PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در قسمت لینکستان کاربر غیر عضو نمی تواند لینکها

rnj
08-13-2008, 07:42 AM
در ماژول اسکرول لینکها کاربر غیر عضو به صفحه جدید Redirect می شود سطح دسترسی مجموعه وبلینکها هم public است. یکتاپیک دیگر با همین موضوع هم بود که نوشته بود خود به خود حل شد!!!!!!!!!!!!!!! لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر

firoozmandan
08-13-2008, 09:18 AM
سلام

لطفا لینک سایتتون رو اینجا قرار بدید

یا علی

rnj
08-13-2008, 09:23 AM
لینک سایت رو بصورت خصوصی براتون می فرستم
لینک سایت را 1 ساعت پیش فرستادم ملاحظه کردید؟ لطفاً راهنمایی کنید.
بابا کسی جواب نمیدهد یک هفته گذشت و مشکل همچنان باقسیت

** پست های شما یکی شد

mhadaily
08-16-2008, 10:13 AM
سلام

لطفا لینک سایتتون رو اینجا قرار بدید

یا علی

برای این میگین اینجا بزارید که اگر ایشون نبودند دوستان دیگر ببنید و کمکتون کنند

موفق باشید

rnj
08-16-2008, 11:21 AM
خیلی ممنون از جوابتون ولی ماژول lincat scroller با مامبوی 4.6.5 در ie مشکل دارد
برای حل این مشکل یک ماژول بسیار بهتر و کاملتر به نام ( 1.3.1 News Master (mod_nms_pro دانلود کردم و جواب گرفتم لینکش را هم در یک تاپیک دیگر در بخش ماژولهای شما گذاشتم البته برای خودم قسمتهای نمایش کاربر را فارسی کردم
با تشکر

mhadaily
08-16-2008, 12:39 PM
خیلی عالی میشه بتونیم از فارسی شده ماژول شما نیز استفاده کنیم در سایت مامبو دیگ هم منتشر کنیم

یاعلی

titanpass
01-19-2009, 10:44 AM
من در قسمت لينكستان مشكلي دارم و اون اينه كه عنوان مجموعه لينكها رو بصورت پله اي نشون مي ده يعني هرخط 3 چهارتا كاراكتر نسبت به خط بالاش جلوتر رفته
زحالا نمي دونم اين اشكال هستش يا اينطوري طراحي شده.؟

mhadaily
01-19-2009, 02:40 PM
من در قسمت لينكستان مشكلي دارم و اون اينه كه عنوان مجموعه لينكها رو بصورت پله اي نشون مي ده يعني هرخط 3 چهارتا كاراكتر نسبت به خط بالاش جلوتر رفته
زحالا نمي دونم اين اشكال هستش يا اينطوري طراحي شده.؟

در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید