توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن سایت
سلام
سایت من هاستش روی مامبو است و بالا نمی یاد.خواستم در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اعلام کنم اون هم بالا نمی اومد.روی چند تا سیستم تست کردم.ممنون می شم پیگیری نمایید.
با سلام الان که چک کردم لود نشد
دلایل مختلفی داره باید صبر کنی مدیران بیان پاسخ بدن در ضمن ممکنه dns یا ... عوض شده باشه که اینترنت ها کش کردند یا یک مشکل ساده باشه به هر حال دوستان مامبولرن در جریان هستند و اگر مشکلی باشه رفع میکنند.
یا علی.
firoozmandan
07-24-2008, 08:01 AM
سلام
مشکلی در برق دیتاسنتر پیش اومده که در حال حل کردن اون هستند . به محضی که این مشکل از طرف دیتا سنتر حل بشه سایت شما بالا میاد
قطعا Uptime سرور کمتر از گارانتی 99% که دادیم نمیشه ...
یا علی
armahloji
07-24-2008, 08:34 AM
ممنون از توضیحات شما
ممنون
منتظر رفع اشکال می مانیم.
مثل همیشه پشتیبانی فقط مامبو
par82
07-24-2008, 10:43 AM
تا اين ساعت هنوز كه سايت بالا نمي آيد.
شديدا منتظزيم. به خصوص من كه دارم به صورت فشرده روي سايت كار مي كنم و در اين چند ساعت كلي كارام عقب افتاده. :'(
موفق باشيد. ما خودمون كامپيوترييم. پيش مي ياد. ;)
mhadaily
07-24-2008, 10:45 AM
در آخرین تماسی که داشتیم
گفتنند در حال کار و حل مشکل هستن !
این آخرین خبر بود
pctaz
07-24-2008, 12:32 PM
سلام هیچ کدوم از سایت های من که روی سرور مامبو بود بالا نمیاد امیدوارم هر چه زود تر مشکل حل شه !
mhadaily
07-24-2008, 12:36 PM
رسول جان
مشکلی در برق دیتاسنتر پیش اومده که در حال حل کردن اون هستند . به محضی که این مشکل از طرف دیتا سنتر حل بشه سایت شما بالا میاد
یعنی الان کلیه سرور های درون این دیتاسنتر همه همین مشکل رو دارن
انشا الله به زودی حل میشه ما مستفیما و هر لحظه با دیتاسنتر در تماس هستیم و خبر ها رو به شما اطلاع خواهیم داد
یاعلی
mr_aliagha
07-24-2008, 01:39 PM
با تشکر از زحمات دوستان.
من هم منتظر هستم...
با سلام مجدد!
و با تشکر از شما
می خواستم بدونم مسئله که ربطی به تحریم cpanel و این چیزها نداره ... ;)
با تشكر از عزيزان
سايت من هم كه روي سرور مامبو هست از ساعت 2am ديشب رفته و تا فعلا كه ساعت 6.45pm هست ، خبري نشده
اميدوارم مشكل هر چه زودتر حل شود
mehdi_org
07-24-2008, 02:08 PM
با سلام مجدد!
و با تشکر از شما
می خواستم بدونم مسئله که ربطی به تحریم cpanel و این چیزها نداره ... ;)
خواهشا با قلب ما بازي نكنيد :D
mhadaily
07-24-2008, 02:08 PM
خیر اصلا ربطی به تحریم نداره
نگران نباشید فقط مشکل فنی هست
firoozmandan
07-24-2008, 02:14 PM
سلام
همینطور که عرض کردم مشکل فقط و فقط از برق دیتا سنتر هست ! مشکلی هست که قابل پیشبینی نبوده و دست ما نیست که کار خاصی انجام بدیم . ما هم مثل شما منتظریم که این مشکل از سمت دیتا سنتر حل بشه
با این وجود : از اونجایی که ما به شما گارانتی 99% آپتایم رو دادیم در صورتی که از این مقدار کمتر بشه ، در عوض هر ساعت آف بودن سایت شما 5 روز به قرار داد شما اضافه خواهد شد .
پس جای نگرانی نداره ....
یا علی
نه دوستان من که از این بابت نگرانی نداریم.امیدوارم موفق باشید.
با این وجود : از اونجایی که ما به شما گارانتی 99% آپتایم رو دادیم در صورتی که از این مقدار کمتر بشه ، در عوض هر ساعت آف بودن سایت شما 5 روز به قرار داد شما اضافه خواهد شد .
شرمنده می فرمایید.در جایی که cms های به درد نخور را به قیمت میلیونی به ملت می اندازند! شما در سایت مامبو بدون هیچ چشم داشتی مشکلات فنی سایتهای ما را رفع می فر مایید.گارانتی سایت ما همون پشتیبانی بدون رقابت مامبو لرن هست.این جمله من اغراق نیست.فقط بچه هایی که شب و نصف شب به مشکلات عجیب و غریب برخورد کردند و با یک جستجوی ساده مشکلشون به راحتی حل شده متوجه منظور من می شوند. ???
firoozmandan
07-24-2008, 02:29 PM
سلام
مشکل حل شد
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.