توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پس از ارتقا به 465 سرویس دانلود شده صفحه اصلی سایت!!!
mishair
08-10-2008, 03:55 AM
با سلام
من به 465 ارتقا دادم ولی وقتی آدرس سایت را در مرورگر وارد میکنم صفحه ای که در 462 سرویس دانلود(ریموستری) بود حالا تبدیل به صفحه اصلی سایت شده و در pathway هم همه صفحات بعد از عبارت "سرویس دانلود" نوشته میشود. از دوستان تقاضای راهنمایی دارم. ممنونم.
misaagh.ir
mhadaily
08-10-2008, 05:44 AM
سایت که باز میشه !و مشکلی نیست
در مورد ریموستری هم لطفا در منوی اصلی صفحه اصلی رو بزارید اولین گزینه باشه و تست کنید
mishair
08-10-2008, 07:38 AM
آقا مجید
سلام. مشکل حل شد. قبلا موقعی که ریموستری را نصب کرده بودم خودش یک منو به نام mainmenu ساخته بود که داخل آن تنها یک منو وجود داشت به نام "سرویس دانلود" که البته در 462 مزاحمتی نداشت. الان آن را از انتشار خارج کردم و مشکل حل شد. ممنونم
خوب مشکل من اینه که باید main menu داشته باشم چون اون توی قالب من در قسمت بالا و بصورت هدر منتشر شده
اگه بخواهم اونو هم داشته باشم باید صفحه اصلی رو به چه چیزی لینک کنم .
الان به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک کردم پیغام میدهد که
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
atoofy
08-18-2008, 05:48 PM
سلام. سایتتون برای من درست کار کرد و هیچ مشکلی نداشت. کش و کوکی های مروگرتون را پاک کنید و دوباره امتحان کنید. :)
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــلی
درست شد به کامپوننت صفحه اصی لینک دادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.