ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل: علامت سؤال‌های متوالی به جای تمام منوها و محتواه

sahra
08-05-2008, 03:57 PM
با سلام،
سایتی که با مامبو نسخۀ 4.6.2 تا همین چند روز پیش داشت بدون مشکل کار می‌کرد، ناگهان چند روزه که نمی‌تونه از دیتابیس استفاده کنه. با phpmyadmin که بررسی کردم دیتابیس سالم و همه چی مرتبه. فایل configuration.php هم تغییری نکرده ولی توی صفحۀ مدیریت سایت، تمام منوها و محتواها و هرچی که باید از دیتابیس خونده بشه با علامت سؤال‌های متوالی شبیه این: ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ نشون داده می‌شن. خود سایت هم که کلاً به هم ریخته و در واقع داره خطای 404 رو می‌ده. این آدرسشه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قاعدتاً تغییری توی تنظیمات هاست اعمال شده چون در چند ماه گذشته این سایت حتی به روز هم نشده و کسی سراغش نرفته. ولی هاست هیچ جوابی نداد و ازم خواست خودم مشکل رو پیدا کنم و بهشون اعلام کنم تا اقدام به اصلاح کنند! خیــلی ممنون می‌شم دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایند.

majd66
08-05-2008, 04:26 PM
سلام
شاید ورژن phpmyadmin یا mysql را به روز کردن و این مشکل به وجود امده

مهدی.
08-05-2008, 07:48 PM
سلام
شما يكاري بكنيد ببينيد يه مامبو جديد ميتونيد نصب كنيد؟
اگه موقع نصب بعضي از جاها به شما اخطار داد كه مثلاً فلان چيز فعال نيست بهشون بگيد فعال كنن تا ببينيد درست ميشه يا نه. البته منظورم اين نيست كه سايت رو كلاً پاك كنيدا فقط توي يك پوشه يك مامبو جديد براي نصب بريزيد.

البته شايد تنظيمات SQL شما رو هم دستكاري كرده باشن. بعضي از هاستينگ‌ها اينكار كثيف رو ميكنن و خيانت در امانت ميكنن كه متأسفانه نميشه كاري كرد.

sahra
08-06-2008, 10:29 AM
خیلی ممنون!
بله مشکل از به روزرسانی mysql بود. بعد از کلی ور رفتن با دیتابیس و تغییر فایل database.php ظاهراً مشکل حل شد! ولی پدرمون دراومد.. نمی‌شه هم که از هاستینگ خواست به روز نکنه!

مهدی.
08-06-2008, 05:04 PM
نمی‌شه هم که از هاستینگ خواست به روز نکنه!

جهت اطلاع بايد بگم كه اگه منظورتون در رابطه با متن من بوده - بايد بگم كه من منظورم اين نبود بعضي از هاستينگها بيكار كه ميشن ميرن ببينن سايتها چيكار كردن و كلي با اطلاعاتشون ور ميرن تا بفهمن چيكار كردن - بعضي از وقتا پيش مياد كه اصلاً سايت رو خراب ميكنن و هيچكاري نميشه كرد.
اميدوارم كمتر از اين كارا بكنن. چونكه يكارايي ميكنن كه خودشون هم نميفهمن كه چيكار كردن و وقتي ميري ميبيني نميفهمي چي شده!

چون برام پيش اومده بود گفتم نكنه براي شما هم همونجوري شده.

موفق و پيروز باشيد.