توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مي خواهم در مامبو صفحه اي بسازم که نه در منو باشد نه در ب
asoorahbar
07-15-2006, 01:30 AM
درود بر مدیران مامبو لرن و دیگر دوستان
لطفي به من کنید و من را آموزشي دهید درباره اين مورد :
مي خواهم در مامبو صفحه اي بسازم که نه در منو باشد نه در بخش ها نه در مجموعه ها
فقط مي خواهم از لينک آن استفاده کنم .
سپاسگزارم دوستان
javid
07-15-2006, 07:17 AM
در پیغامهای خصوصی برات فرستادم !
باید یک صفحه استاتیک بسازی ....
farhad
07-15-2006, 07:39 AM
در پیغامهای خصوصی برات فرستادم !
باید یک صفحه استاتیک بسازی ....
با سلام دوست گرامی و تشکر از همکاری شما، اما ممنون میشم که جواب سوال دوستمون رو در همین تاپیک بگید تا کاربران دیگه هم که همین مشکل رو دارن بتونن ازش استفاده کنند.
با تشکر
javid
07-15-2006, 08:02 AM
چشم !
نوشتم که باید یک صفحه استاتیک بسازید .
توی پیغام خصوصی هم همین رو نوشته بودم و توی پیغام هم براش نوشته بودم که یک تاپیک بسارید که بقیه هم استفاده کنند ....
farhad
07-15-2006, 08:49 AM
چشم !
نوشتم که باید یک صفحه استاتیک بسازید .
توی پیغام خصوصی هم همین رو نوشته بودم و توی پیغام هم براش نوشته بودم که یک تاپیک بسارید که بقیه هم استفاده کنند ....
TNX
javid
07-15-2006, 07:03 PM
قابلی نداشت !
من مدت زیادیه که با مامبو کار میکنم الان هم تصمیم گرفتم توی مامبو لرن به شما کمک کنم امیدوارم مفید باشم ....
asoorahbar
07-16-2006, 01:14 AM
آقا جاوید ممنونم از کمکت.
بچه ها با راهنمایی آقا جاوید به این نتیجه رسیدم :
1_از منوی مطالب > مدیریت صفحه های استاتیک > هر صفحه ای می خوای بساز > ذخیره کن> شماره صفحه را از مدیریت صفحات استاتیک یادداشت کن > مثلاً تو لینک زیر شماره را بجای 93 بگذار >لینکش همچین چیزی می شه>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=90
2_ راه دوم برای پیدا کردن لینک اینه :
بعد ازساختن صفحه استاتیک > درمدیریت منو ها > منو یی برایش ساخته> به سایت مراجعه کرده > روی منو کلیک کنید > لینک را کپی کرده >بعد در مدیریت منوها > منو را پاک کنید
در واقع کلک ر......ش.....ت....ی
باقی صفای دوست ، وفای دوست
ahmadzadeh
07-16-2006, 04:44 AM
سلام
یک مطلب تکمیلی در ادامه صحبت های دوست عزیز
در مامبو هر مطلب یک id دارد چه مطالب استاتیک چه معمولی و هر مطلبی که در مامبو منتشر می شود می توان با این لینک ها به آن دسترسی پیدا کرد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (اگر sef را فعال کرده باشید)
به جای بخش قرمز رنگ id مطلب موردنظر را بنویسید.
یا علی/خداحافظ
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.