توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با بسته ارتقا مامبو از 4.6.2 به 4.6.5
jbasoft
08-07-2008, 03:40 PM
با سلام
من با اين بسته مشكل دارم. وقتي كار هايي كه گفته شده رو انجام و پس از آن می خواهم صفحه اصلی سایت رو تو لوکال تست کنم ، چیزی برای نمایش نمی یاد.
ولی بخش مدیریت کار می کنه و لود می شه و اطلاعات نمایش داده می شه ....
من از مامبو فارسی 4.6.2 استفاده می کردم و بسته ارتقاء رو از لینکی که مدیریت انجمن در انجمن قرار داده بود استفاده کرده ام.
می خواستم بدونم دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
با تشکر ..... موفق باشید.
مهدی.
08-07-2008, 05:00 PM
سلام جواد جان خوبي ؟
ببينم چطوري اينكارو كردي. من خيلي ساده اينكارو كردم شد. مشكلي هم پيش نيومد.
شايد يكي از مراحل رو اشتباه انجام دادي!
كارايي كه كردي رو بگو - شايد اونموقع اساتيد بيان كمكت كنن.
موفق و پيروز باشي.
mhadaily
08-07-2008, 05:26 PM
چیزی نمیاد یعنی صفحه سفید میاد ؟ یا اینکه خطایی میده ؟
jbasoft
08-07-2008, 09:31 PM
سلام بر همه ...
دوستان عزیز .... من میدونم که این بسته روی خیلی از سیستم ها نصب شده ... ولی ...
ممکنه تو بعضی از سیستم ها جواب دیگه ای بده ... نه این بسته بلکه همه ی بسته ها می تونند چنین رخدادی داشته باشند اما با برنامه نویسی و ساختار قوی این کار کمتر اتفاق می افته ...
من تمامی مراحل رو مثل مراحلی که جناب فیروزمندان در تاپیک مربوط به این بسته رو توضیح داده بودند انجام دادم .
ولی بعد اینکه به مرحله آخر رسیدم .... یعنی پس از اتمام مراحل و حذف پوشه Upgrade .... وقتی میخواهم صفحه اصلی را مشاهده کنم ، صفحه نمی یاد (صفحه سفید)
موفق باشید
mhadaily
08-08-2008, 05:40 AM
صفحه سفید میاد می تونید چندین عامل داشته باشه
اولا شاید هنوز بععضی از فایل های شما درست جایگزین نشدند در ثانی به فایل config بر گردید و خب بررسیش کنید شاید اشکالی در این فایل هست ( کلمات کلیدی و توضیحات ) حذف کنید ببنید مشکل حل میشه و دلایل دیگر که در انجمن هم مطرح شده
در ضمن روی سرور گفتید یا لوکال بالا اسم لوکال رو بردید ؟؟؟
انشا الله حل میشه
jbasoft
08-08-2008, 08:31 AM
سلام
ببخشید .... مشکل حل شد مشکل در فایل config بود که حل شد.
بسیار ممنون .... موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.