PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک و حجوم یادداشت ها در Akocomment

bizimt
07-18-2008, 05:03 AM
:'(  :-\  :-[  :'(

چندی هست که من در قسمت یادداشتهایم با پیغامهای عجیبی مواجع شدم.
حال این پیغامها سرعت انتشارشان 10 برابر شده چیکار کنم ؟
پسغامهایی با نامهای خارجی اینم عکس :
با پیگیریهایی که کردم IP کانادا هستش ولی مال امریکا و .. هم توشون هست.

خیلی خطریه؟ :o

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

الان 5 تا تو یه لحظه اضافه شد . برا اینکه بدونم دستیه یا کار روبوط تو اطلاعات سایت تعداد 10 نفر حضور دارن. ؟؟؟؟
یعنی دستی وارد می کنن ؟؟
یکی داره انتقام میگیره فکر کنم (طراح همین برنامه ، چون لینک ادرس سایتشو برداشتم) ؟!!!

دیونه شدم اخه این چه معنی داره ؟

به یک نمونه comment توجه کنید :

13. hot air fares
نویسنده Ik , فعال ۱۳۸۷/۰۴/۲۸ - ۰۵:۴۵:۳۵
cheap business class airfares Las Vegas Flight And Hotel Package, washington dc cab fares Cheap Flights Usa To Germany, student airfares Microsoft Flight Simulator Scenery, wholesale fares inc reviews Air Flights To Rome, fares from london to paris Indian Airlines Flight Booking, last minute fare Ticket For A Airplane, airline fares to india Flights From Phoenix To Lax, cheap airfare thailand Dirt Cheap Air Flights, last minute travel Last Minute Flight Deals From Boston, smart airfares Flight Attendant Jobs In Hawaii, cheap air fares from india Cheap Flight Tickets To Nigeria, special fares Air Flights To Germany, public bus fares Bus Fares To Mexico, discounted airfare Flights To Europe July, holiday Cheap Airfare From Florida, for low fares Plane Tickets From Italy, compare airlines fares Air Fare For Travel, www cheap airfare Search For Flight Tickets, cheap airfare packages Space Flight Simulator Games, amtrak schedules Cheap Airline Tickets To Mexico, best fares to italy Flights From France To Italy, cheap airfares japan Cheapest Airfare To Boston, cheap air fares to houston Logan Airport Cancelled Flights, find cheapest fares Best Air Fare Search
اطلاعات جدیدی که دادن : (اخرین ارسال کننده)

ردیابی از کشور فرانسه - شهر Roubaix از طریق شرکت Ovh Systems ؟
** پست های شما یکی شد

mhadaily
07-18-2008, 06:20 AM
دوست عزیز

احتمال خیلی زیاد این ها اسپم هستن که به طور خودکار دارن عمل می کنند

شما کد امنیتی رو فعال کن ببین بازم می تونن بزنن ؟

اگر نشد بگید تا راه حل های دیگه رو بررسی کنیم

یاعلی

bizimt
07-19-2008, 06:29 AM
ای وای دیگه دیونه شدم همه کامتام رو اشتباهی پاک کردم وقتی اینا رو می خواستم پاک کنم.

من کد امنیتی رو هم زدم ولی ؟؟؟؟
نشد که نشد بازم پشت سر هم کامنت میزارن .
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟

این یک شرایط ویژه هست یکی بیکاره نشسته داره شوخی میکنه ولی خسته نمیشه ؟ با گذاشتن کد امنیتی فقط سرعت گذاشتن کامنت کم شده ؟؟؟

از مدیران و صاحب نظران و عزیزان جهت راهنمایی کمک می طلبم.

majd66
07-19-2008, 06:47 AM
سلام
عزیزم این یک ربات اسپم سازه ورژنی که دارید استفاده می کنید احتمالا کد امنیتی نداره که این مشکل پیش امده شما حذف کنید و از این وژن استفاده کنید که امنتره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

bizimt
07-19-2008, 06:50 AM
مجید 66 عزیز نه من از کد امنیت رو هم فعال کردم .. بالا که گفته بودم . ولی بازم با وجود کد امنیتی ارسال میشه . خودم هم تست کردم گفتم شاید که کد امنیت کار نمیکنه ولی دیدم نه درسته .

majd66
07-19-2008, 06:59 AM
میشه بگید از چه ورژنی از AKCOMMENT استفاده می کنید؟

bizimt
07-19-2008, 07:04 AM
از ورژن v.1.4.6

majd66
07-19-2008, 07:55 AM
این کامپوننت با مشکل اسپم مئاجه شده
راهکار داخل این لینک وجود داره ولی یک مقدار مشکل داره
h ttp://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شما فعلا مامبو از عالت انتشار خارج کنید تا یک فکری به حال این کامپوننت بشه

یا حق

bizimt
07-19-2008, 08:05 AM
قربانتان چشم انجام شد. ممنونم.

bizimt
07-19-2008, 08:31 AM
بچه ها طبق اخرین تحقیقات این کار (اسپم) محل انجامش روی مطالبی هست که به عنوان پربازدیدترین یا محبوبترین مطالب مشاهده شده در مامبو هستند منتشر میشه.

bizimt
07-28-2008, 06:16 AM
بعد از چند روز بازهم این کامپونت رو فععال کردم اما بازم همینطوریه.

اسپم میاد.
چیکار کنم؟ می خوام این کامپنت باشه.

firoozmandan
07-28-2008, 09:41 AM
اگر حتما میخوایید از همین کامپوننت و همین ورژن و ... استفاده کنید میتونید یادداشت هارو مخصوص اعضا کنید . با این کار مشکل حل میشه

اگر هم PHP کار کردید میتونید Captcha اضافه کنید ...

یا علی

titanpass
01-19-2009, 09:03 AM
چطور ميشه كد امنيتي رو براي ياداشت هاي سايت گذاشت

atoofy
01-19-2009, 02:07 PM
سلام. منظورتون توی کامپوننت akocomment هست یا کامپوننت یادداشت پیشفرض مامبو؟

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

titanpass
01-30-2009, 02:01 PM
بله منظورم akoComponent هست

atoofy
02-01-2009, 08:28 AM
سلام. خوب قاعدتا از توی تنظیمات خود کامپوننت ! :)
اما اگه برای یادداشت های پیشفرض مامبو بود باید از تنظیمات کلی سایت این کار را انجام می دادید.

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی