توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر url عکس ها به هنگام ارتقاء به 4.6.5
emad_67
08-05-2008, 04:36 AM
سلام
در ابتدا جا داره بابت منتشر کردن پچ ارتقا از تیم مامبولرن تشکر کنم.
من ورژن 4.6.2 خودم رو طبق دستوراتی که داده شده بود ارتقا دادم به 4.6.5 ولی یه مشکلی که وجود داره اینه که آدرس تمام عکس هایی از از طریق گزینه Insert/edit images ادیتور وارد متن شدن نسبت به آدرس صفحه تغییر می کنه.
مثلا اگه آدرس یه عکسی رو به این شکل در اویتور وارد کنیم:
/images/article_images/software/WS4.jpg
و مثلا اگر آدرس اون مطلب هم به این شکل باشه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وقتی وارد اون مطلب میشم عکس لود نمیشه چون url اون اینجوری شده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی تمام آدرس ها نسبت به موقعیت آدرس اون صفحه تغییر می کنن. این مورد رو من هم روی لوکال و هم سرور تست کردم و همین مشکل وجود داشت. البته این مشکل در مورد عکس هایی که از طریق mos_image وارد میشن وجود نداره و فقط در مورد عکس هایی هست که از گزینه Insert/edit images وارد میشن.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
firoozmandan
08-05-2008, 05:59 AM
سلام
وارد مدیریت مامبو بشید >> کامپوننت ها >> تنظیمات ویرایشگر >> تبدیل URL مطلق
روی چی ست شده ؟
یا علی
emad_67
08-05-2008, 06:13 AM
سلام
وارد مدیریت مامبو بشید >> کامپوننت ها >> تنظیمات ویرایشگر >> تبدیل URL مطلق
روی چی ست شده ؟
یا علی
بر روی بلی ست شده.
بنده متوجه شدم که مشکل از پچ ارتقا نیست. این مشکل حتی توی ورژن اصلی 4.6.5 هم وجود داره و در اونجا هم این گزینه رو چک کردم و بر روی بلی قرار داشت. البته مشکل زمانی به وجود میاد که sef رو فعال می کنم. گزینه تبدیل URL های مطلق رو هم یک بار بر روی بلی و یک بار هم بر روی خیر قرار دادم ولی هیچ فرقی نکرد.
آیا میشه کاریش کرد؟
firoozmandan
08-05-2008, 06:36 AM
سلام
در قالب کد زیر رو پیدا کنید :
<?php mosShowHead(); ?>
و به :
<?php mosShowHead('','base'); ?>
تغییر بدید
ببینید مشکل حل میشه ؟
یا علی
emad_67
08-05-2008, 06:48 AM
با سلام
این کار رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرد.
firoozmandan
08-05-2008, 06:51 AM
سلام
لطفا یوزرنیم مامبو و هاست رو برام به صورت خصوصی بفرستید .
یا علی
emad_67
08-05-2008, 07:18 AM
سلام
لطفا یوزرنیم مامبو و هاست رو برام به صورت خصوصی بفرستید .
یا علی
سلام
یوزر و پسورد ادمین رو ارسال کردم ولی cpanel هاست بنده چند روز پیش به دلیل تحریم بسته شد. به همین دلیل ناچارا یوزر و پسورد ftp رو ارسال کردم.
ممنون از لطفتون.
firoozmandan
08-05-2008, 07:51 AM
سلام
تصویر زیر رو ببینید . مشکلی نیست !
یا علی
emad_67
08-05-2008, 08:21 AM
سلام
تصویر زیر رو ببینید . مشکلی نیست !
یا علی
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و چک کردید.
فکر می کنم متوجه منظر بنده نشدید. از طرف ادمین مشکلی نیست. مشکل در قسمت کاربری سایت هست.
مثلا عکس همین مقاله ای رو که گذاشتید از این قسمت چک کنید:
همون آیکنی که در کنار لینک منبع هست نشون داده نمیشه. و وقتی روی اون عکسی که ظاهر نشده propertise بزنید این لینک عکس هست:
در حالی که باید اینجوری باشه:
این مورد برای عکس هایی که توی صفحه اول هستند مشکلی نداره ولی وقتی وارد لینک ادامه مطلب بشید هیچ کدوم از عکس ها ظاهر نمیشه ( به غیر از عکس هایی که به وسیله mos_image قرار داده شدن).
این مورد رو میتونید توی این مقاله ها نیز ببینید:
با چک کردن لینک عکس هایی که ظاهر نشدن فکر می کنم منظور منو متوجه بشید.
با تشکر فراوان از لطفتون
firoozmandan
08-05-2008, 08:38 AM
سلام
چک کنید ببینید مشکل حل شد ؟
یا علی
emad_67
08-05-2008, 09:06 AM
سلام
چک کنید ببینید مشکل حل شد ؟
یا علی
خیلی خیلی ممنون، درست شد.
میشه بفرمایید چیکار کردید تا احیانا اگه بعدا همچین چیزی پیش اومد بدونم.
firoozmandan
08-05-2008, 09:20 AM
سلام
فقط یک تگ در هدر شما اضافه کردم :
<BASE HREF="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
emad_67
08-05-2008, 09:40 AM
بسیار بسیار ممنون
فقط یه نکته دیگه. من الان دیدم که در تنظیمات ویرایش گر، تبدیل url مطلق رو بر روی خیر قرار دادید. آیا همین جوری باشه یا اینکه اونو روی بلی بزارم؟
firoozmandan
08-05-2008, 10:05 AM
سلام
خیر ، اجازه بدید در همین حالت باشه ...
یا علی
pctaz
08-07-2008, 06:02 PM
ممنون جناب فیروز مندان پس با تغییر دادن این کد <?php mosShowHead('','base'); ?> و همچنین اضافه کردن تگ BASE در ابتدای سایت مشکل حل میشود ؟؟؟؟
pctaz
08-08-2008, 11:46 AM
من مشکل خیلی بزرگی داشتم با کامپوننت Akocomment که با این کاری که شما گفتین درست شد
mishair
08-10-2008, 03:47 AM
جناب فیروزمندان
سلام
من هم همین مشکل را داشتم که الحمدلله با راه حل ارائه شده حل شد.ممنونم
mishair
08-24-2008, 06:04 PM
جناب فیروزمندان
با سلام، با راه حل ارائه شده مشکل لود تصاویر حل میشه ولی در منو کاربری و ارسال مطلب پس از زدن کلید ذخیره و یا لغو، خطای :
Not Found
The requested URL /index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
بوجود میاید. و با برگردوندن کد قالب به حالت اول ، مشکل ارسال حل میشود ولی دوباره مشکل لود تصاویر پیش میاید.
چگونه مسئله را حل کنیم؟
ممنون
pctaz
08-24-2008, 06:16 PM
ارور به این راه حلی که جناب فیروزمندان فرمودند مربوط نمیشه شما فایل htacsess رو چک کنید
mishair
08-24-2008, 06:47 PM
سلام
من مامبو 4.6.5 را در روت سایت نصب نکردم و در یک دایرکتوری است و فایل htaccess. با متن زیر در آن فولدر ساختم:
##
# @package Mambo
# @author Mambo Foundation Inc see README.php
# @copyright Mambo Foundation Inc.
# See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
# @license <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> GNU/GPL, see LICENSE.php
# Mambo is free software; you can redistribute it and/or
# modify it under the terms of the GNU General Public License
# as published by the Free Software Foundation; version 2 of the License.
##
#
# mod_rewrite in use
#
RewriteEngine On
# Uncomment following line if your webserver's URL
# is not directly related to physical file paths.
# Update YourMamboDirectory (just / for root)
# RewriteBase /YourMamboDirectory
#
# Rules
#
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^content/(.*) index3.php
RewriteRule ^component/(.*) index3.php
RewriteRule ^mos/(.*) index3.php
آیا باید تغییری بدم؟
mishair
08-25-2008, 12:37 AM
آیا امکان دارد مشکل از ادیتور باشد؟ و دوباره فایلهای ادیتور را اوررایت کنم؟
atoofy
08-25-2008, 07:49 AM
سلام.شماعلامت # را از کنار خط
# RewriteBase /YourMamboDirectory
بردارید و به جای YourMamboDirectory هم نام دایرکتوری خودتون که مامبو در اون نصب هست را بنویسید.
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی
mishair
08-25-2008, 08:06 AM
جناب کاظم زاده
سلام، فرمایش شما را انجام دادم و اینها را امتحان کردم:
RewriteBase /fa
RewriteBase /<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
RewriteBase <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی هیچکدام فایده نداشت. :'(
firoozmandan
08-25-2008, 09:42 AM
سلام
سایت شما که بدون هیچ مشکلی کار میکنه !
یا علی
mishair
08-25-2008, 10:02 AM
جناب فیروزمندان
سلام، مشکل در این سایت است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
البته این تاپیک رو هم ببینید :
لطفا راهنمایی فرمایید که مسئله را حل کنم.
ممنون
firoozmandan
08-25-2008, 10:19 AM
سلام
این سایت هم مشکلی نداره ، ببینید :
یا علی
mishair
08-25-2008, 10:32 AM
سلام
پس چرا هنگام ارسال مطلب در محیط کاربری با خطای:
Not Found
The requested URL /index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
مواجه می شوم؟ و جالب اینکه وقتی تگهای
<?php mosShowHead('','base'); ?>
<BASE HREF="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
را از قالب حذف میکنم دیگر آن خطا را ندارم ولی دیگر عکس ها لود نمیشوند!!! :'(
حسابی گیج شدم؟
آیا لازم است و موجب مزاحمت نیست که یوزر و پسورد cpanel و مامبو را برایتان بفرستم تا بررسی فرمایید؟
سپاسگزارم
firoozmandan
08-25-2008, 10:41 AM
سلام
بفرستید ، سعی میکنم در اولین فرصت چک کنم ( ولی ممکنه یک دو روز زمان ببره ;) )
یا علی
mishair
08-25-2008, 11:00 AM
جناب فیروزمندان
سلام، در پیام خصوصی فرستادم. همانطور که فرمودید در اولین و اولین و... فرصت ملاحظه بفرمایید ;)
سپاسگزارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.