PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در backup . لطفا کمک کنید

amir_shs
07-15-2006, 08:10 AM
با سلام خدمت همه استادای عزیز

بنده تو مامبو 1 مشکلی داشتم. من اون رو رو سرور نصب کردم ولی در مورد بکاپ گیری چند سوال داشتم :
1. cpanel ما phpmyadmin نداره و نمیدونم چجوری باید دیتابیس هایی که تو پوشه admin/backups بکاپ میشن رو Import کنم یعنی عملا نمیدونم چجوری از بکاپ استفاده کنم
2.من برا بکاپ گیری از مامبوت مخصوص اینکار که تو سایت هست استفاده کردم اما میخواستم بدونم روشی هست که بشه دستی بکاپ گرفت؟ بازم میگم phpmyadmin نداریم
3.تو cpanel یه قسمت داره به نام backup . اولا اینکه با بکاپ گیری از داخل cpanel مامبو و پست ها و ماژول ها و ... هم بکاپ میشن؟

خییییلی ممنون میشم اگه جواب بدین چون خیلی کارم گیر این مشکلاست

armahloji
07-15-2006, 11:16 AM
سلام دوست عزیز
من هم همین مشکل را داشتم . مامبو 4.6 این مشکل را حل کرده و یه کامپوننت برای این کار قرار داده .
من شنیدم که با مامبو 4.5.3 کار نمیکنه ولی من اونو رو سرور نصب کردم و با یه سری محدودیت های جزئی تونستم بک آپ سرور رو تو لوکال قرار بدهم .
من به شما پیشنهاد میکنم از همین کامپوننت استفاده کنید .
ببخشید که لینکشو ندارم چون من از توی مامبو 4.6 جدا کردم و نصبش کردم .
امید وارم مشکلتون حل بشه .

amir_shs
07-15-2006, 02:22 PM
سلام. ممنونم فقط یه چیزی که هست موضوع اینه من نمیدونم بکاپ رو چجوری استفاده کنم وگرنه اون mambot کار بکاپ گیری رو حل میکنه

armahloji
07-17-2006, 07:44 AM
سلام
اگه اون کامپوننت که گفتم را نصب کنید یه قسمت داره که میتونید فایل sql دیتابیس را دانلود کنید که بعدا در صورت لزوم میتونید در یه قسمت دیگه از همون کامپوننت آن را ریستور کنید بدون اینکه وارد phpmyadmin بشید .
طرف صحبت من اصلا اون مامبوت نیست . چون من با اون مشکل داشتم و وقتی میخواستم فایل بک آپ گرفته شده را تو لوکال import کنم خطا میداد .
من یه چند وقتیه که با اون کامپوننت کار میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم .