنها کافیست کامپوننت گالری تصویر را نصب کنید، سپس می توانید به منوی کامپوننت ها رفته و گالری تصویر را انتخاب کنید و گالری خود را مدیریت کنید.
مارژول ها، امکانات ارزش افزوده قالب وب سایت شما می باشد، برای نمونه شما یک گالری تصویر دارید، هم اکنون که چندین تصویر در گالری شما موجود است، می خواهید هر بار که تارنمای شما برای کاربر باز می شود یک تصویر به صورت اتفاقی از گالری در گوشه سمت راست بالای قالب نمایش داده شود، با این حساب، می توان گفت مارژول اتصالی بین کامپوننت و قالب است.
مامبوت ها، افزایش دهندگان قدرت کامپوننت ها می باشند، برای نمونه کامپوننت جستجو، توانایی جستجو در بخش محتوا و لینکستان را دارد، شما می خواهید کامپوننت جستجوی شما، در گالری تصویر نیز جستجو کند. پس، برای اینکار لازم است یک مامبوت برای افزایش قدرت کامپوننت جستجو برای جستجو در گالری تصویر نصب کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
مهدی.
07-17-2008, 08:43 PM
دوست عزيز به مامبولرن خوش اومدي
ميدوني چرا داري دور خودت ميگردي ؟ - فقط براي اينه كه از اول خوب و پله پله شروع نكردي و ميخواي يك شبه راه 100 ساله بري - اصلاً عجله نكن و آموزشها رو دونه دونه بخون متوجه ميشي بخش با مجموعه چه فرقي ميكنه و چطور ميشه محتوا به سايت اضافه كرد . فقط كمي صبور باش و دقت كن كه در آموزشها چي نوشته در ضمن مطلبي كه درباره ساخت وبلاگ با مامبو نوشته شده رو هم مطالعه كن . به دردت ميخوره
خودكار بعد 1 هفته همه چيز دستت مياد - البته ابتدايي
امضاي آقاي سيادتي هم چيز جالبي نوشته ها. برو تو بهرش متوجه ميشي
موفق و پيروز باشيد.
pedram1387
07-18-2008, 02:04 PM
ممنون از همه شما كه سعي داريد به من كمك كنيد
عرض كردم شكي نيست كه آموزشها ميتونه در اين زمينه كمك كند
البته همانطور كه در ابتدا گفتم آموزشها پراكنده هست و در نوشتن آموزشها هم كمي اشكال بوجود اومده
مخصوصا وقتي كه از كلمات انگليسي در متن استفاده شده لطفا نگاهي بكنيد ،در ضمن بنده كل سايت را
گشتم فقط يك آموزش تقريبا خوب هست كه آنهم عرض كردم بدليل استفاده از كلمات انكليسي جمله بهم
خورده و نميشه زياد استفاده كرد به هر حال از نصيحتهاي شما حتما استفاده خواهم نمود در ضمن در امضاي
اقاي سيادتي هم رفتم توي ""بحرش""،قوانين را به خوبي حفظم اين اولين انجمني نيست كه در آن فعاليت
دارم ،با اين تاپيك خواستم ببينم كسي توانسته مطلبي بدون نقص از آموزشها جمع آوري كنه و اينجا ارائه بده
به هر حال باز هم ممنون و متشكر.
atoofy
07-18-2008, 04:12 PM
سلام. خوب البته داره یه کارهایی برای ساماندهی آموزشها صورت می گیره. اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را ببینید.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.