PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Dreamweaver template builder extension

javid
07-16-2006, 09:28 AM
همون جور که میدونید Dreamweaver یکی از بهترین برنامه ها برای طراحی وب میباشد از ساختم صفحه HTML تا ادیت کردن پی اچ پی و سی اس اس ...
و خوبی نسخه جدید Dreamweaver اینه که میشه بهش Extension اضافه کرد البته اگه Macromedia Extension Manager نصب باشه ...
خب این از توضیحات Dreamweaver و Extension هاش و Macromedia Extension Manager ........

حالا تیم mambosolutions یه کار بسیار جالب انجام داده !
اونا یه Extension برای Dreamweaver ساختن که کار ساختن قالب برای مامبو رو آسون میکنه !
فایلهاش رو میتونید از اینجا دریافت کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و برای نصب اون هم کار خاصی لازم نیست انجام بدید :) فقط روش کلیک کنید و Macromedia Extension Manager خودش میفهمه و با تایید کردن قراردادش نصب میشه و بعد ر ریستارت کردن Dreamweaver این Extension روی Dreamweaver شما نصب شده و میتونید ازش استفاده کنید
بعد از نصب به منوی Insert شما یه سری امکانات اضافه میشه که توی تصویر زیر میتونید ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

javid
07-16-2006, 09:31 AM
نسخه ی جولایی ! این Extension رو هم میتونید از اینجا :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> eaver_ext_1_0
دریافت کنید ...

farhad
07-16-2006, 09:32 AM
ورژن جدید این اکستنشن رو از اینجا دانلود کنید ( مامبو ):

Dreamweaver mambo template dev extension 4.5.3
mambosolutions453.mxp

در ضمن این رو بگم که قالب های مامبو رو روی جملا میتونید استفاده کنید...پس این اکستنشن روی هر دو کار میکنه !!!!

javid
07-16-2006, 09:35 AM
خب حالا که این Extension رو دارید اگه اینو :
نخونید ! به دردتون نمیخوره ! :D:D

javid
07-16-2006, 09:51 AM
این رو هم حتماً بخونید :

davoodi
09-24-2007, 03:52 AM
تمام بینک های دانلود که خرابه
لطف&quot; یک لینک سالم رو اگر دارید بزارید من هم دانلودش کنم. ;)

پیداش کردم.
لینک تا این لحظه سالمه :
خوش باشید.

** دو پست شما یکی شد!

mazimaraghi
08-08-2010, 10:04 AM
دوستان تمام لینک ها خرابه میشه خواهش کنم لینک جدید بگذارید ؟؟؟

reka
08-08-2010, 03:09 PM
سلام

قوانین انجمن:

13) حتی الامکان از ارسال در تاپیک‌های قدیمی که موضوع آن‌ها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.

لطفا درخواستتون رو در تاپیک جدید ارسال کنید.

یا علی