توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر متن ادامه مطلب به نوشته دلخواه
Amin_e
08-09-2008, 01:08 PM
سلام دوستان.
اول ممنون به خاطر پشتیبانی بی نظیرتون.
دوم سوال:
بنده از مامبو برای فروشگاه اینترنتی استفاده می کنم.
مشکلی که مامبو داره اینه که وقتی توضیح محصولم رو در ادامه مطلب می نویسم باید لینکی که در صفحه ی اصلی نمایش داده بشه از "ادامه مطلب" به "توضیحات بیشتر" تغییر کنه. :-\
دوستان ممنونم میشم اگر جوابم رو بدید که چطور می تونم متن ادامه مطلب رو به توضیحات بیشتر تغییر بدم.
ممنون
atoofy
08-09-2008, 03:39 PM
سلام. دوست من اگه توی انجمن جستجو می کردید، مشابه این مورد یا حتی عین اون را می تونستید پیدا کنید ;)
این مسیر را طی کنید :
مدیریت مامبو-->مدیریت ترجمه ها-->انتخاب Persian و زدن دکمه مدیریت ترجمه ها-->انتخاب content-->در صفحه ای که میاد می تونید متن ادامه مطلب ... را به عبارت دلخواهتون تغییر بدید-->ذخیره کنید-->دکمه ی بروز رسانی را بزنید-->پایان
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلی
Amin_e
08-11-2008, 09:29 AM
والا من همیشه جست و جو می کنم اما نبود
اگر واقعاً قبلاً مطرح شده حتماً یه تجدید نظری روی متور جست و جوتون بکنید.
همچنین ممنون از راهنماییتون
majd66
08-11-2008, 11:25 AM
بهترین جستجو همیشه به کمک ابزار جستجو در بالای انجمن به شکل ذربین است انجام میشه
atoofy
08-11-2008, 11:34 AM
سلام. خواهش می کنم. قابلی نداشت. :)
با تشکر ازمجید جان.در مورد جستجو هم از کدام جستجو استفاده کردید؟ اگر با جستجوی گوگل انجمن به جواب نرسیدید از سرچ خود انجمن استفاده کنید ;)
برای مثال شما می تونید کلید واژه ی تغییر متن را در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> جستجو کنید.جواب هایی پیدا می کنید که تفاوتشون با پاسخ شما فقط یک content به جای Registration هست. ::)
موفق باشید... :)
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.