PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی اتصال کامپوننت تماس با ما به یک آدرس ایمیل

boglado
07-24-2008, 03:26 PM
دوستان سلام
دوستان سوالم مربوط به کامپوننت تماس با ما است. اول اینکه وقتی ویزیتور از این طریق ایمیل ارسال میکنه این ایمیل بصورت پیشفرض به کجا ارسال میشه و نکته دوم اینکه آیا ممکنه یک آدرس ایمیل رو به این کامپوننت وصل کرد. منظورم اینه وقتیکه ویزیتور از طریق کامپوننت تماس با ما ایمیل ارسال میکنه این ایمیل مثلا به ایمیل شخصی من ارسال بشه بطور مثال (myemial@yahoo.com)
ممنون از تمام دوستان و دست اندرکاران و کاربران تیم مامبولرن

mehdimm
07-24-2008, 04:14 PM
خوب شما تو صفحه ای که قراره جزئیات تماس رو وارد کنی، ایمیل خودتون رو توی فیلد "پست الکترونیکی" وارد کنید.

به همین سادگی، به همین خوشمزگی (البته اگه منظور دیگه ای از این سوال نداشته باشید)

boglado
07-26-2008, 03:41 AM
مهدی عزیز ممنون از اینکه جواب دادید منتهی سوالم من این بود که وقتی کسی از طریق کامپوننت تماس با ما ایمیل ارسال میکنه این ایمیل بصورت پیشفرض به کجا ارسال میشه فقط همین اونی که شما گفتید و من قبلا امتحان کرد. ولی ناموفق بود.

mhadaily
07-26-2008, 05:03 AM
به طور پیشفرض به همون ایمیلی که دادید اگر نه به ایمیل اون کاربری که انتخاب میکنید !

boglado
07-26-2008, 06:03 AM
جناب حاجیان سلام
من از ادمین و از قسمت مدیریت تماس کاربرو تغییر دادم الان وقتی خودم ایمیل ارسال میکنم به اون ایمیلی که برای کاربر مذکور در نظر گرفتم ایمیل ارسال نمیشه. به نظر شما مشکل از چه میتونه باشه

mhadaily
07-26-2008, 06:34 AM
پس به کجا ارسال میشه !

آیا به ایمیل پیش فرض در تنظیمات کلی ارسال میشه یعنی ایمیل مدیر سایت !؟؟ تست کردید ببینید اصلا کجا میره این ایمیل !

در ضمن الان در اون بالا در بخش مدیریت یک جا نوشته پیام ها برای اون کاربر که ایمیل ارسال کردید ببنید جزو پیام ها میاد یا خیر !

boglado
07-26-2008, 08:45 AM
جناب حاجیان من واقعا نمیدونم این ایمیلهای رو که من بصورت امتحانی ارسال میکنم به کجا میره در صورتیکه من از قسمت مدیریت کامپوننت ها و کامپوننت تماس با ما قسمت لینک به کاربر رو روی مدیرسایت ست کرده ام و در قسمت تنظیمات کلی سایت همون ایمیل آدرس خودم هستش که قبلا ست شده بود.

abtin
07-26-2008, 11:12 AM
دوست عزیز احتمالا اصلا ایمیلی ارسال نمیشه !

شما تنظیمات ارسال ایمیلتون رو در تنظیمات کلی بررسی کنید !