توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب الماس (ورژن 2)
memfis
08-09-2008, 11:46 AM
سلام
اینم از قالب ورژن دوی الماس که مثل قبلی ساده و سبک با هدر فلش زیبایی که وقتی کارشو تموم کردم خودم حال کردم ;D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک دانلود را بعد از اینکه اقا سعید تستش کردن میزارم ;)
فقط یه خواهشی که دارم برای احترام به من قالب ها رو دست کاری نکنید :)
قالب بعدی یک قالب با رنگی روشن خواهد بود :o
mhadaily
08-09-2008, 12:37 PM
خیلی عالی میشه لطفا برای من هم لینکش رو خصوصی بفرستید
سعید جان بررسی کردی مشکل نداشت باهم ردیف کنید که من در مامبو دیگ منتشر کنم
موفق باشید
فقط یه خواهشی که دارم برای احترام به من قالب ها رو دست کاری نکنید
منظور اون قسمت که من ادیت کردم ؟
یا اینکه یوزر ها لوگو و فوتر و ... رو بر ندان ؟
تست می کنم.
memfis
08-10-2008, 04:57 AM
منظور اون قسمت که من ادیت کردم ؟
یا اینکه یوزر ها لوگو و فوتر و ... رو بر ندان ؟
منظورم همون یوزر ها لوگو و فوتر و... هستش
اخه بعضی وقت ها بعضی ها پیدا میشن که با تعویض لوگوی طراح با لوگوی خودشان مدعی میشن که قالب را خودشان طراحی کردند و در دسترس عموم قرار میدهند
بالاخره هدف طراح از ارائه قالب مجانی پیدا کردن مشتری هستش تا بتونه یه دارمد هر چند پایینی داشته باشه و چون اکثرا دانشجو هستند مثل خودم اون پولی هم که در میارن میدن به دانشگاهی ها تا حالشو ببرن
فکر کنم که دیگه وقتشه که لینک قالب را قرار بدم اگه مشکلی پیدا شد در اسرع وقت رفع خواهم کرد
لینک دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
memfis
08-10-2008, 05:00 AM
همچنان در انتظار آقا مجید و آقا سعید ;D
ghohestan
08-10-2008, 05:14 AM
سلام
من اومدم تست کنم
not found می ده
چک می کنید ببینید چطوریه؟
mhadaily
08-10-2008, 05:37 AM
شما همیشه لینک بزارید دوستان زیاد هستن که بیان و تست کنن و اشکالات رو بگن
متاسفانه من هنوز وقت نکردم !
بقیه دوستان دست به کار بشن
سلام.
تبریک می گم.
پیشرفت شما در این کار خوب بوده.
در css مشکلی ندیدم.
کلیه اشکالات قبلی هم در این یکی دیگه دیده نمی شه.
در فایل Index.php همه مقدارهای خصیصه src باید به صورت پویا و با استفاده از کد php باشند.
این مورد رو اصلاح کردم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد در مورد فلش، اگر & رو از آخر url ها بردارید، بهتر هست. گرچه که اگر این کار رو هم انجام ندید، مشکلی پیش نمی یاد.
بعد اینکه منوی سمت راست، چسبیده به قسمت محتوا هست. و اینکه محتوا از هدر خیلی فاصله گرفته.
این رو سعی کنید اصلاح کنید، توی FF2 اشکال داشت.
در مورد لینک ها هم بهتر هست که هر دو رو روی یکی از این pattern ها تنظیم کنید. یا بدون w و یا با w که معمو لا با w رو بیشتر ترجیح میدن. به دلایلی.
البته برام مشکلی پیش اومد که نتونستم بیشتر بررسی کنم. ولی اینها رو رفع کنید، مجددا با دقت بررسی می کنم.
ضمنا قالب قبلی هم در مورد اون لینک، تصمیم گیری کن. اگر قراره عوضش کنید، تصحیحش کن تا در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتشر بشه.
memfis
08-10-2008, 01:46 PM
سلام
من اومدم تست کنم
not found می ده
چک می کنید ببینید چطوریه؟
دوست عزیز منظورت رو متوجه نمیشم :)
کجا not found میده
ghohestan
08-10-2008, 02:08 PM
قالب دانلود نمی شه
نمی دونم چرا
ولی فکر کنم با پرشین گیگ مشکل دارم
میشه جای دیگه ای بزارین؟
ممنون می شم
atoofy
08-10-2008, 02:39 PM
سلام. برای من هم دانلود نشد.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلی
ghohestan
08-10-2008, 02:43 PM
دقیقا همین اروری رو که برای علی آقا داده برای من هم داد
دانلود نشد!
memfis
08-10-2008, 03:20 PM
ببخشید اشتباه تایپ کردم ;D
اینم لینک درست
همه این مشکل زیر سر یه خط تیره اس :D
memfis
08-10-2008, 04:27 PM
مشکلات این قالبو حل کردم با همون لینک میتونید دانلود کنید
ببخشید اشتباه تایپ کردم ;D
اینم لینک درست
همه این مشکل زیر سر یه خط تیره اس :D
فکر کنم آماده انتشار در مامبو دیگ هستش
در مورد قالب قبلی هم از همون لینک دانلود بشه و در مامبو دیگ منتشر بشه
قالب بعدی که قول دادم
یک قالب با رنگ روشن
شاید یه کم طول بکشه چون این تاپیک
منو به فکر طراحی یه قالب واسه همین انجمن انداخت ولی هنوز تصمیم نگرفتم شاید هم بیخیال شدم در هر صورت منتظر قالبی که قولشو دادم باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.