PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب Overwiew

Xiao19
08-13-2008, 06:50 PM
سلام .
من مود تشکر رو در سیستم ام نصب کردم و برای قالب underSky اصلا عمل نکرد . ولی روی قالب Overview عمل کرد و حالا می نویسه که تعداد تشکر شده ها و .... چنده ولی اصلا Button ای برای تشکر کردن نیست . راستی برای بقیه ی قسمت ها هم دکمه ای وجود نداره و به جای اینکه برای پاسخ موضوع دکمه بزاره ، نوشته می ذاره .

لطفا کمک کنید .
ممنون

سعید
08-13-2008, 07:27 PM
ولی روی قالب Overview عمل کرد و حالا می نویسه که تعداد تشکر شده ها و .... چنده ولی اصلا Button ای برای تشکر کردن نیست .

راستی برای بقیه ی قسمت ها هم دکمه ای وجود نداره و به جای اینکه برای پاسخ موضوع دکمه بزاره ، نوشته می ذاره .
برای این کار لینکی هم وجود نداره ؟

میشه لطف کنید لینک رو بگذارید ؟

Xiao19
08-14-2008, 04:46 AM
سلام . ممنون از رسیدگی شما :)
لینک که برای تشکر هم وجود نداره . من تو قسمت دسترسی هم تشکر ها رو برای کاربران فعال کردم ولی اصلا لینک و یا دکمه ای که مربوط به تشکر کردن باشه پیدا نکردم .
لینک انجمن: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> . قالب SilentWave هم اینجوریه . تو اون قالب هم به جای دکمه ها نوشته وجود داره .

نوید
08-14-2008, 11:52 AM
دوست من این قالب به صورت پیش فرض دکمه نداره و لینک هستن
در مورد دکمه تشکر ، شما باید قالب را برای بسته تغییر بدید

Xiao19
08-15-2008, 02:52 PM
ممنون .میشه توضیح بدید کجاشو باید تغییر بدم ؟ :-[

نوید
08-16-2008, 03:01 AM
بسته تشکر تغییرات زیادی را اعمال میکند برای دیدن تغییرات می تونید به فایل xml بسته مراجعه نمایید

Xiao19
08-17-2008, 02:11 PM
سلام .
میشه توضیح بدید دقیقا چی کار باید بکنم ؟ من زیاد حرفه ای نیستم نمی تونم درستش کنم :-[

نوید
08-17-2008, 04:42 PM
اگر با php آشنا نیستید با بدید دوستان براتون انجام بدن