PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو

javid2005
07-21-2008, 08:53 AM
سلام

این تاپیک رو ایجاد کردم تا هر کسی در هر حدی که هست و هر اطلاعات کمی هم داره در مورد ایندکس شدن smf در موتور جستجو بنویسه

من تو این زمینه شاگرد شما هستم
ولی چند نکته رو می خوام به کمک دوستان به سرانجام برسم ... من فقط شنیدم و مطمئن نیستم ... دوستانی که در زمینه smf تخصص دارند کمک کنند

همانطوری که هممون می دونیم سایت ها به دو روش باز میشوند
یکی با www و دیگری بدون آن
یعنی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هر دو یک صفحه هستند و هیچ فرقی با هم ندارند

این موضوع برای تمامی صفحات سایت شما صادق است ...
مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وقتی سایت خودتون رو در اینترنت معرفی می کنید گوگل وارد هر دو آدرس می شود و این دو آدرس رو آدرس های متفاوت از هم می شناسد
وقتی گوگل دو ادرس با یک محتوا که هر دو متعلق به دامنه شماست را پیدا می کند از پیج رنک شما کم می کند
پس راه چاره چیست؟
اینکه صفحاتی بدون www را redirect کنید به صفحاتی که دارای www هستند تا گوگل از هر صفحه شما دو بار در سایتش ایندکس نکند

این کار بیشتر برای سیستم های مامبو و جوملا کاربرد دارد زیرا smf تقریبا این مشکل را برطرف کرده است
وقتی شما ادرس smf رو بدون www وارد می کنید smf خودش یک www در ابتدا و انتها اضافه می کند

مطلب فوق پیش زمینه ای برای یک سوال بود

سوال این است که هر تاپیکی از تعدادی ارسال تشکیل شده است و عنوان هر ارسال به صورت لینک در بالای همان ارسال قرار دارد
یعنی وقتی گوگل وارد تاپیک می شود تمامی عنوان های ارسال ها که به صورت لینک هستند را در خودش ثبت می کند و به تک تک آنها سر میزند
وقتی به هر کدام از آنها سر می زند محتوای صفحاتی که دریافت می کند همان محتوای تاپیک مربوطه است ... آیا اینکه صفحات یکسان هستند در حالی که با لینک های متفاوتی گوگل آنها را ایندکس می کند به پیج رنک انجمن ضربه وارد نمی کند؟؟؟

developer
07-21-2008, 12:39 PM
سلام

بله ضربه میزنه

به عنوان مثال <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2 لینک با محتوای یکسان

برای این کار هم میشه از طریق htaacess مشکلو حل کرد

armahloji
07-21-2008, 04:08 PM
سلام

بله ضربه میزنه

به عنوان مثال <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2 لینک با محتوای یکسان

اگر میشود توضیح دهید

javid2005
07-24-2008, 06:57 AM
یکی از معایب تنظیم نکردن از حالت بدون www به حالت با www اینه که وقتی کاربر وارد سایتتون میشه و در ابتدا www رو وارد می کنه و سپس لاگین می کنه و اگر در همون حال www رو حذف کنه و بدون www وارد سایت بشه لاگین شده در سایت نیست ... یعنی کوکی ها برای هر دو حالت بدون www و با www جداگانه تنظیم شده
پس بازم بهتره از سایت از این حالت redirect بشه به حالتی که www در ابتدای url وجود داشته باشه

نکته اینجاست که smf این مشکل رو نداره ... چون هر وقت www رو از ابتدای url در smf حذف کنید مجددا به حال اولش برمی گرده و. در انتها یک www قرار می گیره و بقیه لینک های انجمنتون www دارند.
پس این مشکل با smf وجود نداره و با سایت هایی مثل جوملا و غیره و شاید هم مامبو این مشکل رو می تونید ببینید
من راه حل رو تو ارسال بعدی بهتون میگم ولی از developer عزیز خواش می کنم در مورد اینکه چطور عنوان پاسخ هایی که دوستان در smf ارسال می کنند رو به لینک تاپیک مربوط به آن ارسال redirect کنیم توضیح بده یا اینکه منبعی در این مورد ذکر کنند تا خودم پیگیری کنم و آموزشش رو اینجا بذارم

ممنونم

javid2005
07-24-2008, 07:03 AM
اولا اگه دوستان کمک کنند من حاضرم مقاله ای در مورد نکته های بهتر ایندکس شدن smf تو مامبولرن قرار بدم و چون تو این زمینه اطلاعات جامعی ندارم می خوام دوستان راهنماییم کنند تا این مقاله جامع در بیاد ..... البته اگه گذاشتن این نکات توی انجمن منعی نداره

این هم از روش redirect کردن url سایت از حالت بدون www به حالت با www و تغییر دستی در htaccess

فایل htaccess رو از ریشه اصلی هاست خودتون باز کنید و این سه خط کد رو توش اضافه کنید ... مشکلتون حل میشه

RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^trevorfitzgerald.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [L,R=301]

developer یادت نره حداقل یه منبع معرفی کنی یا اینکه خودت آموزش بدی
موفق باشید

javid2005
07-24-2008, 07:07 AM
ببخشید یه نکته یادم رفت

به جای trevorfitzgerald.com دامنه خودتون رو بذارید

منبع: Trevor Fitzgerald

javid2005
08-03-2008, 09:09 PM
چرا مدیران مامبولرن این نکته رو در مورد smf رعایت نکردند؟

آقای فیروزمندان ... اگه میشه توضیح بدید

zaersalam
08-04-2008, 03:33 AM
سلام

بله ضربه میزنه

2 لینک با محتوای یکسان

سلام نكته جالبي فرموديد
البته من smf را در يك ساب دومين با نام forum نصب كرده ام .
حالا اگه كسي به آدرس ساب دومين به عنوان مثال به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بره انجمن باز ميشه .
و اگر با اين آدرس هم بره همون انجمنه! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يعني دو آدرس براي يك انجمن به نظر شما اين هم يك اشكال حساب ميشه ؟چون در حالت اول (ساب دومين) گوگل اونو يه سايت جدا در نظر ميگيره و در حالت دوم اونو زيرمجموعه سايت اصلي !
???

javid2005
08-04-2008, 04:34 PM
حالا اگه كسي به آدرس ساب دومين به عنوان مثال به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بره انجمن باز ميشه .
و اگر با اين آدرس هم بره همون انجمنه! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يعني دو آدرس براي يك انجمن به نظر شما اين هم يك اشكال حساب ميشه ؟چون در حالت اول (ساب دومين) گوگل اونو يه سايت جدا در نظر ميگيره و در حالت دوم اونو زيرمجموعه سايت اصلي !

بهترین کار اینه که <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو به forum.mysite.com ریدایرکت کنی ...اینطوری یواش یواش زیر مجموعه رو از دیتابیسش حذف می کنه
از راه robot.txt هم میشه یه کارایی کرد .. مثلا اینکه mysite.com/forum را disallow کرد

javid2005
08-04-2008, 08:59 PM
سلام

بله ضربه میزنه

2 لینک با محتوای یکسان

دوستان عزیز
به نتایج خیلی مهم و جالبی رسیدم

این موردی که می خوام عرض کنم ظاهرا در انجمن مامبولرن رعیات نشده
ولی در انجمن و شاید هم در بقیه انمن ها رعایت شده

همانطور که هممون می دونیم یک بخشی از لینک ها لینک اصلی تاپیک محسوب میشن
و بسیاری از لینک های دیگه پاسخ ها محسوب میشن که همون محتویات تاپیک رو نشون میدم و به ایندکس شدن ضربه میزنن ... چون محتوای یکسانی با کل تاپیک دارن ... در آدرس این نوع لینک ها از msg استفاده می شود

خب .... صفحات انجمنم رو تست کردم ... یه سری از صفحات را به همراه سورسشون چک کردم
یک تفاوتی بین سورس صفحات اصلی تاپیک و صفحات مربوط به لینک پاسخ ها دیدم
یعنی موتور جستجو وقتی لینک اصلی تاپیک را مرور می کند تفاوتی با لینک پاسخ ها برای خود در نظر می گیرد و این تفاوت نشانه ای از کامل بودن smf و شاید smf نسخه 1.1.4 , 1.1.5 است.

مثلا یه مطلب نوشته شده بود با عنوان تلقین چیست؟
این هم از لینکش تا خودتون ببینید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

حالا به ابتدای سورس این صفحه توجه کنید

&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dir=&quot;rtl&quot;&gt;&lt;head&gt;
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=UTF-8&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;description&quot; content=&quot;تلقین چیست؟&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;keywords&quot; content=&quot;PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum&quot; /&gt;

حالا روی پاسخ این تاپیک کلیک کنید و به سورسش دقت کنید
لینک پاسخ تاپیک : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dir=&quot;rtl&quot;&gt;&lt;head&gt;
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=UTF-8&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;description&quot; content=&quot;تلقین چیست؟&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;robots&quot; content=&quot;noindex&quot; /&gt;
&lt;meta name=&quot;keywords&quot; content=&quot;PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum&quot; /&gt;

چه تفاوتی دیدید؟
خط زیر در مورد لینک اصلی تاپیک وجود ندارد ولی در لینک پاسخ آن وجود دارد
&lt;meta name=&quot;robots&quot; content=&quot;noindex&quot; /&gt;
این خط نشان می دهد که گوگل نباید محتویات این صفحه را ایندکس کند و این مشکل برای smf حل شده است پس برای ریدایرکت کردن تلاش نکنید و خود را به زحمت نیندازید ... smf به زیباترین نحو این مشکل را حل کرده است
تبریک

ولی سوال اینجاست که چرا انجمن مامبولرن اینگونه نیست؟
خودتان سورس ارسال های مامبولرن را چک کنید

javid2005
08-09-2008, 12:43 PM
آقای فیروزمندان

چرا این مشکل که در ارسال فوق مطرح شد در انجمن مامبولرن مرتفع نشده؟؟؟؟

mesi
08-10-2008, 09:27 AM
آقا خیلی جالبه لطفا ادامه بدهید من یک آماتور هستم دوست دارم مطالبی از این دست بیشتر ببینم

خیلی ممنون

mesi
08-10-2008, 09:34 AM
چند تا سوال

چرا وقتی من آدرس رو اینجوری مینویسم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد از لود شدن صفحه آدرس به این صورت در میاد؟؟؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و وقتی کاربری از طریق آدرس زیر لاگین کرده

زمانی که از این آدرس وارد میشه لاگین نیست و دوباره باید لاگین کنه؟؟؟

در ضمن خواهشمندم دوستان یک تاپیک امنیتی ایجاد بکنند از آماتوری تا حرفه ای ممنون

firoozmandan
08-10-2008, 10:25 AM
آقای فیروزمندان

چرا این مشکل که در ارسال فوق مطرح شد در انجمن مامبولرن مرتفع نشده؟؟؟؟

سلام

این کار مدتهاست که انجام شده !

به سرس صفحات دقت کنید !

یا علی

mot.moh
08-10-2008, 11:33 AM
من به شخصه هرجا که لینک انجمنم رو دادم بدون www بوده و توی گوگل هم توی وب مسترز آدرس سایت رو به صورت بدون www تنظیم کردم. به نظر من که فرقی نمی کنه. در کل باید یک راه رو رفت. یکی رو انتخاب کرد. یا www میزارین یا نمی زارین.

حالا یک مورد خارج از این بحث بگم. اونم این هستش که وقتی advanced sef urls رو نصب کردم متوجه شدم آدرس سایت ها همیشه به صورت html نمیشن. در واقع برخی مواقع این بسته کار میکنه و برخی مواقع کار نمی کنه ! اکثرا هم با مهمان کار نمی کنه ! گوگل هم قربونش برم همیشه مهمان میاد ! کاش میشد یک جوری تنظیم کرد یوزر باشه ! :D
این مورد رو توی مامبولرن هم دیدم. البته آدرس های سایت مپ من همشون html دار هستند اما صفحات بدون html اکثرا ایندکس شدند(مخصوصا پروفایل یوزرها). به نظرتون چیکار میشه کرد ؟ ( من همیشه از آخرین بسته اش استفاده کردم)

javid2005
08-11-2008, 08:05 AM
چند تا سوال

چرا وقتی من آدرس رو اینجوری مینویسم

بعد از لود شدن صفحه آدرس به این صورت در میاد؟؟؟

و وقتی کاربری از طریق آدرس زیر لاگین کرده

زمانی که از این آدرس وارد میشه لاگین نیست و دوباره باید لاگین کنه؟؟؟

در ضمن خواهشمندم دوستان یک تاپیک امنیتی ایجاد بکنند از آماتوری تا حرفه ای ممنون

عزیز من شما باید یک حالت از دو حالت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو انتخاب کنی و دیگری رو روی url اصلی ریدایرکت کنی ... اینطوری هم از نظر seo براتون بهتره و هم مشکل لاگین نداری

ریدایرکت کردن هم خیلی ساده است ... مخصوصا اینکه فقط صفحه اصلی انجمن رو ریدایرکت کنی (از طریق cpanel)
اگه نتونستی از طریق cpanel ریدایرکت کنی آموزشش رو اینجا می ذارم ... در ضمن روش ریدایرکت تمامی صفحات داخلی سایت و انجمن رو در ارسال های فوق توضیح دادم

موفق باشید

vb
08-11-2008, 08:11 AM
سلام

من به یک مشکل برخوردم وقتی این کارو کردم یعنی دامین رو قفل کردم روی www دیگه ساب دامین هام کار نمیکنند !!!!!!!!!! چی کار کنم که اونا هم کار کنند ؟

ممنون

javid2005
08-11-2008, 08:20 AM
من به شخصه هرجا که لینک انجمنم رو دادم بدون www بوده و توی گوگل هم توی وب مسترز آدرس سایت رو به صورت بدون www تنظیم کردم. به نظر من که فرقی نمی کنه. در کل باید یک راه رو رفت. یکی رو انتخاب کرد. یا www میزارین یا نمی زارین.

حالا یک مورد خارج از این بحث بگم. اونم این هستش که وقتی advanced sef urls رو نصب کردم متوجه شدم آدرس سایت ها همیشه به صورت html نمیشن. در واقع برخی مواقع این بسته کار میکنه و برخی مواقع کار نمی کنه ! اکثرا هم با مهمان کار نمی کنه ! گوگل هم قربونش برم همیشه مهمان میاد ! کاش میشد یک جوری تنظیم کرد یوزر باشه ! :D
این مورد رو توی مامبولرن هم دیدم. البته آدرس های سایت مپ من همشون html دار هستند اما صفحات بدون html اکثرا ایندکس شدند(مخصوصا پروفایل یوزرها). به نظرتون چیکار میشه کرد ؟ ( من همیشه از آخرین بسته اش استفاده کردم)

سلام محمدجان

در مورد اینکه سایت خودت رو بدون www همه جا معرفی کردی مشکلی برات پیش نمیاد ... ولی به شرطی که همه جا بدون www معرفی کرده باشی و دقت کامل رو داشتی
اصلا نظرت چیه همین الان سایتت رو با www به گوگل معرفی کنم (دشمنی) ... شوخی کردم
ولی باید در نظر داشته باشی که شاید یک نفر سایتت رو در یه انجمن با www معرفی کنه اونوقت گوگل به مرور زمان با www ایندکس می کنه و اونوقت رتبه ات پایین میاد

خب...
در مورد بسته sef من هم باهاش مشکل دارم که تو این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در موردش بحث کردم ... که آقای فیروزمندان فرمودند که سایت مپ سایت smflearn رو جایگزین کنم ... هنوز وقت نکردم این کار رو انجام بدم
مشکل من با مشکل شما فرق داشت ... وقتی sef فعاله هیچ یک از تاپیک ها در سایت مپ نمایش داده نمیشه و به صفحه اصلی سایت مپ برمیگرده که وقتی sef رو غیرفعال کردم مشکلم حل شد و اتفاقا الان تو گوگل بهتر ایندکس میشه (عجیبه)

در مورد اینکه گوگل یوزر باشه نظرت چیه به گوگل بگیم بیاد تو انجمنمون ثبت نام کنه ;D :D

در مورد اینکه الان صفحات بدون html تو گوگل ایندکس شدند بهترین راه robot.txt هستش ... اگه دسترسی گوگل رو از پروفایل و خیره غیرمجاز کنی اون وقت به مرور زمان گوگل صفحات رو از ایندکس خارج می کنه و صفحات جدید رو جایگزین می کنه

در مجموع به نظر من مهمترین چیز در seo صبره ... گر صبر کنی ز سایتت در گوگل ....................................
موفق و موید باشی

javid2005
08-11-2008, 08:21 AM
سلام

من به یک مشکل برخوردم وقتی این کارو کردم یعنی دامین رو قفل کردم روی www دیگه ساب دامین هام کار نمیکنند !!!!!!!!!! چی کار کنم که اونا هم کار کنند ؟

ممنون

لینک سایتت رو بذار چک کنم؟

در ضمن بگو دقیقا چیکار کردی که اینطوری شده؟

gear
08-13-2008, 07:27 AM
من قبلا با htaccess توی شاخه
/public_html/forum
دستورات ریدایرکت شما را قرار دادم
ولی وقتی با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد تاپیکها میشوم لاگین نیستم
ولی با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لایگن هستم

این مشکل رو چه جوری حل کنم؟؟؟

ghohestan
08-13-2008, 07:40 AM
به دلیل اینکه کوکی ها لاگین شما رو با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ذخیره کردن و وقتی بدون www وارد می شوید در حقیقت کوکی وجود نداره تا شما رو به صورت لاگین نشون بده
شما یک بار هم بدون www لاگین بشین درست می شه

javid2005
08-13-2008, 09:42 AM
gear عزیز

لینک سایتت رو نذاشتی تا بررسی کنیم

شما اولش گفتی ساب دامین هات کار نمی کنه

اگه توضیح دقیق بدی مشکلت حل میشه انشاءالله

فقط این مشکل در تاپیک ها وجود داره یا در تمام انجمن؟ .... (آخه &quot;تاپیک ها&quot; رو درشت نوشتی)

این تغییرات برای انجمن که زیاد تاثیر گذار نیست چون انجمن smf خودش این مشکل رو حل کرده ... تو ارسال های قبلی در این مورد توضیح کامل دادم ... این ترفند بیشتر برای سایت هایی مثل مامبو و جوملا و ... است.

فایل htaccess که تغییر دادی تو مسیر /public_html/forum بود یا تو مسیر /public_html؟

قهستان هم درست فرمودند ... ولی هدف ما در این تاپیک اینه که شما ریدایرکت بشید فقط روی حالت www پس دیگه نباید بدون www در سایت شما وجود داشته باشه ...
پس نتیجه میگیریم که مشکل اصلی از نحوه ریدایرکت کردن شما هم است

gear
08-13-2008, 09:43 AM
به دلیل اینکه کوکی ها لاگین شما رو با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ذخیره کردن و وقتی بدون www وارد می شوید در حقیقت کوکی وجود نداره تا شما رو به صورت لاگین نشون بده
شما یک بار هم بدون www لاگین بشین درست می شه

یعنی این مشکل از طرف مرورگر هست؟؟؟
راهی برای حلش این مشکل وجود داره؟؟؟

ghohestan
08-13-2008, 03:04 PM
این مشکل نیست
شما هنوز به سایت با نشانی جدید لاگین نشده اید که کوکوی جدید برای شما ذخیره بشه
شما می بایست همانند یک سایت جدید لاگین کنید.

javid2005
08-13-2008, 05:35 PM
gear جان

شما که به هیچ یک از سوالات من جواب ندادی

خود دانی .. از ما گفتن ...

gear
08-13-2008, 07:39 PM
subdomain های من کار میکنه این مشکل مربوط به crouz هست

آدرس انجمن من هم این هست لطفا بررسی کنید ببینید مشکلی نداره

راستی خیلی دلم میخواد انجمنم را از دست هکر ها محافظت بکنم
وقتی با مدیر هاست صحبت کردم اونها فکر کردن من سایت بالای 18 سال راه اندازی کردم و جواب سوالاتم رو ندادند و با یک جواب سر بسته گفتند
همه چیز از طریق ip قابل شناسایی هست

اما من میخوام امنیت رو در انجمنم بر قرار کنم
در شمن در ابتدای نصب بعضی پوشه ها سطح دسترسی آنها به 777 تغییر میکنه آیا لازم نیست بعد از نصب سطح دسترسی اونها رو کمتر بکنیم

اگر ممکنه یک لیست از این پوشه ها و مقدار سطح دسترسیون رو اینجا قرار بدهید
چون در جوملا این کار خودکار صورت میگیره
با تشکر

سعید
08-13-2008, 08:46 PM
این اطلاعات رو بفرمایید تا بعد از این که مشخص شد، راهنمایی تون کنم:

1- آدرس انجمن شما (در تنظیمات SMF ) قبلا چی بوده و الان چی هست ؟ ( از نظر با w و بی w بودن)
2- شما الآن کدوم آدرس رو روی کدوم یکی ریدایرکت کردید ؟

gear
08-14-2008, 03:34 AM
این اطلاعات رو بفرمایید تا بعد از این که مشخص شد، راهنمایی تون کنم:

1- آدرس انجمن شما (در تنظیمات SMF ) قبلا چی بوده و الان چی هست ؟ ( از نظر با w و بی w بودن)
2- شما الآن کدوم آدرس رو روی کدوم یکی ریدایرکت کردید ؟

من <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ریدایرکت کردم
آدرس URL انجمن در تنظیمات سرور <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تنظیم شده

javid2005
08-14-2008, 10:30 AM
شما مطمئنی که دقیقا از این کد استفاده کردی؟؟؟؟

RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^forum.clubfars.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [L,R=301]

اگر مشکلی داشتید از این کد استفاده کنید (جایگزین کد قبلی در htaccess کنید)

RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^$
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^forum.clubfars.com [NC]
RewriteRule ^/(.*) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [L,R=301]

و اگر باز هم مشکلی داشتید از کد زیر استفاده کنید

RewriteEngine On
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} ^forum.clubfars.com
RewriteRule (.*) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [R=301,L]

سعید
08-14-2008, 11:10 AM
این که شما با وجود اینکه آدرس forum رو به صورت زیر دامنه ست کردید و باز هم با وجود این، از www استفاده کردید، کار چندان جالبی نیست.

بعد در مورد کوکی ها، وقتی شما آدرس انجمن رو به صورت http : // forum.site.com تنظیم کنید، کوکی برای کل ذخیره میشه. یعنی آدرس جزء مثل www . forum . site . com در صورتی که تنظیمات رو درست اعمال کنید، می تونه از کوکی استفاده کنه.

اما موقعی که کوکی برای جزء ذخیره بشه ، کل نمی تونه از کوکی استفاده کنه.

بنابراین پیشنهاد میشه که شما از تنظیمات ، آدرس انجمنتون رو به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> forum .site .com تغییر بدید.

javid2005
08-14-2008, 11:47 AM
دقیقا درسته

تا بحال جایی رو ندیدم که از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنند
همش از forum.site.com استفاده میشه

تو ارسال های قبلی هم تاکید کردم که انجمن در مورد www یا بدون www مشکلی نداره و این نشانه کامل بودن smf هست
نوشته بودم که مامبو و جوملا اکثرا این مشکل رو دارند و نیازی به تغییرات در انجمن نیست

در ضمن اگه شما همین کد رو برای <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده می کردید به نظرم مشکلی وجود نداشت
حالا که انجمنتون forum.site.com هست بهتره تنظیماتی برای htaccess انجام ندید

سعید
08-14-2008, 01:36 PM
بله!
موافقم.

ببینید. شما کاری رو که می خواید انجام بدید، با یک جا که قبولش دارید مقایسه کنید.
من نوعی که وارد نیستم، سعی می کنم که کارهام رو با یک جا که وارد هستند ، هماهنگ کنم. یعنی ببینم اونها چکار کردند.
مثلا انجمن مامبولرن رو ببینید چطور هست.

من خودم 90% کارهایی که مامبولرن انجام داده و خوب شاید کسی حتی توجهی بهش نکرده، رو متوجه شدم که بهترین راه هست.
(البته منظورم این نیست که اون 10% مشکلی از جانب مامبولرن هست. یعنی خودم هنوز دلیلش رو نفهمیدم)

در مورد انجمن هم استفاده از پوشه مزایایی داره و من به شخصه برای انحمن ، از پوشه استفاده می کنم.
خصوصا اگر در کنار انجمن ، سایتی هم در کار باشه.

ولی اگر بنا به هر دلیلی شما دوست دارید از زیر دامنه به جای پوشه، برای انجمنتون استفاد هکنید ، توصیه میشه که همون روال قبلی پیروی کنید. یعنی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> // forum. site . com

atoofy
08-14-2008, 04:04 PM
در مورد انجمن هم استفاده از پوشه مزایایی داره و من به شخصه برای انحمن ، از پوشه استفاده می کنم.
خصوصا اگر در کنار انجمن ، سایتی هم در کار باشه.

سلام. با عرض معذرت میشه مزایای این کار را بفرمایید؟چون به قول شما مامبولرن هم این کار را کرده :)

یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلی

javid2005
08-14-2008, 04:48 PM
سلام علی آقا

در مورد سوالی که فرمودی تو این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توضیح دادم

من خودم به شخصه برای مامبولرن پوشه رو بیشتر ترجیح میدم و اعتقادم اینه که مامبولرن کارش درست بوده
چون فعالیت سایت مامبولرن کمه ...

ولی برای سایت های بزرگی که در کنار سایت بزرگ می خوهند انجمنی به بزرگی سایتشون داشته باشند بهتره از ساب دامین استفاده کنند
دلایلش هم تو تاپیکی که عرض کردم نوشتم

atoofy
08-14-2008, 06:42 PM
سلام جاوید جان :)ممنونم خیلی بدرد خورد. این کار شما در رابطه با SEO واقعا مفید هست و می تونه به کار خیلی ها بیاد.

باز هم ممنون...
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلی

vb
08-14-2008, 10:04 PM
من قبلا با htaccess توی شاخه
/public_html/forum
دستورات ریدایرکت شما را قرار دادم
ولی وقتی با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد تاپیکها میشوم لاگین نیستم
ولی با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لایگن هستم

این مشکل رو چه جوری حل کنم؟؟؟

کسی راه حلی برای من نداره ؟ جاوید سایتم هنوز کاملا تمام نشده وگرنه آدرس میدادم

کمکککک

سعید
08-14-2008, 10:30 PM
خواهش می کنم تاپیک رو یک بار دیگه مطالعه کنید.

به این سوال جواب داده شده! در مورد کوکی ها بود که خود من جواب دادم.

باز هم اگر مشکلی بود، مطرح کنید تا رفع بشه.

vb
08-14-2008, 10:34 PM
شما اصلا سوالمو خوندین !!!!!!

من سوالم یه چیز دیگست شما یه چیز دیگه میگی !

javid2005
08-15-2008, 11:38 AM
gear عزیز و crouz جان

مشکل شما فرق می کنه ... ولی من متوجه نشدم

1-
مشکل gear اینه که وقتی وارد تاپیک هاش میشه و www رو حذف می کنه دوباره به صورت مهمان وارد میشه که به نظرم مشکلش مربوط به کوکی ها نمیشه ... چون اگه مشکل از کوکی بود برای تمام صفحات انجمن اینطور بود نه فقط برای تاپیک ها ...

خب ... gear اگه می خوای مشکلت زودتر حل بشه اول از همه این کدی که بهت داده بودم و تو فایل htaccess خودت قرار دادی رو حذف کن و به حالت اولیه برگرد...
در ضمن به سوالهایی که می کنم به دقت جواب بده چون نمی دونم تا حالا کل کار رو درست انجام دادی یا نه
من الان پشت صحنه هستم و پسوورد سی پنلت رو هم ندارم تا چک کنم ...

gear ... وقتی کد رو حذف کردی بهم خبر بده تا دوباره انجمنت رو تست کنم ... شاید اصلا مشکل از خود انجمن باشه نه از فایل و کد htaccess

2-
crouz عزیز ... تا وقتی ندونم اسم سایت چیه و سایتت رو چک نکنم چجوری می تونم به مشکلت پی ببرم؟
حداقل از طریق پیام خصوصی لینک انجمنت رو برام بذار

اگه همراهی کنی هم برای gear و هم برات یه کد میذارم که مشکل هر دوتون حل بشه
کدی که با عث میشه انجمن به ساب دامین ریدایرکت بشه و در ضمن فایل index.php هم به /forum/ ریدایرکت بشه که از دو نسخه بودن صفحه فهرست انجمن جلوگیری میشه و باعث بالا رفتن رتبه صفحه اصلیتون میشه که نکته خیلی مهمیه

در ضمن کروز ... شما از نوشته gear نقل قول کردی در حالی که مشکلت چیز دیگه ای بود ... اینطوری سعید دچار سوء تفاهم شد ... و کوکی رو برای شما مطرح کرد

منتظر جوابتون هستم

javid2005
09-07-2008, 07:17 AM
منتظر جوابتون موندم
حالا خودم بهترین کد برای htaccess رو براتون می ذارم (البته برای ریدایرکت به ساب دومین)
این کد باعث میشه تمام مسیرهای انجمنتون به حالت forum.yourdomain.com ریدایرکت بشه
این کد تست شده و هیچ مشکلی نداره
اگه بازم مشکلی بود همینجا اعلام کنید

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^forum\.yourdomain\.com$ [NC]
RewriteRule ^/?(forum/?)?(.*) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$2 [QSA,L,R=301]

موفق باشید

vb
09-08-2008, 11:13 AM
سلام

ممنون ولی اینکارو کردم این شد :

یعنی وقتی کد گذاشتم توی htaccess آدرس تغییر کرد به آدرس بالا ! و ارور 404 داد

javid2005
09-08-2008, 08:30 PM
ای بابا

این کد تست شده است ... موضوع جالب شد

اگه برات مشکلی نیست یوزر و پسوورد بفرست درستش کنم
باید تو همین تاپیک تکلیف روشن بشه