PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع مشکلات این قالب با IE

mehdimm
08-10-2008, 12:45 PM
سلام
من قالبی رو برای این سایت اماده کردم و چون روی سیستمم IE نمی تونم داشته باشم فکر می کنم که باید مشکلاتی با IE داشته باشه.

از دوستانی که IE6 و 7 - Safari - Opera و ...استفاده می کنند خواهشمندم مشکلاتی رو که می بینند بگن.

راستی سایت با FF و Konqueror هم تست شده و هیچ مشکلی نداره!!!

آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amir.d
08-10-2008, 12:56 PM
سلام مهدی جان

نه مشکلی با IE نداشت . من تست کردم اما با ورژن 7 ....

اگه از FF استفاده می کنی ، یه اکستنشن داره که برای این کارطراحی شده . می تونی با داشتن اون اکستنشن وضعیت نمایش در IE رو در فایرفاکس ببینی ....

موفق باشید
امیر

atoofy
08-10-2008, 01:46 PM
سلام . در IE6 قالب به هم می ریزه! ;) (برای نمایش عکس در اندازه واقعی --&gt;راست کلیک--&gt; View image)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ضمن اکستنشنی که امیر جان فرمودند را هم میتونید از اینجا دانلودش کنید.

Download IE Tab for Fire Fox (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلی

mehdimm
08-11-2008, 06:32 AM
سلام. بابت تصویر و لینک دانلود ممنون. اما این اکتنشن فقط روی ویندوز قابل استفادس و IE روی ویندوز من، با نصب درایور کارت گرافیک بهم می ریزه!!! IE4Linux هم روی SUSE نصب کردم اما بازم مثل IE ویندوز نمایش نمی ده!!! خداییش موندم توش! همه کارم هم به این نکته گیر کرده!!!