توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلايل نصب نشدن مامبو
hentjanson
08-05-2008, 07:46 PM
سلام من بانك my sql رو ساختم و براي اون يوزر و پسورد گزاشتم .
حالا در هنگام نصب مامبو با پيغام يوزر و پسورد چرا مواجه ميشم ؟
mhadaily
08-05-2008, 07:49 PM
روی لوکال یا سر ور ؟
emad.h
08-05-2008, 07:59 PM
سلام ... منم بعضی وقتا با این مشکل روبرو میشم ....
وقتی میخوای یوزر پسور تعریف کنی از گزینه generate استفاده کن . تا سیستم به طور خودکار یه رمز برات بسازه . اون رمز رو کپی کن . و در موقع نصب paste کن .... البته خودتون واردید ولی این نکته رو هم یادآوری کنم که یوزری که میسازی اولش نام یوزر هاستت هم میادا ..
مثلا اگه یوزر ورودی هاستت test باشه .. و نام یوزر بانک اطلاعاتی شما ali باشه باید به این صورت در موقع نصب نوشته بشه : test_ali
و همچنین نام بانک اطلاعاتی هم به اول اون نام یوزر هاست اضافه میشه... مثلا بانک اطلاعاتی با نام data برابر است با : test_data
این مورد هم چک کنید که یوزری که ساختید روی بانکی که ساختید ست شده باشد ... یعنی یوزر رو برای بانک مورد نظرتون ست کنید ...
.......................... دلایل عمده اش همینه ............... اگر مشکل حل نشد ! اساتید هستن و بیشتر راهنمایی میکنن ... موفق باشید
hentjanson
08-06-2008, 03:19 AM
سلام ببين اين كارو فقط بايد در صفحه step 1 انجام بدم اره ؟
مهدی.
08-06-2008, 06:42 AM
سلام
كدو كار رو ؟
منظورتون كار با ديتابيس هست؟
emad.h
08-06-2008, 08:15 AM
موقع نصب باید اطلاعاتی که ازت خواسته وارد کنی .
اطلاعات هم که گفته شد چجوری بسازی .
hentjanson
08-08-2008, 06:32 AM
سلام اقا كمك كنيد چون بازم نصب نشد من بانك رو ساختم ولي همش خطا ميده ؟
hentjanson
08-08-2008, 06:58 AM
اسم بانكم اينو گزاشتم : sokhan
يزور :sokhan87
پسورد : yaser
ولي موقع نصب هر كار ميكنم نصب نميشه چرا
mhadaily
08-08-2008, 08:02 AM
روی سرور یا لوکال هنوز اینو نگفتید !
اگر روی سرور هستید به ابتدای نام بانک و نام کاربری کلمه کاربری کنترل پنل هاست رو هم اضافه کنید مثلا majid نام کابری کنترل پنل هست پس نام دیتابیس میشه majid_sokhan
یاعلی
ashkanjoon
08-08-2008, 08:12 AM
ولي موقع نصب هر كار ميكنم نصب نميشه چرا
hentjanson جان اين شكل دادن اطلاعات ديتابيس به هنگام نصب مامبو اشتباه هست. ببينيد دوست من همانطوري كه emad.h جان در بالا به شما گفتند:
يوزرنيم سي پنل شما هرچي كه باشه بعد اون يك آندرلاين قرار ميگيره و بعد اسم ديتابيس شما براي مثال اگه نام يوزرنيم سي پنل شما باشه mambo و نام ديتابيس شما باشه database در اينصورت نام ديتابيسي كه هنگان نصب مامبو بايد در قسمت مربوطه وارد كنيد ميشه: mambo_database
همچنين اگه براي ديتابيس خودتون يوزرنيم و پسورد ايجاد كرده باشيد ، يوزرنيم ديتابيس شما هم از قانون بالا تبعيت خواهد كرد يعني اگه: يوزرنيم ديتابيس شما باشه ali شما به هنگام نصب مامبو در قسمت مربوطه بايد بنويسيد : mambo_ali و اگه پسوردي كه به اون دايدي باشه 123456 به هنگام نصب دقيقا همون 123456 رو بنويسيد.
hentjanson
08-08-2008, 08:24 AM
سلام نشد كه نشد .
اينطوري به نظرتون درسته :   
localhost : Host Name
MySQL User Name : ya-comecom_sokhan87
MySQL Password : ****
Verify MySQL Password : ***
MySQL Database Name:  ya-comecom_sokhan
ولي نميدونم چرا نميشه همش ميگه اشتباه هستش
** pass ها رو برداشتم
mhadaily
08-08-2008, 08:26 AM
بلی
ببنید موقعی که دارید دیتابیس ایجاد میکنید خودش می زنه !
در ضمن باید user و DB رو هم بهم add کنید این کار رو هم بکنید دیگه حله
hentjanson
08-08-2008, 08:34 AM
متوجه نشدم يعني ميگيد موقع ساخت ديتابيس من از همون اول اسمش رو ya-comecom_sokhan بنويسم اره ؟
ميشه بيشتر توضيح بديد اخه كلافه شدم از نصب نشدنش ؟
mhadaily
08-08-2008, 08:52 AM
نه شما الان همین اطلاعات رو که داید درست هست با همین تست کنید !
ashkanjoon
08-08-2008, 09:11 AM
پيشنهاد مي كنم اين مقاله رو هم مطالعه بفرماييد تا منظور مجيد جان از : ( باید user و DB رو هم بهم add کنید ) را متوجه شويد.
يا اين فيلم رو ببينيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يا اين فيلم رو ببينيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
ashkanjoon
08-08-2008, 09:14 AM
شرمنده از مديران تقاضا دارم اين و پست رو يكي كنند.
در مقاله اي كه خدمت شما عرض كردم توضيحات بسيار دقيق و عالي ذكر شده و ضمنا در پايان مقاله لينك : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وجود داره كه با كيفيتي بسيار عالي و در قالب يك فيلم فلش نحوه انجام كار رو خدمت شما نمايش مي دهد.
hentjanson
08-08-2008, 09:20 AM
و اينطور اطلاعات را وارد كردم
localhost : Host Name
MySQL User Name : ya-comecom_sokhan87
MySQL Password : ****
Verify MySQL Password : ***
MySQL Database Name: ya-comecom_sokhan
ولي بازم نشد .
در ضمن من cpanel نداره هاست من از iran host خريدم هاست رو
ميشه بگيد حالا بايد چكار كنم هر كار مي كنم نميشه
mhadaily
08-08-2008, 03:21 PM
میشه عکس خطایی که میده رو بزارید !!
من احساس میگنم دیتابیس به نام کابری اون متصل نشده !
اگر این بار نشده برام خصوصی بفرستید اطلاعات هاست رو من براتون نصب میکنم
یاعلی
atoofy
08-08-2008, 08:26 PM
در ضمن من cpanel نداره هاست من از iran host خريدم هاست رو
ميشه بگيد حالا بايد چكار كنم هر كار مي كنم نميشه
سلام. دوستمون از ایران هاست هاست گرفتن و پنلشون Helm هست. این نامگذاری دیتابیس و اینها توی پنل های مختلف فرق می کنه؟ یعنی مثلا سبک نامگذاری دیتابیس ربطی به نوع کنترل پنل هاست نداره؟
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــلی
ashkanjoon
08-08-2008, 08:47 PM
من با كنترل پنل helm كار نكردم اما پيشنهاد مي كنم يك بار ايشان اين فيلم رو : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> كه نحوه ساختن ديتابيس در helm رو نشون مي دهد با دقت نگاه كنند شايد اونجايي كه بايد بانك اطلاعاتي mysql رو انتخاب كنند اشتباه مي كنند.
mhadaily
08-09-2008, 06:01 AM
اگر نشد خصوصی برام اطلاعات رو بفرستید براتون نصب کنم
یاعلی
emad.h
08-09-2008, 07:09 PM
آقا شما اینی که من میگم یه بار امتحان کن ...
بزار پسورد یوزری دیتابیس خود سیستم برات بسازه ..... و اونو کپی کن تو بخش پسورد که موقع نصب می آد .... یه بار اینو امتحان کن و بعد هم طبق پست اولم که تو این تاپیک زدم امتحان کن ... ضرر که نداره !!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.