PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دانلود مامبو 4.6.5

arsalan3
07-25-2008, 06:18 AM
با سلام
از آقای مدیر ارجمند سایت خواهش می کنم یک لینک دیگر برای دانلود مامبوی 4.5.6 بزارید!
بنده مدت سه روزه با انواع نرم افزار مخصوص دانلود و از لینکهای داده شده مشغول دانلود هستم ولی تا بحال نتوانستم حتی از سیستم های دیگر (کامپیوتر های) نیز استفاده کردم بازم نتونستم!
یا اگه میشه لطف کنید آنرا به ایمیل بنده اتچ کنید:
arsalanty@gmail.com
با تشکر از شما :)

mhadaily
07-25-2008, 06:35 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از اینجا دریافت کنید تست کردم دانلود شد !

یاعلی

piroozman
07-25-2008, 09:11 AM
سلام
چرا مي خواي يه ساعت دانلود كني بعد دوباره يه ساعت دانلود كني خوب سرور به سرور كن
بلدي؟
اگر نه بهت بگم چطوري خيلي راحته
باي

arsalan3
07-25-2008, 12:00 PM
با سلام مجدد
آقا من از این لینک رفتم ولی هربار که یه مقدار می ره بعد از اول شروع می کنه در تمام نرم افزارهای مخصوص دانلود همین مشکل را داشت.
در ضمن آقای piroozman بنده اصلا در این مورد که اشاره فرمودید اطلاعی ندارم لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید
با تشکر از آقا مجید و آقای piroozman :)

mhadaily
07-25-2008, 01:23 PM
ftp://download.ospdev.net/mambolearn/Core/Mambo4.6.5FarsiPersianGz/mambo_465_farsi.tar.gz
و
این رو هم تست کنید ftp://download.ospdev.net/mambolearn/Core/Mambo4.6.5FarsiPersian/mambo_465_farsi.zip

تست کردم شروع کرد و مشکلی هم نداشت

یاعلی

arsalan3
07-26-2008, 05:55 AM
با سلام و تشکر فراوان
آقا مجید دستتان درد نکنه
بالاخره موفق شدم دانلودش کنم از سایت مامبولرن هم بخاطر زحماتشان اللخصوص برای ترجمه این نسخه قدردانی می کنم.
ای کاش آقای piroozman هم روششون را می ذاشتن ;)