PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول lastupdate

sogoli
08-09-2008, 05:07 PM
سلام من از ماژول mod_lastupdate در 4.6.2 استفاده می کردم و مشکلی نداشت ولی در 4.6.5 این ارور رو میده:

Notice: Undefined index: d F Y in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 372
12 مرداد 1387

mhadaily
08-09-2008, 05:44 PM
بله این ماژول به خاطر تغییر روند شمسی سازی احتمالا کار نخواهد کرد !

اگر دوستی می تونه این کار رو بکنه که بسم الله اگر نه خودم براتون میگم چه کنید !

sogoli
08-10-2008, 04:07 AM
مجید جان ممنون می شم راهنمایی فرمایید

sogoli
08-10-2008, 03:30 PM
نمی دونم چرا همین مشکل و این ارور در سرویس دانلود ریمستری هم هست!!!
مجید جان هر موقع فرصت کردی به راهنمایی بکن...

mhadaily
08-10-2008, 04:09 PM
کدهاش رو بررسی کردم و مشکلی اصولا نباید باشه

من البته روی مامو 4.6.5 هم نصب کردم و اصلا خطایی نبود من احساس می کنم اگر ارتقا دادید سایت رو اون فایل که خطا میده درست overwrite نشده است

sogoli
08-12-2008, 01:54 PM
کدهاش رو بررسی کردم و مشکلی اصولا نباید باشه

من البته روی مامو 4.6.5 هم نصب کردم و اصلا خطایی نبود من احساس می کنم اگر ارتقا دادید سایت رو اون فایل که خطا میده درست overwrite نشده است

شما درست می گی ، من این ماژول رو روی یک مامبوی دیگه ایی(4.6.5) نصب کردم و مشکلی نداره ولی نمی دونم چرا این مامبویی که از ابتدا 4.6.5 نصب کردم ، کلا با تاریخ و زمان مشکل داره ، مثلا با نصب این ماژول این ارور رو میده :

Notice: Undefined index: d F Y in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 372

همچنین در قسمت دانلود ریموستری هم چنین اروری میده :(ادرس زیر)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فکر می کنید علت چی باشه؟

sogoli
08-12-2008, 02:19 PM
الان هم یه ارور دیگه پیدا کردم، بالای قالب سایتم از کد زیر برای نمایش تاریخ استفاده می کدم ولی الان عدد صفر رو نشون میده:
&lt;?php echo jdate(&quot;l j F Y H:i&quot;,time() + ($mosConfig_offset*60*60)); ?&gt;

hossein.shokrzadeh
08-12-2008, 02:24 PM
سلام
شما میخواید یه بار دیگه فایل های مامبو رو بریزید (اول فایل date رو تو includes ) شاید حل شد.
یا علی علیه السلام

sogoli
08-13-2008, 05:56 AM
سلام
شما میخواید یه بار دیگه فایل های مامبو رو بریزید (اول فایل date رو تو includes ) شاید حل شد.
یا علی علیه السلام

سلام
آقای شکرزاده فایل مذکور را جایگزین کردم ولی درست نشد.ایا ممکنه اشکال از سرورو هاست باشه(البته قبل از نصب 4.6.5 این مشکل برای 4.6.2 وجود نداشت)

firoozmandan
08-13-2008, 06:20 AM
سلام

این دو سایت روی یک سرور هستند ؟

یا علی

sogoli
08-13-2008, 10:51 AM
سلام
بله اقای فیروزمندان هردو روی یک سرور هستند

atoofy
08-13-2008, 11:21 PM
آقای شکرزاده فایل مذکور را جایگزین کردم ولی درست نشد.ایا ممکنه اشکال از سرورو هاست باشه(البته قبل از نصب 4.6.5 این مشکل برای 4.6.2 وجود نداشت)

سلام

سلام. خوب پس مشخص شد که یقینا مشکل از همون فایل های مامبوتون هست که بازهم بیشترین احتمال،عدم آپلود کامل هست.حالا که هر دوسایت روی یک سرور هست، ببینید با یک Overwrite کامل فایل های مامبوی سالم به روی فایل های مامبوی ناسالم (البته به جز فایل configuration) مشکل حل نمی شه؟

یــــــــــــــــــــــــ ـاعـــــــــــــــــــــل ی

sogoli
08-14-2008, 11:24 AM

سلام

سلام. خوب پس مشخص شد که یقینا مشکل از همون فایل های مامبوتون هست که بازهم بیشترین احتمال،عدم آپلود کامل هست.حالا که هر دوسایت روی یک سرور هست، ببینید با یک Overwrite کامل فایل های مامبوی سالم به روی فایل های مامبوی ناسالم (البته به جز فایل configuration) مشکل حل نمی شه؟

یــــــــــــــــــــــــ ـاعـــــــــــــــــــــل ی

اینکارو کردم ولی نشد .
درضمن اروری که می ده مربوطه به خط 372 فایل mambofunc.php هست :
372: $sss = $CFormat[$format];
که این خط رو پاک کردم و درست شد.
علتش چی می تونه باشه؟