توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آژاكس براي مامبو
Goodi
08-01-2008, 11:07 AM
با سلام
مي خواستم بدونم چطور ميشه تا مطالب سايت در يك كادر در همون صفحه باز بشه
مي دونم كه فناوري آژاكس هست
البته يك كامپوننت براي اين منظور هست ، اما مطالب سايت رو در كادر باز نميكنه بلكه در همون صفحه لود مي كنه
نمونه اين سيستم كه ميگم در اينجا هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته فكر مي كنم اين سايت مامبو يا جوملا باشه
در ضمن آيا سيستمي براي مديريت ليگ فوتبال براي جوملا يا مامبو مثل هميني كه در اين سايت هست وجود داره ؟
دوستان لطفاً راهنمايي كنيد.
jbasoft2
08-01-2008, 01:13 PM
سلام . خوش آمدید دوست عزیز
من تو فکرش هستم و میخوام اینکارو بکنم. چون قبل از این توی PHPNUKE این کارو کرده بودم.
ولی نمی دونم کی تموم میشه . چون تو پروژه های کاری هست .... ولی اگر دوستان دیگه راه حل های دیگری دارند تا زمانی که اون رو ارائه بدم ممنون میشم بگن.
موفق باشید.
majd66
08-01-2008, 01:37 PM
سلام
برای مامبو و جوملا مامبوت و قالب آجاکس وجود داره ولی نصب نکنید بهتره:
1- مشکل با موتور های جستجو
2-مشکل با مرورگر ها
3- و...
برای لیگ هم اینو امتحان کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نسخه نمایشی
یا حق
Goodi
08-01-2008, 05:54 PM
ممنون از راهنمايي دوستان
در مورد قالب هاي آژاكس من اطلاعاتي ندارم ،
البته اين سيستم آژاكس كه ارائه شده ، هنگامي كه نصب مي كنم ، روي قالب مورد نظر يك پچ انجام ميده و قالب قابليت لود شدن بصورت آژاكس رو پيدا مي كنه
كامپوننتي كه استفاده مي كنم از اين سايت هست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> temid=38
آيا اين سيستم هم با موتورهاي جستجو مشكل داره ؟
---
در مورد FLM هم كه معرفي كرديد من از اين سيستم استفاده كردم اما متاسفانه جدول رده بندي نداره ، يا شايد هم من پيدا نكردم
من دنبال سيستمي هستم كه يه جدول رده بندي از مسابقات ارائه بده ، در همين حد هم كفايت مي كنه
البته اگه سيستمي هم شبيه به همين سيستم سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم باشه كه خيلي عاليه
با تشكر از دوستان
majd66
08-02-2008, 05:02 PM
ممنون از راهنمايي دوستان
در مورد قالب هاي آژاكس من اطلاعاتي ندارم ،
البته اين سيستم آژاكس كه ارائه شده ، هنگامي كه نصب مي كنم ، روي قالب مورد نظر يك پچ انجام ميده و قالب قابليت لود شدن بصورت آژاكس رو پيدا مي كنه
كامپوننتي كه استفاده مي كنم از اين سايت هست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> temid=38
آيا اين سيستم هم با موتورهاي جستجو مشكل داره ؟
---
در مورد FLM هم كه معرفي كرديد من از اين سيستم استفاده كردم اما متاسفانه جدول رده بندي نداره ، يا شايد هم من پيدا نكردم
من دنبال سيستمي هستم كه يه جدول رده بندي از مسابقات ارائه بده ، در همين حد هم كفايت مي كنه
البته اگه سيستمي هم شبيه به همين سيستم سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم باشه كه خيلي عاليه
با تشكر از دوستان
برای لیگ کامپوننت دیگه ای نمیشناسم
در مورد آجاکس یا آژاکس هم بله بهتره کل سایت را با آژاکس نسازید بهتره بعضی از قسمت ها آزاکسی باشه مثلا فرم تماس با ما، نظر سنجی ، رای گیری و..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.