PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با RSS کامپوننت sobi2

majd66
08-03-2008, 02:47 PM
سلام
با کلیک روی لینک rss شاخه های اول کامپوننت sobi2 هیچ چیز را نمایش نمیده
مثلا این لینک:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در صورتی که باقی ذیر شاخه ها با rss مشکلی ندارند
مثل این لینک:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من یک شاخه جدید هم تعریف کردم و داخلش فایل قرار دادم باز هم این مشکل پا بر جا بود در صورتی که توی مامبودیگ من تست کردم چنین مشکلی وجود نداشت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1&amp;catid=5

کش را هم خالی کردم درست نشد :(

مشکل از کجاست؟

firoozmandan
08-04-2008, 06:18 AM
سلام

لینک زیر رو به آخر آدرس اضافه کن ببین مشکل حل میشه :

index2.php?option=com_sobi2&amp;sobi2Task=rss&amp;no_html= 1

يا علي

majd66
08-04-2008, 06:38 AM
سلام آقا محسن
آدرسی که شما دادید مربوط به rss صفحه اول sobi2 هست
شما این تصویر پایین ببینید

تو این تصویر rss صفحه اصلی و کرجو ورامین هیچ مشکلی نداره ولی rss شاخه های تهران،مرکزی و فارس کار نمی کنه یعنی وفقط زیر شاخه های صفحه اصلی

firoozmandan
08-04-2008, 06:44 AM
سلام

در RSS Sobi فقط فایلهایی لیست میشن که مستقیما در اون فولدر قرار گرفته باشند نه در ساب فولدر ...

به عنوان مثال لینک زیر رو ببینید :

در این لینک فقط یک فایل در همین شاخه وجود داره و بقیه در زیر شاخه ها

پس در لینک خروجی فقط یک فایل نمایش داده میشه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1&amp;catid=7

یا علی

majd66
08-04-2008, 06:52 AM
فهمیدم
پس با این حساب من وقتی یک مطلب منتشر می کنم برای این که Rss هم درست کار کنه هنگام انتخاب شاخه باید هم تهران را انتخاب کنم و هم کرج اینطوری Rss هر دو درست کار می کنه
ممنون آقا محسن واقعا دستت درد نکنه

من داخل تنظیمات کلی نمایش مطالب درزیر شاخه ها فعال مرده بودم وفکر می کردم وقتی به یک زیر شاخه میرم چون مطالب اونجا وجود داره و نمایش داده میشه پس باید rss کار کنه

یا حق