PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن پست

armahloji
07-31-2008, 10:51 AM
با سلام و عرض ادب

میخواستم بدونم آیا امکان این هست که یک انجمن تعریف بشه که در اون فقط کاربران بتونند تاپیکهایی که خود ارسال کردند را ببینند ؟ و دسترسی به تاپیک سایر کاربران نداشته باشند ؟

مهدی.
07-31-2008, 11:37 AM
ديگه به اين كه انجمن نميگن!

siran
07-31-2008, 01:42 PM
فکر کنم منظورشون یه بخش برای این کار هست.مثلا یک بخش برای سطل آشغال اضافه بشه که تایپیک هایی که پاک میشه منتقل بشه اون جا و فقط زننده تایپیک اون تایپیک پاک شده رو ببینه.

armahloji
07-31-2008, 06:41 PM
سلام

ببینید ما یه بخش نیاز داریم که کاربر فقط تاپیکهای خودش راببینه و مدیران تالار صرفا پاسخ اون تاپیک را بدهند و جواب صرفا برای کاربر سوال کننده نمایش داده بشه .

آیا با SMF امکانش هست ؟

نوید
08-01-2008, 05:19 AM
بله این امکان وجود دارد
در سطح دسترسی کاربران تنظیم کنید که موضوع های دیگران را نبینند

armahloji
08-01-2008, 06:59 AM
سلام آقا نوید

با این کار در قسمتهای دیگر هم فقط ارسالهای خودش را میبیند . من نیاز دارم فقط در یک بخش اینچنین باشد و در بخشهای دیگر رویه عادی داشته باشیم .

armahloji
08-01-2008, 09:06 AM
ببخشید نوید آقا

من این مورد را در قسمت تنظیم سطح دسترسی ندیدم !

نوید
08-01-2008, 09:23 AM
مدیریت -> سطح دسترسی کاربران -> تنظیمات -> فعال کردن تنظیمات پیشرفته سطح دسترسی برای انجمن

بعد برید توی مدیریت انجمن ها ، پارامترهای پیشرفته فعال میشن که میتونید برای هر انجمن دسترسی خاص بدین
این تنظیمات فوق پیشرفتس ، حواستون باشه قاطی نشن

armahloji
08-01-2008, 01:56 PM
سلام
ممنون
ولی با انجام این کار هم من نتونستم گزینه ای برای اینکه " موضوعات دیگر کاربران را نبینند " پیدا کنم . میشه توضیح بدید ؟

ممنون از لطف شما .

نوید
08-01-2008, 05:23 PM
اسمش "موضوع دوستان" هستش

armahloji
08-01-2008, 06:58 PM
سلام نوید آقا

من در سطح دسترسی گزینه ای با عنوان " موضوع دوستان " نمیبینم . شاید من اشتباه میکنم .

javid2005
08-01-2008, 10:24 PM
من هم هیچ گزینه ای در رابطه با ندیدن یا دیدن یک پست پیدا نکردم
همش در رابطه با قفل کردن .. ارسال .. پاسخ ... مهم کردن ... و غیره است

یادمه تو یکی از آموزش ها نحوه جلوگیری از دیدن پست ها توسط مهمان رو آموزش داده بودند ... چون به کارم نمیومد پیگیری نکردم ولی الان سوالم اینه که این آموزش چجوری باید تحقق پیدا کنه؟
نکنه جای دیگه تنظیمات داره تا دیدن پست ها هم به لیست سطح دسترسی یک گروه اضافه بشه؟
شاید هم من اشتباه می کنم

armahloji
08-02-2008, 01:43 AM
سلام

من یک مد پیدا کردم برای این منظور ولی منتظر جواب آقای نوید هستم شاید خود smf توانایی این کار را بدون اضافه کردن مود داشته باشه .

نوید
08-02-2008, 03:14 AM
من هم هیچ گزینه ای در رابطه با ندیدن یا دیدن یک پست پیدا نکردم
همش در رابطه با قفل کردن .. ارسال .. پاسخ ... مهم کردن ... و غیره است

یادمه تو یکی از آموزش ها نحوه جلوگیری از دیدن پست ها توسط مهمان رو آموزش داده بودند ... چون به کارم نمیومد پیگیری نکردم ولی الان سوالم اینه که این آموزش چجوری باید تحقق پیدا کنه؟
نکنه جای دیگه تنظیمات داره تا دیدن پست ها هم به لیست سطح دسترسی یک گروه اضافه بشه؟
شاید هم من اشتباه می کنم

منم ندیدم
من اشتباه کردم با smf 2 قاتی شد