PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ممنوعیت دیدن لینک توسط میهمان

dj_ahmad
07-24-2008, 10:07 AM
من توی smf دیدن لینک ها رو منوط به ثبت نام کردم حالا قسمت اخبار نوشتم برای استفاده بیشتر از امکانات سایت اینجا ثبت نام کنید(کلمه اینجا به صورت لینک هست)
حلا مشکلی که هست اینه که قبل از ثبت نام این لینک به نمایش در نمیاد و مینویسه "برای استفاده بیشتر از امکانات سایت برای دیدن لینک باید عضو شوید ثبت نام کنید"

حلا چی کار کنم؟

javid2005
07-24-2008, 12:59 PM
به نظر من بهتره از این بسته استفاده نکنید
طبیعتا اگه این بسته نصب باشه این مشکلی که گفتید براتون پیش میاد

اگه لینک ها از دید مهمان مخفی باشه برای بالا رفتن رتبه شما در موتور جستجو هم ضرر داره
قبل از همه این تاپیک رو بخونید

نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اگر باز هم قصد دارید از این بسته استفاده کنید یک راه به شما پیشنهاد می کنم

داخل فوتوشاپ توی یک مستطیل کوچک کلمه &quot;اینجا&quot; رو تایپ کنید
ازش یه عکس بسازید و اون عکس رو تو قسمت اخبار قرار بدید و اون عکس کوچک رو لینک کنید به صفحه ی مورد نظرتون
سعی کنید برای عکس بک گراند نذارید و اونو با فونت tahoma توی فوتوشاپ تایپ کنید تا کسی به عکس بودنش شک نکنه

اگه روش کار رو بلد نیستی بگو تا بهت یاد بدم

فکر کنم اینطوری مشکلتون حل بشه ...

dj_ahmad
07-24-2008, 01:08 PM
اووووووووووووووو کی میره این همه راه رو؟!!!
ولی فکر کنم راه های بهتری هم باشه...

سعید
07-24-2008, 07:45 PM
این تازه احتمالش هست. همین هم اگه کار کنه، جای شکرش باقیه!
چون احتمالا بسته تگ a رو ***** می کنه. و احتمالا هر چی داخلش باشه، چه متن و چه عکس، فرقی نداشته باشه.
ولی امتحانش ضرری نداره.