PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : JDATE(); ???! لطفا من را كمك كنيد!!

mohsen_sefati
07-15-2006, 04:26 PM
با سلام خدمت شما دوستان عزيز...
نسخه فارسي شده توسط دوسان كه در سايت قرار داده شده Code شده و دسترسي به كد آن براي برخي تغييرات ساده نيست! در برخي از template ها از تابع jdate(); استفاده شده كه تاريخ فارسي..اين مشكل قابل حله..! اما در مورد component ها يا module هايي كه فارسي شده و به علاوه كد شده اين مشكل كمي پيچيده شده!چون من از هسته english براي دادن تغييرات استفاده مي كنم و به علت استفاده از تابع jdate در آنها و همچنين كد شده آنها با zend optimizer امكان درست كردنشون براي من نيست. من مي خوام گالري عكس pony رو فعال كنم..اما چون اين تابع تعريف نشده است با مشكل مواجه شدم..تلاش چند ساعته من براي پيدا كردن ponygallery component هم بي نتيجه بود....
ممكنه من رو راهنمايي كنيد...؟
امكان match كردن jdate به index هست؟ اگه هست كد jdate چيست؟
ايا لينك دقيق download گالري عكس pony يا خود آن را در اختيار دارين؟
متشكرم محسن////

radmehr
07-15-2006, 04:31 PM
سلام،
لطفا قوانین رو مطالعه بفرمایید.
راجع به این موضوع در انجمن صحبت شده ولی در هر حال برای اطلاعات بیشتر در زمینه تاریخ فارسی برای php به اینجا برید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

گالری pony هم تو سایت موجوده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>