PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در استفاده از كد‌هاي HTML

kassra
08-09-2008, 11:29 AM
دوستان عزيز خسته نباشيد
من يك مشكلي در استفاده از كد‌هاي HTML داشتم و اين است كه وقتي مي‌روم و كدها را در قسمت ماژول و در قسمت HTML مي‌نويسم اگر كدها يكم طولاني باشند به شكل زير در مي‌آيند به مراحلي كه طي مي‌كنم توجه كنيد
پس از وارد شدن به يك ماژول جديد روي دكمه HTML كليك مي كنم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس كدها را وارد مي‌كنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس روي دكمه update كليك مي‌كنم . در اين حالت مقداري از كد ها وارد قسمت محتوا مي‌شود
ولي من نمي‌خواهم اين چنين شود چون در اين آن نوشته ها كه وارد محتوا شده در صفحه وبم نمايش‌داده مي‌شود. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

jbasoft
08-09-2008, 03:02 PM
سلام

می شه کدی که می خوای قرار بدی رو اینجا بذاری ... من که توی تصویر متوجه نشدم...

البته باید این توضیح رو بدم که اگر یکی از تگ ها باز باشه یا اشتباهی صورت گرفته باشه ... ممکنه که اون شناخته نشه و به عنوان متن شناسایی کنه و خروجی متن کد رو نمایش بده

موفق باشید ...

سعید
08-09-2008, 08:25 PM
قبل از قرار دادن کدها، از تنظیمات کلی، ویرایشگر رو غی فعال کنید و کدتون رو قرار بدید و ذخیره کنید.
ویرایشگر رو به حالت قبل برگردونید.

amir.d
08-10-2008, 05:29 AM
سلام

دوست عزیز در این کاری که شما انجام میدید 2 تا مشکل اساسی وجود داره »

1 - از کدهای PHP در ادیتور HTML استفاده می کنید . !! شما در این قسمت فقط می توانید از کد های HTML استفاده کنید . علت اون کاراکتر هایی که در صفحه می بینید هم همینه . کد هایی که در &lt;&gt; نباشند رو به نمایش در میاره و مابقی رو حذف میکنه .

برای ساخت یه ماژول که بتونید از PHP استفاده کنید و داینامیک باشه بهتر از این راهنما استفاده کنی . ساخت ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=12&amp;id=114&amp;Itemid=60)

2- در کدهای HTML ی که در این قسمت وارد می کنید بهتره که از تگ هایی مثل body ,html ,frame ,style ... استفاده نکنید (البته ادیتور خودش حذف میکنه اما ) حتی بدون ادیتور هم نباید از این تگ ها استفاده کنید .

توانمند باشید
امیر