توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم تغییر نام نویسنده
minaei
07-19-2008, 06:01 AM
با سلام
وقتی کاربران سایت مطلبی ارسال می کنن برای انتشار باید مدیر اون رو تایید کنه. اما اگر تغییری توسط مدیر در مطلب بوجود بیاد نام ایجاد کننده عوض میشه. حالا چطور باید بدون استفاده از نام مستعار، ایجاد کننده مطلب رو عوض کرد؟
در ليست پارامترها، نام نويسنده قابل تعيين هست تا جايي كه من اطلاع دارم.
البته غير از قسمت نام مستعار.
زير قسمت نام مستعار، يك قسمت هست "ایجاد کننده: "
از اين قسمت مي شه . تست كنيد و نتيجه رو همينجا اعلام كنيد تا اگر اينطور نبود، بررسي بشه.
minaei
07-19-2008, 07:50 AM
در لیست پارامترها فقط نمایش یا عدم نمایش نام نویسنده قابل تغییر هست. اما در "ایجاد کننده: " هم به هیچ شکلی نمیشه اسمش رو تغییر داد!
زير قسمت نام مستعار، يك قسمت هست "ایجاد کننده: "
همچین قسمتی هم وجود نداره تا از اونجا تغییر بدیم.
atoofy
07-19-2008, 08:18 AM
سلام. ببخشید من متوجه نشدم، :) چرا از همون قسمت نام مستعار، نام را تعیین نمی کنید؟
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــاعــــــــــــــ ــــــــــــــلی
minaei
07-19-2008, 08:35 AM
من برای مشخصات کاربری از کامپوننت CB استفاده می کنم. در این کامپوننت یک تب هست که مقالات ارسالی توسط کاربر رو نشون میده. به همین خاطر اگه نام ایجاد کننده تغییر کنه از لیست مقالات کاربر حذف میشه .
atoofy
07-19-2008, 08:51 AM
سلام. یعنی حتی اگر پس از ویرایش مطلب در قسمت نام مستعار، اسم کاربر را بنویسید باز هم از لیست مقالات کاربر حذف میشه ؟ چون در اینصورت مثل اینه که نام ایجاد کننده تغییری نکرده باشه. :)
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــاعـــــــــــــ ــــــــــــــــلی
minaei
07-19-2008, 08:58 AM
بله حذف میشه و به لیست کاربری که ویرایش کرده (ادمین یا ...) منتقل میشه، اما اگه مطلب رو باز کنیم نام نویسنده همون نام مستعار نشون داده میشه!
اما در "ایجاد کننده: " هم به هیچ شکلی نمیشه اسمش رو تغییر داد!
همچین قسمتی هم وجود نداره تا از اونجا تغییر بدیم.
بالاخره وجود داره یا نه. در بالا گفتید از اون قسمت نمیشه تغیر داد. یعنی غبر فعال هست ؟
باز در پایین گفتید که اصلا همچین قسمتی نیست.لطفا بیشتر توضیح بدید یا یک عکس از موقعیت قرار بدید.
minaei
07-20-2008, 03:40 AM
اینم عکس :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همونطور که در تصویر می بینید نام ایجاد کننده مطلب غیرقابل تغییر هست.
mhadaily
07-20-2008, 05:43 AM
دوست عزیز
چند کاربر جدید بسازید و سطح دسترسی ان ها را author به بالا بزارید و تست کنید یکبار دیگر
یاعلی
minaei
07-20-2008, 06:20 AM
من 8 کاربر author و 3 کاربر publisher و چند کاربر public backend در سایت دارم. اما وقتی یوزر super administrator بر روی مطلبی ادیت انجام میده ایجاد کننده فایل تغییر میکنه.
حالا دو سوال دارم :
1- چطور میشه نام ایجادکننده که تغییر کرده رو درست کرد؟
2- نحوه ادیت مطالب به شکلی که نام ایجاد کننده تغییر نکنه به چه شکل هست؟
من در مامبو 4.6.5 امتحان کردم درست کار میکرد و مشکلی نداشت. یعنی با اینکه ادمین یک متن رو ادیت میکرد اما باز هم ایجاد کننده تغییر نمی کنه.
اما در مامبو 4.6.2 با هر سطح دسترسی با ادیت توسط ادمین ، ایجاد کننده تغییر میکنه
** دو پست شما یکی شد
mhadaily
07-20-2008, 08:18 AM
خب پس صبر کنید تا پچ ارتقا بیاد
احتمالا از مشکلات 4.6.2 بوده که در نسخه ی جدید حل شده انشا الله مشکل شما هم با این ارتقا حل شه
یاعلی
minaei
07-20-2008, 08:37 AM
پس ما منتظر پچ ارتقا می مونیم!
انشاءالله که زودتر آماده بشه ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.