توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روی پوشه administrator چطور پسورد بذارم
mehdialipour87
07-29-2008, 11:35 AM
من از سی پنل استفاده می کنم ...روی پوشه administrator چطور پسورد بذارم.. منو راهنمایی کنید ...
mhadaily
07-29-2008, 12:18 PM
این آموزش رو مطالعه فرمایید
گذاشتن رمز روی فولدر ادمین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> miscellaneous/Web_Protect_20060820107.html)
یاعلی
مهدی.
07-29-2008, 12:23 PM
بزار كامل تر توضيح بدم
روش اول - اگه سي پنل سايتت جديده و نسخش 11 هست از طريق روش بالا كه 100 درصد ميتوني پسورد بزاري.
روش دوم : اگه سي پنل قديمي هستش ميتوني تو قسمت security روي password protect directories كليك كني و رمز بزاري.
اگه طريقه اينكار رو هم نميدوني بگو تا برات كامل بنويسم.
mehdialipour87
08-05-2008, 09:28 AM
بزار كامل تر توضيح بدم
روش اول - اگه سي پنل سايتت جديده و نسخش 11 هست از طريق روش بالا كه 100 درصد ميتوني پسورد بزاري.
روش دوم : اگه سي پنل قديمي هستش ميتوني تو قسمت security روي password protect directories كليك كني و رمز بزاري.
ممنون می شم قسمت دومی رو بهم بگید .. موفق باشید یا علی
mhadaily
08-05-2008, 10:32 AM
راه اول و دوم نداره دوست عزیز
شما این آموزش رو که براتون لینک گذاشتم بخونید و طبق همین آموزش اسم ها رو پیدا کنید و مشکلتون بر طرف میشه به همین راحتی !!!!!
این آموزش رو مطالعه فرمایید
گذاشتن رمز روی فولدر ادمین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> miscellaneous/Web_Protect_20060820107.html)
یاعلی
مهدی.
08-05-2008, 01:31 PM
بزار كامل تر توضيح بدم
سلام دوست عزيز من نميدونم يكي از پستهام تو اينجا چي شده :'( . ولي باعث شده كه كلاً معني پست دوم من تغيير كنه >:( .
ولي اگه مايل بودي روش اول كه پاك شده رو بدوني خصوصي پيغام بده بهت ميگم :) . شايد چون روش غير معمولي بوده پاكش كرده باشن ??? .
موفق و پيروز باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.