PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نمایش آخرین تاپیک ها

aminmafia
07-18-2008, 01:45 PM
با سلام
بعد از حل مشکل تبدیل انجمن به کمک یوزر اینترهاست عزیز 8) حالا مشکل نمایش آخرین تاپیک ها در سایت وجود داره من کد زیر را در یک ویجت قرار می دهم در قالب اما تاثیزی نداره نمی دونم مشکلش از کجاست.

<?php

include(&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;);

?&gt;

نوید
07-18-2008, 05:07 PM
از قسمت تنظیمات قالب جاری،
&quot;تعداد آخرین ارسال های نمایش داده شده در صفحه اول انجمن ها &quot;
رو مطابق تعداد دلخواهتون وارد کنید.

aminmafia
07-18-2008, 09:09 PM
*ممنونم آقا نوید اما من منظورم این بود که در صفحه اول نمایش داده نمیشه و این مشکل هنوز هم وجود داره

jbasoft
07-18-2008, 11:38 PM
سلام.....

دوست عزیز ... اگر یک سرچ بزنی مطلب در این باره که توسط جناب فیروزمندان ارائه شده (اگر اشتباه نکرده باشم) وجود داره .

در ضمن باید تنظیمات SSI رو هم چک کنی و نیز کد رو در قالب خود طراحی و جای گذاری نمایید.

موفق باشید.

aminmafia
07-19-2008, 06:18 AM
متشکرم دوست عزیز
من قالب را تغییری ندادم من فقط کد بالا را در یک ویجت در قالب وبلاگ قرار دادم.
من راهنمایی سایت اس ام اف لرن را دیدم که فقط نوشته بود این کد را قرار دهید.
بنده از سیستم وردپرس استفاده می کنم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
07-19-2008, 03:30 PM
ویجت چیه؟

aminmafia
07-19-2008, 05:19 PM
ویجت یک امان توی ورد پرس هست که یک بخشی می تونی به قالب اضافه کنی
کد توشون بذاری و ....
می خواهید پسورد بدهم؟

firoozmandan
07-21-2008, 10:32 AM
سلام

در wd امکانی برای لود کردن RSS وجود داره ؟

یا علی

aminmafia
07-21-2008, 05:34 PM
بله

aminmafia
07-21-2008, 07:25 PM
خوب آقای فیروزمندان
من کد را حالا قرار دادم و مشکل قبلی نسبتا بر طرف شد اما مشکل جدید این ارور می باشد.
Warning: include(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.include]: failed to open stream: HTTP request failed! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 500 in /home/irdanesh/public_html/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()&#039;d code on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; for inclusion (include_path=&#039;.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039;) in /home/irdanesh/public_html/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()&#039;d code on line 3

firoozmandan
07-24-2008, 07:20 AM
سلام

در wd امکانی برای لود کردن RSS وجود داره ؟

یا علی

سلام

اگر این امکان وجود داره خیلی راحت میتونید با استفاده از خروجی XML انجمن این کارو انجام بدید . بدون نیاز به SSI.php

از لینک زیر میتونید در وردپرس استفاده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

aminmafia
07-24-2008, 03:13 PM
بسیار سپاس گزارم جناب آقای فیروزمندان
مشکلم حل شد.

خیلی لطفا کردید.