توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با قالب siteGrounde39 در فایر فاکس مشکل دارم
plusboy2005
07-29-2008, 02:54 PM
به نام خدا
سلام به همه. من قالب siteGrounde39 را که آققای محمد رضا دهشهری زحمتشو کشیده بودند را روی مامبو روی لوکال
نصب کردم. اما توی فایر فاکس باهاش مشکل دارم. یعنی توی فایر فاکس به اندازه یک پیج باید به سمت راست اسکرول کرد تا صفحه را دید.
جالبه که هدر نمایش داده میشه در همون قسمتی که هیچچی نیس.
وقتی که به سمت راست اسکرول میکنم بقیه صفحه را میبینم اما هدر دیگه نیست .
اما توی اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره.
میخوام بدونم که اشکال از لوکال بودن هست؟ :( :(
که البته بعید میدونم.
اما اینو خوب میدونم که شما بهتر میدونید :D ;) :)
mhadaily
07-29-2008, 03:09 PM
آدرس سایت + تصویر ی از مشکل رو بدید لطفا
یاعلی
سلام.
این قالب رو شما از کجا دریافت کردید ؟
لطف کنید لینک صفحه ای که این قالب در اونجا معرفی شده رو بگذارید.
ضمنا آیا مشکل شما همین هست ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر
plusboy2005
07-29-2008, 03:23 PM
بل. آقا سعید مشکل دقیقا همین هست.
چی کنم؟؟؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از اینجا دانلود کردم.
کدوم پست انجمن بود، نمیدونم. هر چی گشتم نبود.
** دو پست شما یکی شد
دوست عزیز!
لطف کنید لینک صفحه ای که این قالب در اونجا معرفی شده رو بگذارید.
منظورم لینک دانلود نبود. لینک صفحه
چون این قالب اصلا به کارای دوست خوبمون آقای دهشهری نمی خوره.
و همونطور که در همون تاپیکی که قالب رو از اونجا آوردید، نوشتم، این قالب مشکلاتی داره و فقط برای تست ارائه شده.
بنا براین این قالب از طرف مدیران مامبولرن، هنوز تایید نشده.
به نام خدا
سلام به همه. من قالب siteGrounde39 را که آققای محمد رضا دهشهری زحمتشو کشیده بودند را روی مامبو روی لوکال
نصب کردم. اما توی فایر فاکس باهاش مشکل دارم. یعنی توی فایر فاکس به اندازه یک پیج باید به سمت راست اسکرول کرد تا صفحه را دید.
جالبه که هدر نمایش داده میشه در همون قسمتی که هیچچی نیس.
وقتی که به سمت راست اسکرول میکنم بقیه صفحه را میبینم اما هدر دیگه نیست .
اما توی اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره.
میخوام بدونم که اشکال از لوکال بودن هست؟ :( :(
که البته بعید میدونم.
اما اینو خوب میدونم که شما بهتر میدونید :D ;) :)
سلام دوستان خوب و گرامي
در مورد اين قالب بايد بكم كه من هم نصب كردم وهمين مشكل را داشت ولي در ff جديد برطرف شده
ولي يه پيشنهاد دارم كه وقتي تايپيك ها كوچيكن ممكنه مطالب با هم تداخل بصري پيدا كنه كه اگر تيتر ها به يه تصوير زمينه جدا ي شد به نظر من بهتر بود.
حق يارتون
DesignX
09-03-2008, 06:00 PM
سلام
1- به تاریخ پست ها توجه کنید.
2- درسته در فایرفاکس جدید هیچ مشکلی نداره ولی مشکلش با فایر فاکس قبلی هم برطرف شده
3- اگر که وقتم یاری کنه انشاء الله تا فردا منتشر میشه هر چند که خیلی وقته که ایرادشو رفع کردم
یا علی
سلام
1- به تاریخ پست ها توجه کنید.
2- درسته در فایرفاکس جدید هیچ مشکلی نداره ولی مشکلش با فایر فاکس قبلی هم برطرف شده
3- اگر که وقتم یاری کنه انشاء الله تا فردا منتشر میشه هر چند که خیلی وقته که ایرادشو رفع کردم
یا علی
سلام آقا محمد رضا
منظور من اينه كه در قالب جديد يه تصويري زير تيتر پست ها باشه تا حتي اگه پستها خيلي كوچك بودن مطالب منفك بنظر برسن
يا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.