PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یادداشت فقط برای یک محتوا

alvandi
07-25-2008, 09:59 AM
سلام. در ویرایش تنظیمات کامپوننت یادداشت فقط بخش ها رو می تونی انتخاب کنی در صورتیکه من می خوام فقط برای چند محتوا که داخل بخش ها و مجموعه های گوناگون هستند یادداشت قرار بدم. آیا همچین امکانی وجود داره یا نیاز به برنامه نویسی هستش؟

atoofy
07-25-2008, 10:12 AM
سلام . خوب به طور پیش فرض که این امکان در کامپوننت یادداشت وجود نداره. :) باید خودتون اضافه کنید بهش یا بدید کسی این کار رو براتون انجام بده.

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی

majd66
07-25-2008, 11:52 AM
سلام
این امکان فقط در حد انتخاب مجموعه هست حتی داخل کامپوننت ها پیشرفته هم به همین صورت هست
این توضیحاتی که توی Akocomment در انی باره نوشته شده
With individual botcommand {moscomment} you can choose wether to allow comments or not for every content item individually. Using the second option allows you to turn comments on/off for complete sections

یا حق

سعید
07-25-2008, 05:27 PM
حتی داخل کامپوننت ها پیشرفته هم به همین صورت هست
این توضیحاتی که توی Akocomment در انی باره نوشته شده

خوب معنی همون چیه ؟
با فرمان مامبوتی اختصاصی {moscomment} شما می توانید اختصاصاً تعیین کنید که به یک مطلب اجازه درج یاداشت بدهید یا نه.

majd66
07-26-2008, 04:26 AM
سعید جان من اینو فهمیدم حتی قبل از قرار دادن مطلب یک بار تست هم کردم و خطا به وجود اومد ایشون باید خودشون با این کامپوننت کار کنند تا مشکل حل بشه
نحوه کار هم به این صورت که شما داخل تنظیمات akocomment قسمت حالت عملایاتی اصلی botcomand انتخاب کنید وبعد داخل هر مطلب که می خواهید یادداشت برای اون فعال بشه {moscomment} را درج کنید از اینجا به بعد دیگه با خودتون
akocomment را هم می تونید از اینجا دانلود کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق