PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در مورد مشکلی در SMF

Clubnet
07-16-2008, 09:12 AM
سلام
خسته نباشید
ببخشید یک سوال داشتم !
من موقعی که انجمن میساختم برای سایتم از 200 تا که بیشتر شد یک مشکل برام پیش امد !
اونم این که دیگه نمیتونستم گروهع بندی کاربران رو ویرایش کنم ! مثلا رنگ گروه رو تغییر بدم یا اسم گروه رو عوض کنم و ...
این مشکل از چیه؟
آیا از ورژن اس ام اف هست که مشکل داره؟ و باید منتظر SMF 2.0 باشیم؟ و یا نسخه های دیگه باشیم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
البته یکی از مدیران میترا به من گفتند که کار سنگین شما رو smf جوابگو نیست ! و بهتره وبیلتن نصب کنید . و حالا متوجه شدم البته اگه این مشکل دائمی باشه ! ???

firoozmandan
07-16-2008, 10:08 AM
سلام

اشکال کار باید جای دیگه ای باشه . SMF جوابگوی انجمن های خیلی خیلی بزرگتر از این حرفاست ! خوشحال میشم با این مدیر عزیز بیشتر آشنا بشم چون حرفشون خیلی جالبه !

من روی لوکال هم تست کردم به مشکلی بر نخوردم . تا حدود 250 انجمن ایجاد کردم و در نهایت بدون مشکل هم گروههای کاربری رو ویرایش کردم و هم ...

شما ارور خاصی دریافت میکنید ؟

یا علی

Clubnet
07-16-2008, 10:17 AM
خیلی عجیبه !
من موقعیک که ویرایش می کنم گروه رو میگه اصلا تغییر نمیکنه !
بعد وقتیکه یک گروه تازه میسازم میخوام که انجمن هایی که قابل دیدنه رو تعیین کنم گزینه همه رو انتخاب می کنم و ذخیره رو میزنم بعد میگه :

خطا!
شما نميتوانيد هم اكنون نامه جديدي ارسال كنيد. لطفا مجددا سعي نماييد.

حالا تکلیف چیه؟
چیکار کنم؟
راهی هست که این مشکل برطرف شه؟