PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن پشتيباني خدمات ميزباني نيكي هاست

mehriz
07-27-2008, 10:46 AM
با عرض سلام خدمت دوستان و مديران گرامي
به اطلاع مي رسانم كه انجمن پشتيباني كاربرانمان را با Smf پايه گذاري كرديم. اميدواريم كه سيستم مورد نظر و خوبي برا ما باشه.

آدرس:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

demo
07-27-2008, 11:14 AM
به نظر من بهتره يكم رو قالب كار كنيد

مهدی.
07-27-2008, 12:22 PM
سلام
اميدوارم كه انجمن خوبي باشه و بتونيد از همين ابتدا انجمن‌ها رو برنامه ريزي كنيد و مديريت خوبي بر روي انجمنها داشته باشيد. البته شايد بهتر باشه كه قالب سايتتون با انجمنتون يكسان باشه و تشابه داشته باشه.
يه پيشنهاد هم دارم - براي افرادي كه از شما هاست ميخرن يه شناسه خاص بديد تا سريعتر بتونيد كمكشون كنيد.
موفق و پيروز باشيد.

mehriz
07-29-2008, 12:48 PM
يه پيشنهاد هم دارم - براي افرادي كه از شما هاست ميخرن يه شناسه خاص بديد تا سريعتر بتونيد كمكشون كنيد.

سلام دوست عزيز
منظور شما از اين چيه ؟؟
بعد يه مشكل من قالب Outlineرا در فولدر forums/Themes/ آپلود كردم . ولي در بخش مديريت قالب ها نمياد. ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنيد

مهدی.
07-29-2008, 01:31 PM
هرچند كه امروز سه شنبه هست و يادم نيست اصلاً موضوع چي بود و منظور دقيق چي بود ولي ميگم.
طبق سايتتون - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> متوجه شدم كه شما كارگزار هاست هستيد.
و براي پشتيباني بصورت انجمن اين انجمن رو راه‌اندازي كرديد. براي همين گفتم كه اگه بتونيد به افرادي كه از شما هاست ميخرن و براي مدت معلومي از شما اجاره ميكنن يه نام كاربري خاص بديد و در بعضي از تاپيكها و انجمن‌ها تنها اين افراد اجازه پست دادن داشته باشن - تا بتونيد ابتدا به اين دوستان پاسخ بديد. كه مشتري خودتون رو مهمتر بدانيد - خيلي از كارگزاران همچنين كارهايي رو ميكنن. در واقع يك گروه خاصي براي اين افراد بسازيد. چون بنظر مياد كه ميخواييد سايت پركاري داشته باشيد گفتم از الان به اين فكر باشيد كه بعداً دردسر براتون نشه.
همين!

در رابطه با قالب سايتتون هم بگم كه : قالب رو در پوشه قرار داديد؟ از آپلود همه فايلها هم مطمئن شده‌ايد؟

mehriz
08-01-2008, 04:09 PM
طبق سايتتون - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> متوجه شدم كه شما كارگزار هاست هستيد.
دوست عزيز . گروه ما سرور داره . و نماينده يا كارگزار نيستيم.

و براي پشتيباني بصورت انجمن اين انجمن رو راه‌اندازي كرديد. براي همين گفتم كه اگه بتونيد به افرادي كه از شما هاست ميخرن و براي مدت معلومي از شما اجاره ميكنن يه نام كاربري خاص بديد و در بعضي از تاپيكها و انجمن‌ها تنها اين افراد اجازه پست دادن داشته باشن - تا بتونيد ابتدا به اين دوستان پاسخ بديد. كه مشتري خودتون رو مهمتر بدانيد - خيلي از كارگزاران همچنين كارهايي رو ميكنن. در واقع يك گروه خاصي براي اين افراد بسازيد. چون بنظر مياد كه ميخواييد سايت پركاري داشته باشيد گفتم از الان به اين فكر باشيد كه بعداً دردسر براتون نشه.
با نظر شما من موافقم . و ان شاالله انجام ميدم.

در رابطه با قالب سايتتون هم بگم كه : قالب رو در پوشه قرار داديد؟ از آپلود همه فايلها هم مطمئن شده‌ايد؟
در مورد اين مسئله هم . مطئنم كه درست آپلود شده.

مهدی.
08-01-2008, 04:33 PM
اين مشكل رو در يك تاپيك جديد اعلام كنيد.
موفق و پيروز باشيد.